Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tylko młodsza jeśli starsza dostaje to ma przyznane do maja 2021.
Od nowelizacji ustawy są trzy miesiące po narodzinach żeby złożyć wniosek. Ale im szybciej tym lepiej to kasa szybciej wpłynieSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Hugo 😶😂😂😂😂😂😂😂😂😂 no choinka pierwsza klasa 😂
Wiem, że Tobie nie jest do śmiechu, współczuję naprawdę i zawsze podziwiam osoby, które mieszkają razem z teściami czy rodzicami, bo jacy by nie byli to wiadomo, że nie ma jak samemu, u siebie.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
No swietna ta choinka . Prawie jak wybor mojego meza kilka lat temu ... przywiozl taka mala, gesta w siatce, rozpakowal a to byla kulka. Pol wieczoru plakalam ze takie badziewie przwiozl to wzial ja w obroty i poobcinal galazki zeby uformowac ksztalt choinki haha.
Co do mieszkania z rodzicami to ja Wam powiem ze my tak zyjemy z wlasnego wyboru . Kilka lat temu szukalismy domu do kupna. Mieszkalismy sami, moi rodzice mieszkali w bloku, mieli fatalnych sasiadow i marzyli o domu. Znalezlismy taki zeby zmiescic dwie rodziny i ich zabralismy. To byl pomysl mojego meza. Mamy jeden dom ale zyjemy oddzielnie. Oni na dole, my na gorze. Kazdy ma swoja kuchnie, lazienke, pokoje. Nawet wjazd mamy oddzielny. Nie jest zle, moi rodzice to dobrzy ludzie, nie mieszaja sie, nie wtracaja, nadal aktywni i nie zgryzliwi wiec da sie tak zyc Maja swoje lata, my jestesmy mlodzi wiec wiem ze to nie jest rozwiazanie na zawsze i jeszcze w zyciu mozemy byc gdzie bedziemy chcieli. Poki co jest dobrze . -
Hugo87 wrote:
Hahahaha 😂😂😂 Hugo poważnie to choinka na święta .??? -
Ja już w sumie nie wiem czy się śmiać czy płakać 🤣 mojemu dziecku się podoba. Ale to chyba przez to że ostatnio był w sb z babcią sam bo go pilnował i mu nagadala.
Choinka z odzysku. Też mieliśmy kupić w donicy ale taka ładniejsza i później ja wsadzić. No nic zobaczymy jak się rozwinie.
Tesciowa taka Eko a następne plastikowe lampki kupiła bo jej nie pasują z tamtego roku..
Powiem Wam naprawdę mam dość ich tu wszystkich. 4 pokoje będą stały puste bez nas tu
Ale żyć się nie da z taką ekipa.Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Te kawały o tesciowych są naprawdę prawdziwe. Skądś się wziąć musiały :p
Adele no nie zartuje. Mało tego powiedziała mi że przecież u mojej mamy i teścia będą ładne choinki więc tu może być taka. Współczuję sobie od dawna już. Los sobie z nas zakpil, jak w krzywym zwierciadle od wlasnie jakiś trzech lat.
Jak Hugo był mały to mi nie przeszkadzały pewne rzeczy ale od dłuższego czasu już tak. Łeb mi pęka cały dzień przez tą 🎄Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Teściową by powiedział plastik fantastik 🤣🤣🤣 bo każdy kto normalnie żyje i mieszka to plastik. Ona mebli które mają z 50 lat nie wyrzuci tylko do renowacji da. A wyglądają jak gówno. No dramatSyn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Chyba znalazłam przyczyne niepłodności. Ta chata poprostu.
Twoja Adele piękna choinka 🤩Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2019, 15:43
Adele27 lubi tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Adele piękna choinka 😍 i ten klimat za choinką i te ozdoby świąteczne 😍
Hugo kto wie czy zmiana miejsca zamieszkania by Wam nie pomogła 😎Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2019, 15:55
Adele27 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Hugo no musicie poważnie przemyslec to mieszkanie z teściami. A w innych sprawach dogadujecie się? Wtrąca się?
Adele przepięknie świątecznie i te dekoracje wow, jestem pod wrażeniem ❤️🎄🌲Adele27 lubi tę wiadomość
-
AdelaX wrote:Hugo no musicie poważnie przemyslec to mieszkanie z teściami. A w innych sprawach dogadujecie się? Wtrąca się?
Adele przepięknie świątecznie i te dekoracje wow, jestem pod wrażeniem ❤️🎄🌲
Nie wtrąca się. Na szczęście. Ale ma takie dziwne zachowania, które ore mnie tak drażnią że szok.
Tak klimat nie sprzyja..Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Hugo najważniejsze, że twój się z tobą zgadza co do wyprowadzki bo użerać się jeszcze z facetem w tej sprawie to jest całkiem.koszmar.
-
Termin @ mam na pon. Będzie napewno. Mam swój typowy syndrom grzania w udach 😂 zapisuje sobie i w 21 dc mam zawsze ten sam objaw. Który raczej nie wróży ciąży. 🤷♀️Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
IUI 22.03.2019 nieudana