Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele ale pod wrażeniem jestem, że cię zbadali. Chyba ta pandemia ich zmusiła. A ty jak się czujesz ogólnie po porodzie? Ja pieprzę co za pomysły w ogóle. Trzymam kciuki żebyście wyszli jak na szybciej.
-
Adele ehhhh co za szpital. Bez sensu, że trzymają Cię w szpitalu przez zatoki. Niech dadzą jakieś zalecenia co do tego jak je leczyć i Was wypiszą skoro z małym jest wszystko dobrze...podobna sytuacja jak u Adelax chyba. Trzymaj się mocno, mam nadzieję, że wkrótce będziecie w domku 😘
Grosia lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Adele co za beznadziejne postępowanie... najpierw miałaś dziecko potem Ci zabrali.. wytrwałości pamiętaj ze niedługo będziesz w domu
Jeśli z Tobą będzie dobrze i z dzidzia (poza zatokami) to pamiętaj ze zawsze możesz wyjść na własna prosbe ja tak wyszlam bo mnie chcieli trzymać przez to wysokie ciśnienie
A jak ogólnie rana dochodzisz do siebie?
Mój Tymonek kończy dzis 3 miesiące
Jagodazdw92, mother84, Emrica, calanthe, nadzieja_86, aLunia, Iza34, jangwa_maua, Wiera, Kasia 1805, Miśkowa, pola89 lubią tę wiadomość
-
Jejku Adele co za ludzie tam pracuja?? Jak w ogole Ci mogli dziecko zabrac skoro karmisz piersia?? Wspolczuje naprawde. Trzymam kciuki zebyscie szybko wyszli ze szpitala. Kochana musisz byc silna, dasz radę wierze w Ciebie
-
Adelax śliczny chłopiec 😍😍😍😍❤️
AdelaX lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Dzięki dziewczyny 😘 to dopiero 2 doba a ja już się czuje jakbym tu tydzień czasu leżała.. czekam na lekarza o ile się dziś zjawi i powie co dalej.. ale nie mam zamiaru tu tydzień leżeć bo mam zatoki chore.. jestem po antybiotyku i też się boje,że coś więcej tu złapie ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2020, 16:27
-
Adele27 wrote:Dzięki dziewczyny 😘 to dopiero 2 doba a ja już się czuje jakbym tu tydzień czasu leżała.. czekam na lekarza o ile się dziś zjawi i powie co dalej.. ale nie mam zamiaru tu tydzień leżeć bo mam zatoki chore.. jestem po antybiotyku i też się boje,że coś więcej tu złapie ..
Dlatego pamiętaj ze możesz wyjść nż jeśli wszystko będzie ok! -
Jagodazdw92 wrote:Mi jak narazie maly otwiera szafki i wszystkie ubrania z jich wyrzuca
A miała któraś z Was badanie cytomegalia igg i cytomegalia igm?? Jak to jest z wynikami?? Bo nie patrzylam na to jak bylam na wizycie i teraz sie zastanawiam -
Ewi28 wrote:Ja mialam razem z mezem i mieliśmy juz to przebyte a mąż w trakcie. Ja te badania robiłam przed ivf
CMV IgM (-) ujemny
CMV IgG (+) >500
I teraz sie zastanawiam o co chodzi. I czy to ze powyzej 500 to cos zlegoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2020, 20:28
-
A kiedy sie robi prenatalne??
W pierwszej ciazy doktorka sama mowila ze mam sie zapisac i isc a teraz nic. A wizyte mam za miesiac. 22.04Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2020, 20:38
-
Jagoda jak są IgG to znaczy że masz przebyta infekcje, kiedyś tam, a że teraz nie ma świadczy IgM ujemny. Natomiast nie wiem czy sama wartość ma jakieś znaczenie. Może to 500 to jest jakaś wartość graniczna, powyżej której się liczy.
Moja psiapsióła urodziła wczorajWzięli ją na wywołanie, potem po kilku godzinach zrobili CC. Myślałam że z Adele będą z jednego dnia, prawie tak wyszło ☺️
Dziś słyszałam w tv jak mówiono, że nie ma dowodów że ten wstrętny wiadomo-ktory wirus nie przechodzi do płodu, ufff, to pozytywna wiadomość 😊
Adele trzymaj się tam, może ten bałagan wynika z obecnej sytuacji, może się boją że Twoje zatoki to koronaTrzymam kciuki za jak najszybszy powrót do domku!
Jutro wracam do pracy, oj nie chce się, fajnie w sumie było w domu 😌 -
Adele gratulacje ❤️❤️❤️❤️ Duży chłopak!
Współczuje „atrakcji” okołoporodowych:(
Ale nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze! Jeszcze trochę i będziecie w domku!
Adelax - śliczny chłopczyk😍
Mój kawaler tez skończył 3 mce i wczoraj po raz pierwszy zaśmiał się w głos 🥰
Przepraszam, ale nie dam rady nadrobić wszystkiegomother84, AdelaX lubią tę wiadomość
-
Jagoda prenatalne chyba od 11z kawalkiem do 13+6tc. Ja robilam w pierwszej ciazy 13+5 i od razu synek pokazal co ma miedzy nogami 😂 teraz robilam 12+4 i nie bylo widac plci
Jagodazdw92 lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Miśkowa zobacz co znalazłam przypadkiem. Na pytania odpowiadali prawnicy:
"Pytanie: Dojeżdżamy do pracy jednym autem w 4 osoby. Nie jesteśmy spokrewnieni, ale chcemy ciąć koszty. Grozi nam mandat?
- Rozporządzenie bezpośrednio nie porusza kwestii poruszania się wspólnie w większej liczbie osób w jednym samochodzie, natomiast ogólnikowo wskazuje, że zakazuje się "spotkań i zebrań niezależnie od ich rodzaju". Z tego względu należy uznać, że takie podróżowanie może zostać uznane za naruszenie przepisów rozporządzenia - twierdzi Adam Ziębicki, associate w kancelarii Chałas i Wspólnicy.
Wskazuje jednak na pewną furtkę w rozporządzeniu ministra zdrowia. - Z drugiej strony rozporządzenie wskazuje, że ograniczeń nie stosuje się do zebrań związanych z wykonywaniem czynności zawodowych lub zadań służbowych. Jeżeli zatem wspólna podróż do pracy stanowi któreś z powyższych, to jest to dopuszczalne. W obecnym jednak czasie zaleca się ograniczanie kontaktu z innymi do niezbędnego minimum"
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Ja prenatalne robiłam w 12tyg
U mnie lekarze odkryli Amerykę po badaniach stwierdzili,że mam infekcje górnych dróg oddechowych.. wow! .. dostałam od wczoraj antybiotyk. A najlepsze jest to że gdybym wczoraj nie poszła do lekarza który byk tu na obchodzie zapytać o co chodzi dlaczego tu jestem i jak moje wyniki to nikt by nawet do mnie nie przyszedł z informacją! Lekarz też nic nie wiedział na mój temat po co ty jestem itp ile się wczoraj naplakalam.. przyszła druga zmiana i babki od noworodków od których miałam brać mleko też zaskoczone i nic nie wiedzą czemu ja mam w ogóle dziecko na sali 😔 że tak o mleka one nie mogą dawać.. nosz qrwa.. jedna zmiana jest ok przychodzi druga i nic nie wie..
W końcu jakoś mi pomogły z tym mlekiem przychodzą co jakis czas pytać czy zabrać go do karmienia.
Jestem taka zła, sfrustrowana 😔 zestresowana tym wszystkim.. mam nadzieję,że ktoś dziś przyjdzie obejrzeć małego bo nawet wczoraj nikogo nie było ! Sama musiałam pójść się dowiedzieć o jego wyniki.. to nie ma moje nerwy..
-
Kurde Adele współczuję Ci stresu... Ten ich brak organizacji to jakaś masakra... liczę na to, że dziś się dowiesz, że z synkiem wszystko ok i wyjdziesz. Nawet jeśli nie będą chcieli Was wypisać to jak z małym dobrze to może wyjdź na własne żądanie... Trzymam kciuki, abyś wkrótce była w domu i cieszyła się macierzyństwem 🤗
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Adele współczuję
co to za szpital??
Jak z maluszkiem bedzie dzis wszystko dobrze to wyjdz na wlasne zadanie. Bo Ty sie tam psychicznie wykonczysz