Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Evs6 trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze 😘 musi być! Innej opcji nie widzę
evs6 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
AdelaX wrote:Mother to nie wiedziałam nawet ze to tak się odbywa.. eh teraz myslimy o tym co tu i teraz 🙂
Evs a grzecznie dał wszystko zbadać? 🙂
Będzie dobrze a nawet bardzo 🙂
Tak, nawet bardzo grzeczny i nawet widziałam go w 3D i znowu cały ojciec 🙆🏼♀️
Dzięki dziewczyny za dobre słowa :*AdelaX lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie przy Hani też było widać podobieństwo do ojca. I pomyłki nie było.
Pierwsze 10msc no cały tata 🥰 niedawno zaczęła się zmieniać. Rysy twarzy inne, mimika. ☺️
Edit. Śluz zabarwiony widziałam na nocnej wizycir6w WC. Więc @ jjuz tuż tuż..Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2019, 01:22
-
Paulina no szkoda...ale pamiętaj, że tak łatwo się nie poddajemy 🤗
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyA ja nie widzialam i raczej nie zobacze buziaka w 3d, gin nie ma takiego sprzetu. Corka jak sie urodzila to byla podobna do mojego brata jak byl malutki i tak szybko sie zmienila ze teraz to czysta babcia (tesciowa), z charakteru tez. Ale tesciowa twierdzi ze wszystkie zle zachowania ma po mnie (nawet moja mama zasmisla sie z tej teorii). Mam nadzieje ze teraz urodze "swoje" dziecko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Adele spokojnie. Już lada dzień masz wizytę. Szkoda ze żaden z lekarzy Cię nie uspokoił, bo trochę niepokojące. Ale lez sobie odpoczywaj🙂
Staraczki czy Wasi mężowie biorą witaminy? Wlasnie ogladalam PnŚ kwas foliowy powinni przyjmować również mężczyźni 🙂 kiedyś koleżanka mi mówiła, mój brał suplementy od androloga. -
Adele kurka z tymi plamieniami. Ja nie wiem od czego możesz je mieć. Ja w drugiej ciąży miałam krwiaka i mówili że od niego mogę mieć plamienia, ale akurat nie miałam. Bierz tego dupka i odpoczywaj😘
Mój bierze androvit, deflegmin i Wit C
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Adele na spokojnie, ja tez miałam po tych moich plamieniach w 6tc, śluz podbarwiony krwią, ale starałam się myśleć pozytywnie, bo skoro po wcześniejszym „epizodzie” wyszło u lekarza, ze wszystko jest ok to teraz tez na pewno jest! Musimy poskramiać Nasz strach, bo i tak nic dobrego nie wnosi, a na tym etapie nic nie możesz zrobić jak tylko wierzyć, ze wszystko będzie dobrze!
🤗🤗