Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugo cudne, aż zglodnialam ☺️
Może jeszcze po anginie jesteś taka słaba, zacznij może jakieś witaminy brać
Na obchodzie powiedzieli ze jest ok wyniki dobre, na noc mam dostawać lek na uspokojenie bo powiedziałam ze nie mogę spac i mam wysokie ciśnienie. Ciekawe czy jutro wyjdę -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny,sorki,że tak się wcinam w dyskusję,ale mam problem ... Dziś mam termin miesiączki,zrobiłam test i jest kreska,ale taka bladziutka no i to mnie martwi bo jak byłam w ciąży z synem to w dniu spodziewanego okresu miałam tak wyrazistą czerwoną krechę,że ta dziś mnie zmartwiła ;/ Czy któraś z was miała podobną sytuację i było wszystko dobrze? Poszłabym na betę jutro,ale w środę wypadałoby powtórzyć czy odpowiednio przyrasta a tu święto ;/ Przepraszam,że wam tu takie żale wylewam tym bardziej,że sporo mnie nie było,ale martwie się strasznie ;/
-
April_27 wrote:Cześć dziewczyny,sorki,że tak się wcinam w dyskusję,ale mam problem ... Dziś mam termin miesiączki,zrobiłam test i jest kreska,ale taka bladziutka no i to mnie martwi bo jak byłam w ciąży z synem to w dniu spodziewanego okresu miałam tak wyrazistą czerwoną krechę,że ta dziś mnie zmartwiła ;/ Czy któraś z was miała podobną sytuację i było wszystko dobrze? Poszłabym na betę jutro,ale w środę wypadałoby powtórzyć czy odpowiednio przyrasta a tu święto ;/ Przepraszam,że wam tu takie żale wylewam tym bardziej,że sporo mnie nie było,ale martwie się strasznie ;/
Moim zdaniem bladziutka kreska oznacza ciążę☺️ Powtórz test jutro i w kolejne dni i zobaczysz 🙂 -
April_27 wrote:Cześć dziewczyny,sorki,że tak się wcinam w dyskusję,ale mam problem ... Dziś mam termin miesiączki,zrobiłam test i jest kreska,ale taka bladziutka no i to mnie martwi bo jak byłam w ciąży z synem to w dniu spodziewanego okresu miałam tak wyrazistą czerwoną krechę,że ta dziś mnie zmartwiła ;/ Czy któraś z was miała podobną sytuację i było wszystko dobrze? Poszłabym na betę jutro,ale w środę wypadałoby powtórzyć czy odpowiednio przyrasta a tu święto ;/ Przepraszam,że wam tu takie żale wylewam tym bardziej,że sporo mnie nie było,ale martwie się strasznie ;/4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
April taka Kresa to ciąża, nieważne czy blada czy mocna.
Evs6 będzie dobrze, z dnia na dzień będzie lepiej.
Hugo śliczne pierniczki 😍 my dziś zjedliśmy ostatnie 😂 a co do zmęczenia to ja anginy nie miałam, a też sił mi brak. Taka sklapciała jestem. Ja mam dziś 23 DC, ale nie nastawiam się na nic. Grunt by w samego Sylwka nie przyszła @, a ciut przed.Hugo87, Hugo87 lubią tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Adelax
Z tą opieką rzeczywiście jest różnie i zależy w dużej mierze od ludzi na dyżurze... Jedne panie są super, drugie są tu tylko za karę Mi się udało, bo miałam praktykantki w piątek, czyli w dzień cc, i miałam opiekę, jak w hotelu. Nawet wodę mi kupiły 😀 Ale już przy pionizacji miałam nieprzyjemną babę, która na wstępie wywołała u mnie spazmy płaczu, doszły emocje i ból, i tak sobie płakałam jak nienormalna.
Evs
Macie siebie już na święta 🙂❤️ Wasze pierwsze wspólne święta ☺️ Dacie radę! Widać, że jesteś silna kobietą i dasz radę 🙂
Mother
To jak ma przyjść, to przed tym sylwestrem. Umów się z nią 😀 A jak nie będzie chciała współpracować, niech nie przychodzi wcale 😅Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualnyApril gratulacje! kreska to kreska. Moze pozniej nastąpiło zagniezdzenie. Ja mialam ledwo widoczna a teraz nam cudowna Olenke na świecie.
Evs kiepsko z tą zoltaczka. A wogole chyba nie pisalas ile waży twoj skarb.
A ja sama w domu, mąż z corka pojechal na zakupy, glownie zrobic zapas pieluch na święta 😮. Ola spi jak zajac pod krzaczkiem, a jeszcze tesc przyszedl i do niej cmoka, widzi ze spi a on ja zaczepia. cos pozmienialo sie dziecku z jedzeniem i nie jestem w stanie sciagac tych 10ml bo jest placz i juz dawaj jesc i to co 2 godz.a nie co 3 godz.jak do tej pory. Poza tym mam wrazenie ze nie mam wystarczajaco pokarmu, ale jak zrobilam mm to tylko 10ml wypila. -
Pola no ja przy pierwszej ciąży bardzo złe wspominam opiekę co naprawdę uważam ze jest bardzo ważne, to te praktykantki naprawdę super Ci się trafiły ☺️ Wiadomo kiedy wychodzicie?
Iza moim zdaniem masz pokarm może ona płacze z innego powodu skoro mówisz ze potem wypiła tylko 10 ml? Pokaz zdjęcie jak wyglada okruszek ☺️ -
Ja pompuje laktatorem, za pierwszym razem może z 10ml a teraz to może ledwo 5, No nic działamy dalej....
A synek pokaźny 3700, leży na wcześniakach, a obok niego dziewczyna która się urodziła jak miała 800g, teraz ma 2 mce, a jeszcze takie maleństwo... 😢 -
Evs obyście mogli wyjsc już niedldugo ❤️ 800g to takie jak moje teraz ma w brzuchu to straszne 😰
Adelax kciuki żebyś wyszla jutro 🤞
Ja już mam obawy przed porodem najchętniej bym chciała,żeby mnie uśpili wyciągnęli dziecko i obudzili 😅 ale jak czytam o tych waszych cesarkach to chyba nastawie się na ten naturalny.. mimo iż mam traumę ..
A to ja 🤰
Iza34, jangwa_maua, mother84, AdelaX, Emrica, aLunia, pola89, DoveLove lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdelaX wrote:Pola no ja przy pierwszej ciąży bardzo złe wspominam opiekę co naprawdę uważam ze jest bardzo ważne, to te praktykantki naprawdę super Ci się trafiły ☺️ Wiadomo kiedy wychodzicie?
Iza moim zdaniem masz pokarm może ona płacze z innego powodu skoro mówisz ze potem wypiła tylko 10 ml? Pokaz zdjęcie jak wyglada okruszek ☺️
To juz nie taki okruszek. Musimy ja zwazyc. Obstawialam kolki ale teraz sama nie wiem czy dobrze mysle. Druga teoria to zmęczenie przez ktore nie moze zasnac i denerwuje się przy piersi. Chodze z butla wody i pije na umor, nie dość ze jelita leniwe to tez zeby byl pokarm. Jak sie mala obudzi i zachce mi sie siku to pielucha bedzie potrzebna i mi 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2019, 15:04
-
Adele piękny brzusio ☺️ No ja tez się nastawiam na SN ale zobaczymy jak to wszystko wyjdzie
Iza piękna córeczka ❤️❤️❤️
Evs to synek dość duży się urodził, kiedy wyjdzie z inkubatora? Wiadomo coś
Iza34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvs 10ml to i tak sukces. Bierz cos na laktacje, polozne polecaja femaltiker (chyba tak to sie nazywa), ja stosuje Prolaktan, dziewcxyny pisaly tu o herbatce hipp, przed sciaganiem ogrzej piers albo pod prysznicem albo ciepla pielucha. No i dobre rady odnosnie laktatora ma mamaginekolog.
-
nick nieaktualny
-
Fermaltiker i ja polecam. Robiłam tak, że nakarmilam mała i piłam zaraz to. Ale max 2 dziennie bo cyce jak donice 😂
Olcia ma piękne oczka 😍
Adele super brzusio, mi wieczorami tak wywala, że mam prawie taki sam 🙄😂
Dziewczyny to jest tak różnie, ja po drugim sn porodzie musiałam całą noc leżeć przez utratę krwi. Chciało mi się sikać co chwilę i musiałam w tą tzw kaczkę tzn nie wiem jak jest nazywana dla kobiet małej mi też nie dali, co chwilę ktoś do mnie przychodził a położyli mnie samą na sali i byłam naprawdę w strachu, że coś się stanie. A rano przyszła położna czy maz przyjedzie pomoc mi się wykąpać i musiałam dzwonić po niego. No ale to wszystko nic jak ma się zdrowe dzieckoIza34, Miśkowa lubią tę wiadomość