Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugo87 wrote:Adele a w tym szczęśliwym cyklu prócz braku plamien coś się działo w czasie do testu?
U mnie 18 dc i raczej jest jak zwykle 🙈😂
Nic szczególnego i innego nie zauważyłam. Byłam bardzo przejęta kupnem kociaka i ogolnie wyjazdem do gin do Gdańska więc szczególnie się nie wsłuchiwałam w objawy jak to kiedyś bywało 😛 -
Ja w sumie też nie szukam na siłę jakiś objawów, jedynie jak zobaczę jakaś znajoma w kolejnej ciąży to się zastanawiam co z nami nie tak i mamy takiego pechaSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle sie dzis upocilam dosłownie jak wieprzus. A mialo byc dzis chlidniej. I w nocy po kilka razy sie przebieram, i w dzien się ze mnie leje, a troche robie, wzielam się za sajgon w pokoju corki, codziennie po troszeczku coś zrobie, zostały "góry"-karnisz, żyrandol i na szafach i okna ale jutro siostra ma mi pomoc.
-
Z tą różnicą wieku to chyba w każdym przypadku są plusy i minusy, ale finalnie i tak najważniejsze żeby w końcu się udało
Kasia gratuluję córeczki!Kasia 1805 lubi tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Miśkowa wrote:Z tą różnicą wieku to chyba w każdym przypadku są plusy i minusy, ale finalnie i tak najważniejsze żeby w końcu się udało
Kasia gratuluję córeczki!
-
A wiecie, niedawno skończyliśmy robić poddasze i 1pokój mamy zostawiony niemalowany i tak zawsze sobie wyobrażałam, że pomaluje go na różowo- szaro z białym sufitem i chciałam jeszcze dac białe kropki na szarym kolorze i do tego biało- różowe meble 😊 i może w końcu te wyobrażenia przemienia się w rzeczywistość 😉 Jejku wiem, że doktor nie dał mi 100% pewności, ale tak bardzo się cieszę 😊
AdelaX lubi tę wiadomość
-
Adele27 wrote:Hugo a planujesz jeszcze uderzyć do jakiegoś lekarza?
Narazie raczej nie. Jak co do tej mojej wrócę na program na IUI ale to dopiero jak mi umowę przedłuża żebym nie została na lodzie.
W trójkę też jest nam dobrze 😊 mój M terwz zmienił pracę, czekamy na papiery już na budowę. Może jak ta część ogarniemy to się bobas sam pojawi w odpowiednim czasie.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Hugo noooo czasem tak jest, że człowiek skupi się na innej rzeczy typu kot, budowa i pyk! Tego Ci życzę 😘
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Hugo całkiem możliwe,że pojawi się jak będziesz miała na głowie co innego. Ja szczerze byłam już w takim momencie ,że też nam było dobrze w 3. Na pewno nie denerwowały mnie już kolejne ciąże i brzuchy na ulicy. To mi dalo pewność,że jest już ze mną dobrze. Owszem dalej walczylismy wybierając innego lekarza itp miałam gdzieś z tyłu głowy,że na pewno się uda z tą nową lekarka prędzej czy później. To mnie uspokoilo. A ogolnie planowałam sobie gdzie już pojedziemy na wakacje w przyszłym roku itp 😛 no i nie powiem ale kociak też zaspokoił mój instynkt 😊😜
Hugo87 lubi tę wiadomość
-
Aaaaa jak się cieszę Kasia!!! Oby już tak zostało choć wierze, że tak będzie.
Hugo trzymam kciuki. Kiedy testujesz?
A moja niunia ma dzisiaj pierwsze urodzinki ♥️Adele27, PLPaulina, mother84, Kasia 1805, DoveLove lubią tę wiadomość
-
Ale czas leci 😊 wszytskiego najlepszego dla malutkiej, 🤗
Ja nie testuje 🙈 już nie pamiętam kiedy test w ogóle robiłam. Miałam we wrześniu się zgłosić do mojej dr, ale ze nie wiem co bedzie z tą umowa to pójdę później.
Mi brzuchy w ogóle nie przeszkadzają, tylko czasami sobie w środku zadaje pytanie właśnie czemu nie udało się mieć drugiego Bobo kiedy się staraliśmy a innym tak o i pyk. Jedno, drugie trzecie 😅🤔
Wszechświat wie co robi 😂 albo nie powinniśmy albo nie czasaLunia lubi tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny