Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele uff! Ale się strachu najadłas. Ja na początku brałam dupka dwa razy dziennie a później jak mocniej plamiłam to trzy razy.
Odpoczywaj jak najwięcej. -
Urszulka89 wrote:Adel a ty brałaś dupka wcześniej czy tak na "zapas" chcesz?
Nie brałam. Ale już z rana dalej śluz zabarwiony teraz na taką kawe z mlekiemWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 06:19
-
U mnie żadnych miłych wiadomości z rana - test negatywny, także tyle w temacie... tylko proszę mi nie pisać, że może za szybko na test itp. bo wiem, że nie😜 no cóż, niedługo zacznę kolejny cykl...
Idę zrobić sobie kawkę, a potem szykować żarło na dzisiejsze spotkanie.
Adele może niedługo Ci przejdą te plamienia skoro zmieniają kolor😘
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
mother84 wrote:U mnie żadnych miłych wiadomości z rana - test negatywny, także tyle w temacie... tylko proszę mi nie pisać, że może za szybko na test itp. bo wiem, że nie😜 no cóż, niedługo zacznę kolejny cykl...
Idę zrobić sobie kawkę, a potem szykować żarło na dzisiejsze spotkanie.
Adele może niedługo Ci przejdą te plamienia skoro zmieniają kolor😘
Szkoda ☹️ kiedyś się w końcu uda - patrząc na mój przykład.. więc kolejny cykl może będzie właśnie tym 😉
Ooo kawka też jakaś latte bym sobie wypila. Syna zawożę na półkolonie niedługo i będę odpoczywać. Mam czas do sr żeby leżeć sobie więc oby w ten czas plamienia minęły -
No odpoczywaj na razie ile wlezie 😊😊😊
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyA mnie przerosło szykowanie imprezy urodzinowej corki-albo pogoda albo nowe zelazo mi nie służy. Kiepsko sie czuje. Wogole wczorajszy dzien z atrakcjami i zmartwieniem. w sb.-nd.bylam pelna energii i sil tak teraz betka ze mnie, zamiast szykowc to bym tylko spała lub lezala. No nic, duzo nie szykuje to dam rade a po poludniu moja mama ma mi pomoc.
-
Mother następny cykl jest Twój ❤️
Adele odpoczywaj i ciesz się ta cudna wiadomością
A u mnie remont pełna para ... dopiero się zaczął a ja mam już dość. Dopiero pakowanie i wywożenie a co potem.. ale najlepszy moment bo mam wolne i dzidzia jak przyjdzie na świat to już do nowego zrobionego mieszkania 🙂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AdelaX wrote:Mother następny cykl jest Twój ❤️
Adele odpoczywaj i ciesz się ta cudna wiadomością
A u mnie remont pełna para ... dopiero się zaczął a ja mam już dość. Dopiero pakowanie i wywożenie a co potem.. ale najlepszy moment bo mam wolne i dzidzia jak przyjdzie na świat to już do nowego zrobionego mieszkania 🙂
Ale super tak do nowego mieszkanka się wprowadzic z dzidzia 🙂
My mamy mieszknie 3 pokojowe no i póki co będziemy z maleństwem w sypialni ale później hmm albo może się uda kupić coś większego.. albo niestety trzeba będzie oddać sypialnie.. 🙄🙄🙄 -
PLPaulina wrote:A u mnie przez te chorobę cykl na straty.. Nie wiem tak naprawdę nic o tym cyklu.
Bo temperatury są niemiarodajne. 😑
Ale według poprzednich cykli to tak w przyszłym tygodniu @ powinna być.
Mierzyłam temp przez 2 lata.. zawsze byłam ciekawa jak będzie wyglądał ten ciążowy cykl no i o ! Nie wiem jakby wyglądał heh -
Paulina zaszłam w cyklu, o którym nic nie wiedziałam i prawie nie serduszkowalismy tak wiec powodzenia ✊
Iza no niestety nie jestem szefem bo to generalny remont wiec muszę robic 😢 ale głównie pakowanie i wywożenie ekipę mamy do remontu 🙂 potem rozpakowywanie przede mna ale już w nowe szafy kuchnie wiec może nie będzie tak złe, stopniowo i jakoś to będzie- tak sobie powtarzam 🤣
Adele no ja się cieszę wlasnie ze to tak się poukładało bo remont już dawno był w planach i pocieszę Cię my tez rezygnujemy z sypialni bo Stwierdziliśmy ze syn jest za duży żeby mu dolaczyc do pokoju rodzeństwo tak wiec zmiany zmiany 🙂 -
nick nieaktualnyAdelaX wrote:27.12, ja się urodziłam 26.12 ale miałabym prezent 🙂 choć nie chciałabym w swieta rodzic no ale to nie ja wybieram 🙂
Oj tam, umyjesz okno, podlogi i dzidzia przyjdzie na świat przed świętami 😋. Ale to tak w zartach bo wiem ze taka robota moze byc niebezpieczna. -
Adelax fajnie takie zmiany mieszkaniowe robić wiem, że z jednej strony męczące, ale z drugiej to fajnie tak na nowe sobie wejść jeszcze z maleństwem ☺️
Iza nie przemęczaj się za bardzo każdy wie, że jesteś w ciąży i nie masz teraz na wszystko siły 😘
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Paulina może cykl nie będzie na straty, kto wie może zaburzenia temperatury są przez chorobę, ale nigdy nie mów nigdy
Aczkolwiek wiadomo nie chcę nakręcać wiem, że temperatura lubi płatać psikusy.
Mi czasem robiła niepotrzebnie nadzieję, bo np. utrzymywała się wysoko aż do @ i dopiero dzień po przyjściu @ spadła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 11:08
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
A mi zazwyczaj spada powoli w dół kilka dni przed @, ewentualnie w sam dzień @ nagle w dół dlatego jakie było wtedy moje zdziwienie jak w dniu @ miałam cały czas wysoko, a dopiero dzień po spadek.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️