Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja teraz nie prowadzę wykresów. Przy pierwszej ciąży miała wykupione a ovufriend na rok od razu
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Enej wrote:A ona też wyznacza owulację?
Oczywiście i to dokładniej wydaje mi się niż of😉
Luci taaaa kiedyś były darmowe 😁 ja też nie zobaczyłam swojego ciążowego... A tak bardzo chciałam heheWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2019, 13:06
-
Adele27 wrote:Oczywiście i to dokładniej wydaje mi się niż of😉
Luci taaaa kiedyś były darmowe 😁 ja też nie zobaczyłam swojego ciążowego... A tak bardzo chciałam hehe
Ja prowadziłam jeden jedyny raz na owu wykres :p (jeszcze jak za darmo było) i ostatni = bo okazał się ciążowy
-
nick nieaktualnyMoje dziecko ryczy bo jutro do szkoły, ja wczoraj zaszalalam na mopie i dziś bez życia jestem, mała to chyba drzwi sobie wykopie na dole albo wyjdzie bokiem z czapka z watroby i kompletnie nie mam sily na płacze starszej a jeszcze musze stroj ogarnąć dla niej, no i ja samą bo po harcach z kuzynami strasznie upocona i brudna jest. To moze i ja zaczne plakac z powodu tej szkoly?
-
Enej wrote:Ja korzystam z flo i ovuview i kalendarzyk i jeszcze teraz ovufriend mam na ten cykl a i tak kurde jakoś nie mogę zajść w ciążę. Kazda apka pokazuje owulację innego dnia. I tak w kółko. Na dodatek żadna nie wyznacza owulacji na podstawie temp.
Kiedyś na ovu rzeczywiście były darmowe wykresy, ja teraz korzystam z fertility friends i jest ok. Tak naprawdę wykres można też prowadzić w Excelu albo na zwykłej kartce papieru4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
nick nieaktualnyAdelaX wrote:Iza Adele my jeszcze na etapie przedszkola -ostatni rok, i u nas było odliczanie gdzieś od połowy sierpnia tak się nie może doczekac ☺️ Zacznie się za rok 😎
Moja do 1 klasy, a dopiero co ja urodzilam. I chyba bardziej udaje, szkole juz zna, dzieci tez, tylko zasady nauki w szkole inne. Rok temu cale wakacje sie wyklocala ze nie chce o tej zerówki chodzic tylko tam gdzie wczesniej, przyszedl wrzesien, poszla i zadowolona. -
Pola30 wrote:Cześć 🙂mam pytanko.. W czwartek miałam owulacje (14dc). Od tego czasu bolą mnie piersi. Czy to normalny objaw? 21/22ide na progesteron, prolaktyne i estradiol
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyUrszulka89 wrote:Moja też do szkoły nie chce iść - 2 klasa ale nie płacze. Teraz mamy na rano, mamy u nas w szkole dwie zmiany bo dużo dzieci jest. 1 klasę miała na popołudniu. Rano lepiej, więcej czasu będzie miała.
Sporo dzieciaków z sąsiedztwa do prywatnej jeździło..