Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie zawsze piersi bolały przed okresem, ale po ciąży to się zmieniło i już nic nie czułam, teraz od czasu do czasu pobolewają...
A ja dziś po kontroli szpitalnej w związku z konfliktem i jak narazie wszystko w normie, No i torbiele się wchłonęły 😃😃😃Iza34, Adele27, AdelaX lubią tę wiadomość
-
Evs6 no to super wspaniałe wieści
Pola nie pomogę z tym progesteronem. Ja myślałam, że mdzy 21 a 23 DC robić. Chyba największe stężenie jest 7 dni po owulacji.evs6 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie też lekko gardło boli, ale wczoraj jeszcze powiedziałam do męża, że jak będzie taki nagły spadek temperatury o 10 stopni i deszcz to zapewne będzie mnie gardło bolało 😂to mam!
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyMnie to zalatwily przeciagi i to ze okropnie sie poce, w nocy wstaje, przebieram pizame, susze włosy, zmieniam poduszke i tak 2-3 razy . No i dzis jeszcze sie doprawiłam bo w budynkach goraco i mokra od potu wychodzilam na zewnatrz (nie mialam innego wyjscia). Ratuje się jak moge.
-
nick nieaktualnyA wogole dzis na rozpoczeciu roku szkolnego wiele osób odwaznie juz pytalo o plec i termin, juz nie ma złudzeń ze w ciazy jestem bo przed wakacjami to jeszcze co niektorzy mieli watpliwosci. Ale jestem przerazona szybkością rosniecia, co wyciągam spodnie to ciasne chociaż i tak niektorzy uwazaja ze jak na ten czas to mam maly brzuch.
-
Iza34 wrote:A wogole dzis na rozpoczeciu roku szkolnego wiele osób odwaznie juz pytalo o plec i termin, juz nie ma złudzeń ze w ciazy jestem bo przed wakacjami to jeszcze co niektorzy mieli watpliwosci. Ale jestem przerazona szybkością rosniecia, co wyciągam spodnie to ciasne chociaż i tak niektorzy uwazaja ze jak na ten czas to mam maly brzuch.
A z tydzień temu koleżanka też stwierdziła, że jak na połowę to mam mały brzuch, ale ja tam nie narzekam 😉zresztą lekarz powiedział, że łożysko jest na tylnej ścianie macicy(ze akurat tak lepiej), więc może i dlatego mniejszy 🤔🙂
Myślę, że jutro jedna koleżanka zapyta o płeć 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2019, 18:11
-
A mnie cycki zawsze po owu odrazu bolały lub nawet przed az do @.. i teraz w ciąży też odrazu od owu i ciągle bolą mega non stop od początku śpię w staniku sportowym... 😔
-
nick nieaktualny
-
No więc tak. Jestem ogólnie po 3 poronieniach i jednym porodzie. Stracone ciążę były z pierwszym mężem. Teraz jestem bardzo szczęśliwa że spotkał mnie prawdziwy cud bo myślałam że NIGDY nie będę miała dzieci. Synek jest zdrowy i wspaniały! Mimo tego że w 4 ciążę (udana) zaszlam już w pierwszym cyklu starań, obawiam się o kolejne starania. Ten strach wiadomo pozostał, jeśli zajdę to czy donoszę... chociaż mój gin do którego chodziłam mówił że te poronienia pewnie nie były z mojej winy albo że z połączenia naszych genów była jakaś wada itd. No ale zobaczymy. Decyzję o drugim dziecku podjęłam w sumie z dnia na dzień. Mój mąż bardzo chce żebyśmy mieli rok po roku dwójkę. Kiedyś też o tym marzyłam, teraz myślę czy sobie poradzę ale to ma wiele plusów. Zaczynamy jak tylko mąż wróci z pracy bo jest na wyjeździe, czyli w połowie września
PLPaulina, Kasia 1805, AdelaX lubią tę wiadomość
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
nick nieaktualny
-
Iza podobno tak jest łatwiej bo masz Odrazu dwójkę małych dzieci ale jak każda różnica są plusy i minusy. Odchowa się dwójkę i spokój 😁😊
Ja czasami ubolewam że syn miałby to rodzeństwo 3 lata młodsze jakby nam wyszło, a ładnie się bawi z córką koleżanki, właśnie 3 lata młodsza. . W tym cyklu też wiem że wielkie G.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2019, 06:32
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana