Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIza34 wrote:Ale mnie biodro boli. To chyba po nieudanym wkluciu w kregoslup bo tam poczulam przeszywajacy bol, taki prąd, szpile wielkosci druta do robotek recznych i teraz co jakus czas czuje to samo tylko lzej a teraz to juz wogole. Mogli mi nerw uszkodzic.
Współczuję, bo ból musi być okropny ;( może powinnaś to skonsultować z lekarzem?
Dziewczyny, ale jestem głupia... sama się dołuje... mam dzisiaj 25 dc i coś mnie podkusilo zrobić test...
Oczywiście negatywny ,bo to za wcześnie... najgorsze ,że wiem to A i tak chce mi się ryczec -
Kurczę Mother, szkoda ze tak wyszło Ale jak piszą dziewczyny, nie ma tego złego....
Zalamana_girl, przypomnij który to Twój cykl staran? Nie zrozum mnie źle, ale ja na początku starań też niczym masochistka robiłam za wcześnie testy, z czasem zmądrzałam....
Nie przejmuj się tylko zajmij głowę czymś innym:) 🤗
-
Załamana tak jak evs6 pisze, nie poddawaj się. Ja też na początku robiłam tyyyyle tekstów głowa do góry,bądź dobrej myśli 🤗
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia, powtórzę kolejny raz, że jesteście niezastąpione 😘😘😘AdelaX lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny za słowa otuchy to dopiero 2 cykl starań, więc nie ma się co martwić, ale ja to już bym chciała... zresztą chyba jak każda z nas...
A z tymi testami na prawdę czasami czuje się jak jakaś nawiedzona... to dopiero 25 dc
Dobrze ,że mogę się wam wygadać teraz przystopuje A przynajmniej się postaram I poczekam do soboty z testem wtedy będzie po terminie @ jeśli oczywiście cholera wcześniej się nie pojawi ... -
nick nieaktualny
-
Hej... Właśnie siedzę na badaniu glukozy... 🤢Wypiłam już to cukrowe g***o .. i modlę się żebym się dobrze czuła przez te 2h...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2019, 08:27
-
nick nieaktualny
-
Jakoś przeżyłam 😛 w ogóle inaczej niż przy 1 ciąży. Nic mi nie dolegalo uff teraz czekać na wyniki
Emrica, Iza34, Hugo87, aLunia, evs6, AdelaX, Miśkowa, mother84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmrica wrote:Moj powtorzyl badanie i robi si€ nie ciekawie, spadła ilosc ruch. Po leczeniu jest gorzej niz bylo. Jeszcze w tamym roku tak nie bylo i wczesniej tez nie. Skąd nagle takie pogorszenie.
A zylaki czy sa byly sprawdzane? A moze sie przegrzewa, jakis laptop na kolanach czy podgrzewane siedzenia w samochodzie? Nie wiem dlaczego ale ruch kojarzy mi sie z cieplota. No sama nie wiem czy dobrze mysle.AdelaX lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:A zylaki czy sa byly sprawdzane? A moze sie przegrzewa, jakis laptop na kolanach czy podgrzewane siedzenia w samochodzie? Nie wiem dlaczego ale ruch kojarzy mi sie z cieplota. No sama nie wiem czy dobrze mysle.
Polubiłam zamiast zacytować, Emrica ale mąż omawiał te wyniki z lekarzem, bo ogólnie tez cała ilość ich się liczy, to tez spadło? Kiedy wcześniej robił badania? -
Emrica wrote:Moj powtorzyl badanie i robi si€ nie ciekawie, spadła ilosc ruch. Po leczeniu jest gorzej niz bylo. Jeszcze w tamym roku tak nie bylo i wczesniej tez nie. Skąd nagle takie pogorszenie.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Emrica wrote:Mial robione usg nie wyszlo nic, siedzenie nie podgrzewane nawet juz nie kąpie sie w wannie tylko prysznic. Posiewy mial nic nie wyszło. Przez ostatnie pol roku to badal z 5 razy juz. I na poczatku bylo i ilosc i ruch ok tylko leukocyty byly. Wiec dostal kuracje po ktorej leukocyty sie zmniejszyly ale drastycznie spadla ilosc i ruch. Za tydzien lekarz zobaczymy co powie.
To powodzenia na wizycie. Trzymam kciuki i w żaden sposób się tym nie przejmuj. Zrobicie co konieczne i zapomnijcie o tym tylko działajcieEmrica lubi tę wiadomość