Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza współczuje 😢 chyba bym unikała tesciowej jak ognia ale ciezko to zrobić w jednym domu. Rob tyle na ile starcza Ci sił, nie musi być zawsze czysto. Dobrze ze siostra Ci pomoże.
Dziewczynki zdrówka i czekam na dwie kreseczki -
Ehh Iza... Teraz kiedy potrzebujesz najwięcej pomocy i wsparcia to go nie masz Ale niektórzy nie rozumieją że w ciąży jest trochę inaczej a szczególnie kiedy pojawiają się jakieś problemy wytrzymaj jeszcze te 2 miesiące a później wypnij d**pę na teściów.4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
nick nieaktualnyMoja tesciowa nigdy nie byla skora do pomocy, dla niej co inne jest wazniejsze. Przerabialiśmy to niedawno jak babcia meza czyli tesciowa tesciowej juz nie byla w stanie sama sie soba zajac bo choroba i wiek. Ja na sobie tez to juz przerabialam jak bylam bardzo chora. Tylko infekcja, goraczka nie trawaja 2 mies., chociaz raz i tak dlugo jechalam na antybiotykach bo co odstawiłam to kolejna infejcja. No i mojej mamie już powiedzialam ze normalnie jak cos dolega to czlowiek sid martwi tylko o siebie a w ciąży to podwójnie zeby malenstwu nie zaszkodzic. Bo w tej chwili leze tylko i wylacznie dla dobra dziecka i to ono mnie powstrzymuje od wstania z łóżka i złapania sie np.za odkurzacz.
P.s.ale chociaz obiady tesciowa nam gotuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2019, 12:39
-
nick nieaktualnyLucecita wrote:Iza bo jak się tak leży to mięśnie zastane i wszystko boli po najmniejszym wysiłku też tak miałam
A jak zaczęłam w 37 tc wstawać to nie moglam się rozruszać jak babcia 90 letnia
Mnie to dzidzia napiera na szyjke i mam schizy ze znów się zrobi rozwarcie. Staram sie troche chodzic, ruszac, sama szykuje sobie niektóre posilki. Ale mięśnie na nogach juz nie te. No i obawiam się ze w razie porodu sn nie dam rady fizycznie, i nie chodzi o bol tylko wewnetrzna siłę i sile mojego ciala. -
U mnie już na pewno w tym cyklu lipa... temperatura poszła dziś już ostro w dół, zatem @ będzie na dniach... pewno dziś lub jutro. Do wczoraj jeszcze trochę miałam nadzieję, bo nawet nie plamiłam, no ale nadzieja matką głupich
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Hugo87 wrote:Mother ale jak nie masz plamien To nie jest jakiś dobry znak?
Ja nerwa mam od paru dni także też @ się zbliża.
A tak mi głowę rozsadza, że szok
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Iza34 wrote:Mnie to dzidzia napiera na szyjke i mam schizy ze znów się zrobi rozwarcie. Staram sie troche chodzic, ruszac, sama szykuje sobie niektóre posilki. Ale mięśnie na nogach juz nie te. No i obawiam się ze w razie porodu sn nie dam rady fizycznie, i nie chodzi o bol tylko wewnetrzna siłę i sile mojego ciala.
Dałam radę sn. Jeszcze z 3 tyg i zacznij się ruszać
A najgorzej było po szpitalu, w 31 tc bylam na patologii, sterydy brałam na wypadek przedwczesnego porodu i tam to wiadomo, cały dzień leżysz .to w domu myślałam że do wc nie dojdę
Magnezu dużo bierzcórka- 2011
syn- 2019 -
nick nieaktualnyLucecita wrote:No mnie też nisko siedział i napieral. 3 tygodnie chodzilam z 4 cm! rozwarcia
Dałam radę sn. Jeszcze z 3 tyg i zacznij się ruszać
A najgorzej było po szpitalu, w 31 tc bylam na patologii, sterydy brałam na wypadek przedwczesnego porodu i tam to wiadomo, cały dzień leżysz .to w domu myślałam że do wc nie dojdę
Magnezu dużo bierz
Dzięki. Tez mysle ze do konca pazdziernika musze wytrzymać. I tak teraz wiecej chodze i robie niz przez pierwsze 2 tyg. -
nick nieaktualny
-
Iza, tak jest znacznie lepiej. Nie sądziłam nawet, że tak szybko będzie poprawa. @ się rozkręciła i głowa boli mnie dzisiaj, ale spędziłam fajny dzień z synkiem. Kolejny raz mam lepszy humor właśnie dzięki niemu.
Iza mam nadzieję, że i u Ciebie się już choróbsko nie rozkręci.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyMoze tez bedzie dobrze. Dobrze ze moj nos nie ma wyjscia i nigdzie sobie nie pojdzie bo go mecze czym sie da zeby skonczylo sie tylko na katarze.
Wczoraj siostra mi troche posprzatala, dzis tez ma przyjechac i jeszcze trochę zrobic. Od razu lepiej sie lezy. Mąż poszedl do pracy ale dzis to juz nie odpuszcze i muszą zniesc lozeczko i gondole. -
mother84 wrote:Iza, tak jest znacznie lepiej. Nie sądziłam nawet, że tak szybko będzie poprawa. @ się rozkręciła i głowa boli mnie dzisiaj, ale spędziłam fajny dzień z synkiem. Kolejny raz mam lepszy humor właśnie dzięki niemu.
Iza mam nadzieję, że i u Ciebie się już choróbsko nie rozkręci.
Ja wczoraj miałam spadek nastroju. Ale @ jutro u mnie będzie..Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Hugo87 wrote:Ja wczoraj miałam spadek nastroju. Ale @ jutro u mnie będzie..
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Ja doła nie mam ze @ idzie 🙈😋 mnie ogólnie dół łapie taki przed. A jak wiem że się nie udało po raz już prawie setny to się tylko zastanawiam co z nami nie tak.
Mother przykro mi że się Wam nie udało. 🤗 Tule i trzymam kciuki za kolejny cykl.
Za swojego synka też jestem wdzięczna że go mamy. Może na jednym powinniśmy zakończyć.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Hugo póki co się nie poddawaj😘 zobacz jak tu dziewczyny niektóre długo się starały, a jednak coś zaskoczyło 😉
Ja też chciałabym już i teraz, ale widocznie to nie ten czas (mimo, że ja uważam że TAK! 😂). A jeszcze jak sobie pomyślę, że miałabym teraz w domu już kilkumiesięczne dziecko to już w ogóle zastanawiam się czemu tak to wszystko się dzieje...
Ale póki co jeszcze się nie poddaję.Kasia 1805, AdelaX lubią tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
To jest ciężkie dziewczyny niestety... wiem o tym...Można tylko mieć nadzieję,że w końcu się uda ❤️
W ogóle dużo dziewczyn nowych się pojawiło i szybko zniknęło.. czemu ? Stare wyjadaczki ciągle zostają hehWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2019, 13:02
ago91 lubi tę wiadomość