Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
pap86 wrote:Wczoraj tak mnie bolaly jajniki,ze ciezko bylo ❤ z mezem ale dalam rade bo jak nie ja to kto da rade jade pozniej na monit to sprawdzimy czy juz pekly choc szczerze to mysle,ze jeszcze nie bo dzis troche tez pobolewa jeszcze.Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Mother buziaczki 😗😗😗 w te ciężkie dni
Po poronieniu można szybko zajść nie na reguły raczej wiec w ogóle nie bierz tego pod uwage. Zobaczys następny cykl jest Twój 😎
A ja póki co bez @, bruch pobolewa ale nic, nam tylko lekko brązowy śluz od wczoraj i już myślałam ze dzis się rozkręci ale jeszcze czeka małpa.. bo jakoś nie wierze ze coś mogło zaskoczyć. Ból typowo okresowy.
Ale takie przesunięcia w cyklu wkurzają
Iza cierpliwości 🙂 jakbyś pisała o moim szogunie 🤣 wiem o czym mówisz
Hugo PAP wierze ze się uda ❤️❤️❤️Hugo87 lubi tę wiadomość
-
gibonek wrote:Zróbcie badanie dna plemników. Bo na tym badaniu nie można się opierać w 100%. Napewno będzie do powtórki, i co do tego badania każde laboratorium ma swoje normy. A ile dni bylo wstrzemięźliwości?
48h
Dzięki dziewczyny za pomoc, nie pozostaje nic jak uzbroić się w cierpliwość i czekać, aż tam wszystko zaskoczyAdelaX lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAdelaX piszesz ze tez masz szoguna. O matko, jaka ja jestem zmeczona tym gadaniem, tego nie, zostaw, nie ruszaj, nie rob tak, zaloz kapcie. Teraz wrocilam ze spaceru, 2 godz.lazilam za corka bo ma szalone pomysly i z oka spuscic nie mozna, ona zostala w pakowni z tatusiem i dziadkami i tam im niezle dokucza ale ja juz musialam wrocic i usiasc odpoczac. Ale troche patykow spod brzózek pozbieralam.
-
Iza34 wrote:AdelaX piszesz ze tez masz szoguna. O matko, jaka ja jestem zmeczona tym gadaniem, tego nie, zostaw, nie ruszaj, nie rob tak, zaloz kapcie. Teraz wrocilam ze spaceru, 2 godz.lazilam za corka bo ma szalone pomysly i z oka spuscic nie mozna, ona zostala w pakowni z tatusiem i dziadkami i tam im niezle dokucza ale ja juz musialam wrocic i usiasc odpoczac. Ale troche patykow spod brzózek pozbieralam.
Tak Iza, mój tez jest bardzo energiczny, wszedzie go pełno, nie potrafi chodzić tylko biega 😂 taka chyba jest mentalność tych naszych dzieciaczków. Ale oczywiscie jest kochany ❤️ -
Wg pomiarów tej lekarki endo mega liche mam.. Ale nie wiem czy brać to pod uwagę. W pon 4 mm a w środę 5 mm?
Wg tej pierwszej w pt miałam 5,5. Nie wiem co myśleć.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Jajka wczoraj pekly (co to byl za bol ). Dostalam dupka 2×1 przez 10dni. Dal mi na 3cykle nawet jak pozniej nie bede sie stymulowac clo.a pozniej gin proponuje iui. Ja czuje,ze musze odpoczqc od typowego bzykania bo trzeba, bo dni plodne itd.Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Ja w 4 dc miałam 5,5 a w 9 dc 4 mm myślę że źle zmierzyła. Ona mi pęcherzyki mierzyla w głowie 😂
PAP to będziemy szły razem w sumie 😎 trzymam kciuki. Na wątku u nas ciążę parami są także któraś z nas musi tu zaciazyc jeszcze w tym miesiącu 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 16:48
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
nick nieaktualnyAdelaX a tez nie potrafi siedziec tylko najprzerozniejsze wygibasy i pozycje? Moja chodzi cala w siniakach, czego ona nie wyprawia a jeszcze mamy roznice poziomow miedzy stara a nowa czescia i tam są 2 schodki, z gory na dol zeskakuje i jest ok, do gory juz nie widzi tych schodow i nie raz nawet specjalnie lezy.
Hugo a nie mowili nic czy z takim "niby endo" beda robic iui? Podobno lametta nie zaburza endo. -
Iza34 wrote:AdelaX a tez nie potrafi siedziec tylko najprzerozniejsze wygibasy i pozycje? Moja chodzi cala w siniakach, czego ona nie wyprawia a jeszcze mamy roznice poziomow miedzy stara a nowa czescia i tam są 2 schodki, z gory na dol zeskakuje i jest ok, do gory juz nie widzi tych schodow i nie raz nawet specjalnie lezy.
Hugo a nie mowili nic czy z takim "niby endo" beda robic iui? Podobno lametta nie zaburza endo.
Oj tak najlepiej wisieć do gory głowa i skakać po lozku 😆
Hugo i PAP ale byłoby cudownie jakby W tym samym czasie Wam się udało 🙂
Szkoda, ze do Izy nikt nie dołączył 🤔
-
Iza czy Twoja corka ma pewne symptomy adhd? Przewracanie sie, potykanie, czesta zmiana aktywnosci,niechec do zabaw i prac przy stoliku, zapominalstwo (na zasadzie braku skupienia, nieuwaznosci)? Dziewczeca postac adhd rozni sie od tej chlopiecej.
Hugo my zachodzimy w ciaze w tym cyklu nie z Izą tylko RAZEM ty i ja! Ja juz zachodze po jestem po owu a wczoraj bylo ❤ hehehe juz wyobrazam spbie jak sie komorka laczy z pleminikiem 😁😂Hugo87, AdelaX, pola89 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyPap moja corka byla badana pod katem nadpobudliwosci, w poradni potrafila usiedziec i skupic uwage wiec wykluczyli. Teraz w domu ma milion innych pomyslow zeby tylko literek nie pisac, w szkole tego problemu nie ma. A boje sie tego adhd jak cholera.
-
Adele27 wrote:Widze,że humorki wam dopisują 😀 to dobrze trzymam za was kciuki dziewczyny 😉
Adele Ty do nas tu dolaczysz bo Iza nie miała pary 😂 także teraz wszystkie zachodzimy 🤰 wyjścia nie ma 😁😜
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Dziewczyny mocno trzymam kciuki za to, żeby jak najwięcej dziewczyn dołączyło do Izy.
U mnie dziś 14dc, czuję że owu bardzo blisko, więc idę działaćHugo87, AdelaX, pola89, jangwa_maua lubią tę wiadomość
starania od 2009
2010 - pierwszy aniołek 10tc
2011 - drugi aniołek 5 tc
2013 - dwa aniołki 7tc
2014 - starania wspomagane
2016 - największe szczęście 3000g, 56cm
2017 - kolejne starania, oj nie będzie łatwo -
Do Izy to może Adelax dołączy 😊 mnie dziś totalnie brzuch boli. Adelax wiem, że po poronieniu nie jest powiedziane, że długo się czeka, ale zwazajac, że staraliśmy się 17 cykli to dla mnie długo, boję się że znowu tyle albo dłużej trzeba będzie, albo wcale się nie uda. Ehhh takie czarne myśli mam. Hugo to ciekawe czy zrobią Ci jutro iui. No trzymam kciuki 😘
AdelaX lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️