Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co ja myślę że u mnie jest po owulacji już jednej i drugiej. Już mnie nie boli nic. Wczoraj i dziś mnie bolał ten lewy Jajnik. Teraz cisza. Dziś powinna być ta iui. Jutro będzie już za późno. Wczoraj podczas ❤️ było mega dużo śluzu jak w basenie. Dziś już nic.
To iui na NFZ to kpina.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Tak, tak. Dokładnie miałam napisać to co Adele. Także Hugo jeszcze nic straconego poza tym komórka jajowa jest zdolna do zapłodnienia jeszcze 24 h po owulacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2019, 22:44
Hugo87 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Hugo 🤞 🤞 🤞 za jutro ja też już po ovu dzisiaj 17dc ale jeszcze się bzykniemy a co heheh choć nigdy nie chciałam dziecka z końca roku... Ale teraz mi wszystko jedno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 07:01
Hugo87 lubi tę wiadomość
Akceptacja! -
nick nieaktualny
-
Iza a Twoja córka chodzi do zerówki czy do szkoły? Bo moja jest w tym samym wieku ale dopiero od września idzie....
Używa któraś z Was żelu conceive plus? Kurde ten w tubie 75 nigdzie nie jest dostępny a i cena poszybowała w kosmos... Wcześniej 45zl a teraz 80zl...Akceptacja! -
nick nieaktualnyBedzie ciezki dzien. Jeszcze dobrze nie wstalam a juz brzuch boli. Musze przystopowac to.lazenie ale Na dworze tak cieplo to szkoda mi trzymac dziecko w domu a nawet nie mam z kim wysłać jej na spacer.
Moja corka potrafi zmyslac ale wczoraj powiedziala ze babcia jej powiedziala ze jak ja bede miala drugie dziecko to dla niej nie bede misla juz czasu. Ciekawe na ile mówi prawdy ale watpie zeby klamala bo skąd dziecko wie jak jest jak pojawia sie w domu dzidzius? -
nick nieaktualnyKal moja córka chodzi do zerówki ale mowimy ze do szkoly bo ma zerowke w szkole, no i jak w domu mowimy ze czas do przrdszkola to sie obraza bo ona juz do szkoly chodzi. Ale tym sposobem poza nielicznymi wyjatkami buntu naprawde chodzi bo poprzednie 3 lata to byl koszmar i ciągła poranna walka. Moja corcia jest z 2012. Szok ze juz do pierwszej klasy zapisalam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 07:19
-
Iza34 wrote:Kal moja córka chodzi do zerówki ale mowimy ze do szkoly bo ma zerowke w szkole, no i jak w domu mowimy ze czas do przrdszkola to sie obraza bo ona juz do szkoly chodzi. Ale tym sposobem poza nielicznymi wyjatkami buntu naprawde chodzi bo poprzednie 3 lata to byl koszmar i ciągła poranna walka. Moja corcia jest z 2012. Szok ze juz do pierwszej klasy zapisalam.Akceptacja!
-
AdelaX wrote:No i u mnie jednak @
Zaatakowała z rana małpa 😢AdelaX lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Kal ja uzywam conceive normalnie z tubki i jeszcze placilam ok50zl.
AdelaX smutno,ze @ ale powiem szczerze,ze ja takie wiadomosci to biore za normalke bo tu na watku sie zasiedzialysmy hehe. Dopiero Izka zrobila prawdziwą REWOLUCJE! ale teraz kolej na mnie i Hugo ! Hugo a beda Ci dzis jeszcze robic usg zeby sprawdzic czy pekly juz jajka orzed iui?Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
PAP żebym ja to wiedziała czy będzie usg 🤔 mam nadzieję że zrobią. Jak sobie naciskam na ten Jajnik to boli trochę. Ale szału nie ma 😂 napewno dam znać 🙂😊Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Adelax przykro mi, że @ przyszła. Tulę z całych sił, wiem co czujesz.
Hugo powodzenia dzisiaj. Czekamy na wieści. Ale USG to chyba powinni zrobić
Kal ja zawsze kupowałam żel na apteka melissa. Teraz od jakiegoś czasu używamy zwykły. Zaszłam w drugą ciążę na unimilu to teraz też go używam hahaha
Ja mam dziś potop nad potopami. Leje się totalnie, rano to masakra była. Teraz też się modlę by cało do pracy dojechać 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 08:01
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️