Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa:
Zaczelam cwiczyc, najpierw cwiczenia na brzuch i joge, teraz od 2 tyg.joga i orbitrek,
Chcialam schudnac-zdazylam zgubic 3 kg, mniej jadlam ale wiecej warzyw, zaczelam jesc codziennie 1 jablko (a wogole ich nie jadlam).
Z lekow od ponad miesiaca:
Wit.D 4000j.
Duza ilosc kwasu foliowego,
Potas, magnez, wit. B1, wszystkie leki z przepisu kardiologa,
Od jesieni pylek pszczeli,
Od konca stycznia ziolan
Ten cykl codziennie na czczo siemie lniane.
W zasadzie nic wielkiego ale cos musialo pomoc.
W sumie juz odpuscilismy. Ale co wam jeszcze powiem- stres. Ja bylam okropnie zestresowana sytuacja z babcia, same wiecie jak bylo, raz super, raz gorzej jak to przy starszej chorej osobie. Nie zrozumcie mnie źle bo nie mowie ze babcia mi przeszkadzała, wrecz odwrotnie, dbalismy o to zeby jak najdłużej żyła ale opieka jest strasznie meczaca. -
Iza34 wrote:Ja:
Zaczelam cwiczyc, najpierw cwiczenia na brzuch i joge, teraz od 2 tyg.joga i orbitrek,
Chcialam schudnac-zdazylam zgubic 3 kg, mniej jadlam ale wiecej warzyw, zaczelam jesc codziennie 1 jablko (a wogole ich nie jadlam).
Z lekow od ponad miesiaca:
Wit.D 4000j.
Duza ilosc kwasu foliowego,
Potas, magnez, wit. B1, wszystkie leki z przepisu kardiologa,
Od jesieni pylek pszczeli,
Od konca stycznia ziolan
Ten cykl codziennie na czczo siemie lniane.
W zasadzie nic wielkiego ale cos musialo pomoc.
W sumie juz odpuscilismy. Ale co wam jeszcze powiem- stres. Ja bylam okropnie zestresowana sytuacja z babcia, same wiecie jak bylo, raz super, raz gorzej jak to przy starszej chorej osobie. Nie zrozumcie mnie źle bo nie mowie ze babcia mi przeszkadzała, wrecz odwrotnie, dbalismy o to zeby jak najdłużej żyła ale opieka jest strasznie meczaca.
-
Gibonek
Przykro mi bardzo...Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualnyKasia 1805 wrote:Ja tylko tak na moment - coś chyba jest "magicznego" w tej witaminie B, bo ja w drugiej ciąży, a raczej w drugich staraniach też zaczęłam ją brać tylko że B12 i w tym cyklu co ją brałam zaszlam, wiem że to było po laparo, ale jak przeczytałam że Ty też bralas Wit B to tak jakoś mi się skojarzyło i teraz też zaczęłam ją brać bo w czerwcu zaczynamy jeszcze jedne starania więc chcę trochę "podladowac baterie", a mąż bierze Wit E.
Ja dostalam taki suplement Fibrotin i tam jest wit.D, B12 i B6 w bardzo duzych dawkach i kwas foliowy, do tego kwas foliowy na recepte i wit.B1 tez na recepte. Tak mnie oblozyla kardiolog. I przestudiowalam ulotki i jeden lek odstawilam bo istnieje ryzyko uszkodzenie plodu a do wczoraj bralam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPap jutro to nie, w sobote. Jutro o 6.30 wyjezdzamy do warszawy do onkologa.
A objawy-takie jak na @, nic specjalnego i niezwyklego. Moze tyle ze czasami mi bylo bardzo zimno az wczesniej w piecu palilam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 19:30
-
pap86 wrote:Ewi robilas histeroskopie na nfz czy prywatnie? Cos Ci wyszlo? Ja chce z moim ginem porozmawiac o histero. Czuje ze to naruszenie endomwtrium moglo by pomoc.
-
nick nieaktualny