Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć 🙂dziś mam 21 dzień cyklu.. Powiedzcie mi jak dorwać, pewnie do okresu... Niby temp rośnie ale pewnie jak zwykle się nie uda. Byłam w tym cyklu nawet na monitoringu i była owulacja i jest teraz ciałko żółte. Ciężko będzie przetrwać te 7 dni do 28 dnia cyklu. Teraz myślę tylko o ciąży czy jestem czy nie...
-
nick nieaktualnyU mnie jest całkiem inaczej niż w przy staraniach o pierwszą ciążę.
Wtedy za dużo czasu miałam.
Teraz córka dba o to bym za dużo wolnego czasu nie miała. 😀😀
Więc za receptę na drugą fazę cyklu uważam, że idealnie spełnia się ogrom obowiązków 👏Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 11:55
-
nick nieaktualnymother84 wrote:Adelax fajnie takie zmiany mieszkaniowe robić
wiem, że z jednej strony męczące, ale z drugiej to fajnie tak na nowe sobie wejść
jeszcze z maleństwem ☺️
Iza nie przemęczaj się za bardzokażdy wie, że jesteś w ciąży i nie masz teraz na wszystko siły 😘
Kazdy wie a sie kloca. Paranoja i bez dalszego komentarza. Zaraz jade po torta 🎂. Kiedys robilam sama ale to czasochlonne.
Moja mala jakas wiercipieta, czuje ja doslownie wszedzie. Ale w nocy siedziala cicho jak myszka i nawet jak sie przebudzilam to byla cisza co mnie juz martwilo. -
PLPaulina wrote:Aaa to u mnie zawsze spada dopiero w dniu @.
Mnie denerwuje to, że nic wnioskować po tym cyklu nie mogę. Tak naprawdę nawet nie wiem kiedy była owulacja. 🤷🏻♀️
Niby nie mam gorączki. Ale i tak widzę wahania temperatury.
Temp może się wahać nawet od niewyspania, wystarczy że w nocy wstajesz do córki. Dlatego temp wg mnie jest mało wiarygodna.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Adele u mnie progesteron na jeszcze ciut wcześniejszym niż Ty teraz jesteś etapie wynosił aż 65 ng/ml mimo to plamienie się pojawiło. Też miałam jasnoróżowe. Tyle, że u mnie mały krwiaczek. Mimo takiego proga dostałam dupka do końca I trym i luteinę. Spokojnie, wyniki masz dobre, zarodek z bijącym serduszkiem jest, krwawienia żadnego nie ma. Będzie dobrze!Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Adele27 wrote:To od czego to plamienie..
Plamienia nie muszą być od proga niskiego. Tak jak pisałam ostatnio, wystarczy że podczas podcierania pękło jakieś naczynko. Teraz buzują hormony i tam w środku wszystko jest napięte. Gdyby coś się działo i stąd plamienie to lekarz raczej by zobaczył na usg.
-
nick nieaktualny
-
Iza najważniejsze, że córce się podobało
w końcu to jej urodziny
A u mnie impreza udana! Ale tak mnie dziś boli głowa...🙊🙊🙊jeszcze z łóżek nie wstaliśmy.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No remont i długie starania o dziecko😀😂
AdelaX lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny