Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Adelax ja też nie znosiłam 😅 ale w ciąży spanie na boku mi nie pasuje coś.. mały zaczyna mnie wtedy kopać dość mocno i mi niewygodnie 🙄 ewentualnie kalde się tak na wpół na boku i trochę na plecach .. ehh w ogóle już noce staja się coraz trudniejsze. Zgaga codziennie dokucza no i chyba mam za miękki materac bo rano wstaje z obolałymi plecami 😒😓
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2019, 22:45
-
nick nieaktualnyAdele a probowalas wlasnie tak na w pol na plecach a pod brzuch podlozyc koldre? Mi nie bylo tak zle spac z tym brzuszyskiem, na koniec lezal sobie na materacu. Najgorzej bylo sie przekrecic. A lezenie na plecach mnie dusilo. Lekarz powiedzial ze mam spac tak jak mi wygodnie.
-
Iza tak podkładam sobie właśnie kołdrę pod brzuch lub próbuje się jakoś ułożyć na tej poduszce - rogalu. Jak się dobrze uloze to jakoś zasypiam i oby szybko noc mijała heh
-
mother84 wrote:Kochane ja naprawdę jeszcze się nie cieszę. Mnie dziwi, że mi test wyszedł we wtorek i to wyraźniejszy niż dziś, a dziś beta dość mała jak na to, że we wt był pozytyw i test bladzioch że prawie nic tam nie ma...Pozostaje mi czekać do pn. Jak będzie dobry przyrost to wtedy zacznę się cieszyć.
Iza przy karmieniu to chyba te specyfiki Prenalen możesz, ale one to chyba średnio pomagają.
Adele pobolewa podbrzusze czasem i sutki bolą.
Kochana nie pitol mi Bobo test żółty wykrył betę 8 więc wcale nie musiałaś we wtorek mieć tak wysokiej jak Ci się wydaje. Pamiętaj pozytywne myślenie przyciąga pozytywne skutki a negatywne myślenie negatywne skutki tak więc przestań pisać o nie cieszeniu się i zacznij myśleć że jest dobrze ja ci już gratuluję i życzę pozytywnych emocji związanych z najbliższymi 9 miesiącami.mother84, Iza34 lubią tę wiadomość
Akceptacja! -
nick nieaktualnyMuzyka dla matki jak dziecko lapie piers ktorej w dzien nie chce i ssie intensywnie i polyka przez prawie 20 min. Potrzebowałam tego bo mi laktator z 1 miejsca nie sciaga i juz zgrubienie tam bylo. W dzien bylo gorzej z karmieniem ale nie od razu krakow zbudowano.
-
Dziewczyny mam stresa czy dzisiaj wyjdę bo to ciśnienie znów coś zaczęło skakać ale nerwy pobyt tutaj w ogóle nie spie jestem przemęczona to może dlatego. Górne mam w granicach 145. I jest taka głupia lekarka na dyżurze ale im nic nie da trzymanie mnie do pon. Nie biore depogytu wiec niech mi zaleca i puszczają. Jak coś to wychodzę na zadanie co nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 07:12
-
Iza34 wrote:Kasia ja to ci wspolczuje tego kaszlu po cc. Ja przez tydz.nie bylam w stanie zakaslac, po kilku dniach czulam jak mi zalega tam w oskrzelach mimo ze bylam zdrowa.
-
nick nieaktualny
-
Iza tak i to bardzo, a Ty miałaś ?
Podobno mam dużo chodzić i nie karmić synka na siedząco zeby nogi nie wisiały ale mi to utrudnia bo na leżąco mi ciężej.
Ja mam leki w domu nawet
Nakręciłam się niepotrzebnie i skoczyło mi do 160 zajebiscie -
Adelax no powiem Ci, że jak z małym wszystko ok to pewno bym się zastanowiła nad wyjściem. Sam pobyt w szpitalu jest dla Ciebie pewno stresujący, jesteś zmęczona itp i to wszystko właśnie wpływa na to ciśnienie. Nie ma jak w domu...
Tak robiłam dziś bobo test (ten sam co we wt) i dziś kreska wyszła dalej b. blada, ale bardziej wyraźna niż ta wtorkową, której zdjęcia nie dawałam
Zostałam postawiona do pionu przez KAL i muszę być dobrej myśli 😊
https://naforum.zapodaj.net/0500d93db009.jpg.html
To jest po 4-5 minutach. Potem jeszcze bardziej wyszła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 09:07
pola89, evs6, Miśkowa lubią tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyNogi jak u slonia, po domu chodze w bardzo luznych krokodylkach i one byly ciasne, w kostce nie szlo zgiac, jeden balon az bolaly. Dobrze ze wtedy byla pogoda na adidasy to mialam w czym wrocic do domu. I mialam takue same zalecenia- duzo chodzic i duzo lezec, nie siedziec.
-
Mother
No jest ewidentną kreska! Ładna i wyraźna ☺️ Trzymam kciuki za powtórkę bety w poniedziałek, ale już pocichutku gratuluję 😘
Adelax
Ale to ciśnienie Cię prześladuje... Jeżeli Tymuś jest do wypisu, a mielibyście zostać tylko przez to ciśnienie, to ja też bym się zastnawiała nad wypisem na żądanie. Myślę, że ciśnienie skacze właśnie dlatego, że dodatkowo się stresujesz tym szpitalemmother84, AdelaX lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
mother no widać kreseczkę ☺️☺️ oby weekend szybko ci zleciał 😛 gratuluję raz jeszcze 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2019, 09:35
mother84 lubi tę wiadomość