Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja już po obchodzie. Ciśnienie 146/92 dr powiedziała ze jeszcze ciut mogłoby być niższe. Tylko ze w nocy to ja zawsze mam wysokie eh.. w każdym razie dowiedziałam się ze najprawdopodobniej jednak nie będą czekac aż się samo zacznie bo nic u mnie się nie zapowiada i być może bedzie tak ze jutro mnie puszcza a np umówią się ze mna na Cc na 27.12 czyli na dzień terminu. Chyba ze jutro mi zrobia. Czyli czekam do jutra. Myśle ze wszystko zalezy od ciśnienia. Opcja wyjscia na swieta i powrót tu 27.12 mnie zadowala. Ale wiecie ze jeszcze może się dużo zmienic. Ale Wam tutaj smece w ten świąteczny czas mam nadzieje ze szybko wybaczycie 🥰
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki chciałam Wam życzyć Spokojnych Zdrowych i Radosnych Świat Bożego Narodzenia. Spełnienia Waszych najskrytszych marzeń -
Staraczkom - maluszka w przyszłym roku oczywiscie ☺️ A mamusiom no i w zasadzie tez staraczkom cierpliwości wytrwałości i czego sobie zapragniecie ❤️
Żebyście zawsze były szczęśliwe i pozytywnie nastawione do życia. 🎄🌲🎄🌲🎄🌲🎄🌲mother84, Iza34, Emrica lubią tę wiadomość
-
Adelax pisz cały czas co u ciebie. Ja wigilię u teściów jestem to pewnie będę w necie
Ja również życzę każdej z was zdrowych i wesołych świąt. Żeby każda z nas w przyszłym roku świętowała z maleństwem ♥️
AdelaX, mother84, Iza34, Emrica lubią tę wiadomość
-
Zdrówka dziewczyny i spokoju 😍😊
U mnie @ żadna nowość 😅 po Nowym Roku może coś zrobię ale jeszcze nie myślę narazie.mother84, Iza34, AdelaX, Emrica lubią tę wiadomość
Syn lipiec 2014 ❤️
08.2017 laparoskopia
12.2017 laparotomia
Niepłodność wtórna idiopatyczna
IUI 22.03.2019 nieudana -
Dziewczyny czytam ale nie mam jak pisać... AdelaX mam nadzieję że sytuacja jakoś szybko się wyjaśni bo takie zawieszenie bez sensu jest.
Evs super że maly już z Tobą, dużo zdrówka dla Was.
Ja też życzę Wam wszystkiego co najlepsze! Dużo sił dla świeżo upieczonych (kolejny raz) mam. Dla oczekujących szczęśliwych rozwiązań a dla staraczek upragnionego maluszka. Wesołych świąt 🎁🎄🎁🎄mother84, Iza34, AdelaX, Emrica lubią tę wiadomość
4 cs o drugiego bobasa - II 03.01; 20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
Adelax to ogromne kciuki ✊ najlepiej jakbyś vna Święta wyszła, a wróciła zaraz po ☺️
Dziewczyny ja też już Wam życzę wesołych i zdrowych Świąt, świeżo upieczonym mamusiom samych radosnych dni, ciężaróweczkom bezproblemowej ciąży i szczęśliwego rozwiązania, a staraczkom optymizmu i upragnionego kolejnego dziecka ☺️AdelaX, Kasia 1805, evs6, Iza34, Emrica, Miśkowa lubią tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
O jaaaa dziewczyny...wiecie co...
Mówię zrobię test, bo Święta i picie alko będzie przez parę dni...co prawda mam 25 dc, ale zrobiłam go tak po prostu pro forma...idę po 5 min a tam druga baaaaardzo blada i ledwo widoczna kreska. Ale słabsza niż mój bladzioch z pierwszej ciąży. Ale poszłam do męża a on mówi też że jest.. boję się...boję się cieszyć że jednak może to nie to. Nie mam drugiego testu, żeby powtórzyć za dwa dni, mąż śpi po nocce, a ja z małym chyba nie pójdę, bo jeszcze pokasłuje. Boję się nawet cieszyć. I co ja mam teraz powiedzieć w rodzinie że czemu nie piję? Jaaaajangwa_maua lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mother 🙈🙈🙈gdzie fota testu ja się pytam??
Spokojnie, bladzioch może być na tym etapie! Jejuuuu byłoby cuuudownie! Nie zapeszam tfu tfu!
Poczekaj, aż mężu wstanie i kup drugi test, najlepiej jutro! A rodzinie powiedz ze bierzesz antybiotyk, bo Cię ząb boli 😂
Aaaaaa! -
Mother!
O matko! Wielkie kciuki, żeby to było to! Ale super niespodzianka na Święta by była 😍
Hugo
Przykro mi bardzo... Paskudna @ 😠
Adelax
Informuj na bieżąco! 😘AdelaX lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Mother laaaaaaaaa dawaj zdjęcie! Boże święty jak ja mocno trzymam kciuki!
Ja dzisiaj sciemniam, że brałam tabletki po mnie tak głowa bolało moi teście dalej nie wiedzą.
AdelaX kciuki za ciebie ✊AdelaX lubi tę wiadomość
-
Mother!!!!!! To chyba byłby najlepszy prezent jaki mogłabyś sobie wymarzyć!!! Ale się cieszę, kreska to kreska, ważne ze dwie ❤️❤️❤️❤️ Czekamy na dalsze info i zdj Testu
A ja Wychodze dzis wracam w drugi dzień świat ☺️ przyjade sobie wieczorkiem czyli swieta w domu ☺️☺️☺️
Najprawdopodobniej będę probowac SN zobaczą czy jestem gotowaevs6, Adele27, Iza34, pola89, Miśkowa, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
Mother, jednak magia świąt działa 😊✊✊✊
A ja dziewczyny też życzę Wam wszystkim pięknych świąt, może i bez śniegu, ale żeby w cudownych atmosferach. U mnie niestety nie zapowiada się tak kolorowo - wczoraj wieczorem jak się rozkaszlalam tak mi coś jakby pękło w plecach z prawej strony, aż się poplakalam z bólu. Noc jakoś przeżyłam bo wzięłam apap extra, ale od rana ledwo chodzę tak bardzo mnie boli 😕
-
mother o boże 😲😲❤️❤️ kurcze koniecznie musisz mieć drugi test bo będziesz się zadreczac! Najwspanialszy prezent jaki byś mogła dostać ❤️ trzymam kciuki żeby to było to ! A picie alko hmmm no przerabane ogólnie heh coś pewnie wymyślisz ✌️