Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza nie no pięknie !!!!!!! ❤️❤️❤️
Garatuluje w końcu kolejna weteranka zaciążyła🤩🤩🤩
Widzę,że tylko ja jako założycielka wątku zostanę tu na zawsze pffff... 😛Iza34 lubi tę wiadomość
-
Iza34 wrote:Beta hcg 45,5 ciąża. Zaraz padne. CUD!!!
Iza34 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza jeszcze nas tu trochę zostało 😋😜 w kolejce po 🤰
Ale naprawdę dajesz nam nadzieję 😊 widocznie przyszedł Czas na Was. 🙂😁 Teraz tylko spokój.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualnyAdelaX wrote:Iza, w którym dniu cyklu robiłaś test? Ile w ogóle u Ciebie trwa?
Dbaj teraz o siebie.
😊😊😊
Dzis 27dc, ale który dpo to nie wiem, odkad biore ziola cykl mi sie skrocil, zwykle mialam owu 18-19dc, w pierwszym cyklu z ziolami owu byla 15-16dc, teraz obstawiam na 12dc chociaz wg. temp.apka wyznaczyla na 17dc i sama nie wiem kiedy byla.AdelaX lubi tę wiadomość
-
Iza prosimy o wytyczne co kto z Was brał - jakie zioła i jakie leki. Szczególnie mnie interesuje Twój mąż :)w sensie co brał, a nie jako osoba haha 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 17:03
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyNo dobra, robie reklame. Zielarz nazywa się Janusz Załuski, Osowiec gm. Żabia Wola, to jest po trasie Warszawa-Katowice niedaleko Mszczonowa. Mam tel.kom. jakby co bo trzeba sie umowic. Ziola są dość drogie, w postaci nalewki (odpada uciazliwe zaparzanie), ja pilam 3 razy dziennie 6ml+woda, braliśmy- ja i mąż porcje na miesiac, drugie mialy inny smak czyli i sklad wiec cos zmienil. A "bada" patrzac na rece, paznokcie i oczy. W internecie znajdziecie o nim dosłownie 2 informacje na krzyz.
-
Jak nie pójdzie z iui to po drodze w wakacje się może przejade do ziwlarza 🤔😂
Ja myślę że u mnie psychika blokuje. Bo nie jestem na 100% pewna czy teraz jest czas na drugie. Ale tak cały czas może być a młodsza nie będę i syn coraz starszy. Więc niech się dzieje.. Jeśli się uda to znaczy że jest czas
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualnyMąż bral od konca grudnia:
Undesto testo caps - na podniesienie testosteronu,
Letrozole- ciężko mi wyjasnic na co, lekarz tlumaczyl ale powodem byla otylosc,
Profertil
Wit.C
Wit.D
Potas+Magnez
Od konca stycznia ziola,
Od listopada schudl 15kg, ćwiczył na orbitreku, mniej jadl, slodycze i cukier w znikomych ilosciach,
Jak cos jeszcze sobie przypomne to napisze. Nie bylo zmiany bielizny na luzniejsza, spania bez, zimnych prysznicy na, orzechow brazylijskich jak to zalecaja dla faceta. 7 marca mial isc na te zylaki i przelozyl na listopad. A w listopadzie to pojdzie ale rodzic ze mna.