Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza spokojnie nadbrobisz
my dzis byliśmy u moich rodziców i małego na trawe pierwszy raz w życiu puściłam
ale miał radochę
a teraz u tesciowej na weekend jesteśmy. Ona nie może przeżyć jak na weekend nas iie zabierze do siebie. Podejrzewam że tu chodzi tylko i wyłącznie o wnusia no ale cóż....
-
Ja hsg tez dobrze wspominam mimo ze się naczytałam i nasłuchałam ze to straszne. Ja nie wiem czy to zbieg okoliczności bo różne rzeczy się zadziały w międzyczasie ale zaszłam w ciaze w trzecim cyklu po hsg
My tez dzis dużo na dworku piękna pogoda
-
Calanthe właśnie boli nadal. Najbardziej jak sie schyle i chcę się podnieść. Boli przy pupie troszke po lewo od kregosłupa. Jak takie dołeczki mamy to gdzieś tam może ciut niżej
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2020, 22:10
Jagodazdw92, nadzieja_86, Wiera, mother84, Iza34, Emrica, pola89, calanthe, pap86, Miśkowa lubią tę wiadomość
-
Adela mój jak miał pół roczku to przeszliśmy na spacerówkę
także Twój rośnie jak na drożdżach. Albo u mnie to była też trochę wina teściowej bo ona mi mówiła że mały ma jeszcze w gondoli jeździć
-
AdelaX wrote:Ja hsg tez dobrze wspominam mimo ze się naczytałam i nasłuchałam ze to straszne. Ja nie wiem czy to zbieg okoliczności bo różne rzeczy się zadziały w międzyczasie ale zaszłam w ciaze w trzecim cyklu po hsg
My tez dzis dużo na dworku piękna pogoda
Gin zabronił mi coś czytać na ten temat, stwierdził, że głupoty piszą, że to boli, że oni nie mają takiego sprzętu starego itd itp. Dobrze, że mnie pocieszyłyście, że faktycznie jest ok. To nic nie czytam 😁
Mother trochę mam obawy czy wyjdzie ok, po tym Clostilbegycie niby lekarka tamta nie widziała że coś się porobiło, ale jakoś tak się zastanawiam czy może jednak czegoś nie dopatrzyła 🙄
Calanthe właśnie jestem zdziwiona że już do szpitala może mnie wziąć, spodziewałam się, że dopiero okolice wakacji najwcześniej. Ale nie mówię, że się nie cieszę, że już będzie z głowy 😊
Jagoda mój jeździł w gondoli gdzieś do 8 miesiąca 😁 Nie protestował, nie siadał mi w niej itp., a wtedy był środek zimy to wolałam tam go opatulić kocykami (śpiworka do wózka nie kupowałam) do spania. A gondole miałam dużą, więc spokojnie się mieściłWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2020, 23:14
-
Adelax 😍😍😍😍 słodki synuś😍
AdelaX lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyAdelaX duzy chlopak.
Ola jeszcze w gondoli ale juz powoli mala sie robi (Ola ma 65 cm dlugosci). dzis tez duzo śpi. Na nozkach paskudne czerwone guziki po wkluciach, przykladam altacetem ale ladnie je. Wyszlam z nią pod wieczor na chwile, nawet wozka nie oplacalo mi sie brac, pyknelismy kilka fotek w wisniach a potem tesciowa ją wzięła a ja do sztucznych blizniakow 🤣. Truskawki zaczynaja mi kwitnąć, za miesiac beda a ja sie martwie kto bedzie je rwal jak granice pozamykane. Jak mi przyjdzie je rwac to chyba zamiast robic to bede tam spala na tej slomie w redlankach, szkoda ze mąż je nieco niechcacy sparzyl opryskiem bo rok temu byly takie lisciska ze by mnie nie bylo widac 😂.AdelaX lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też się witam, wstaliśmy niedawno i spijam kawusię ☕ dziś planujemy wspólne wyjście na rowery ✌️ zapowiada się piękna pogoda 😎 miłego dzionka panieneczki 😊
calanthe, nadzieja_86, AdelaX lubią tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
No moj niestety wstal po 6
Tak jakas niewyspana sie czuje. A my dzis ruszamy z tesciowa na zakupy z malym. Przede wszystkim skarpetki musze mu pokupic bo juz praktycznie wszystko za małe -
Cześć dziewczyny😉
My też pospalismy wczorajsza niespodzianka dla męża się udała a kolacja wyszła pyszna 😁 tylko pytał kiedy zdążyłam to wszystko zrobić jak kiedy kobiety mają taką podzielność uwagi tu pieką tam gotują mieszają i sprzątają na raz 😂
Życzę miłego i udanego dnia 😘
AdelaX sliczny on 😍jak ja lubiłam takie spacerki w wózeczku
A to mój dzisiejszy test. To już była owu? 🤔Jajnik dalej czuje ale już delikatnie. Temp. jeszcze nie wzrosła także jeszcze dni płodne 🤷♀️
AdelaX lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Wiera gin zwykle hsg chce robic? Ja mialam sono-hsg i nic nie bolalo. Zwykle moze byc nieprzyjemne ale moze dadza Ci krotkie znieczulenie dozylne albo glupiego jasia. mi "pomogla" chyba dopiero histeroskopia bo to po niej w 4cyklu zaszlam.
Adelax no rzeczywiscie kawal kawaleraAdelaX lubi tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Ja miałam zwykłe i też nie bolało. Robione na NFZ. Myślę że nie taki diabeł straszny 😉 bardziej właśnie po wyjściu, ale też znośny ból.
A ja dopiero )dc a już śluz płodny, brzuch boli, test owu jeszcze negatywny, ale coś czuję, że owulka będzie szybciej niż ok.13/14 DC jak to zwykle bywało ✌️
Dziś zrobiliśmy 10 km na rowerach, jestem w szoku, że synek dał radę! Jutro będą zakwasy pewno 😶😂
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️