Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój ostatnio strasznie nerwowy dzis dałam mu gryzaczka z lodowki i spokój. Chyba jest coś na rzeczy bo cycka puszcza łapie no nie jest tak jak ostatnio i wieczorami mega marudny ledwo do 19 wytrzymuje musimy już szykowac kąpiel.
Iza może coś być z tym ze ida ząbki. A ogólnie nerwowa jest, bardziej marudna? Mój tez ma alergie i placki suche wiec nie wiem czy go coś nie swędzi dlatego marudny..
dobra ta Twoja córcia usmialam się ☺️
Ewi no i pięknie ja za miesiąc mam nadzieje wprowadzać powolutkuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2020, 21:26
-
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja działajcie 💞💞 oby tym razem działania były owocne 🤰🤰
Ja też lubię pepco a i do kika chętnie wchodzę przy okazji
Kurcze coś mi na nodze wyskoczyło. Taka plama przy kostce. Nie boli, nie swędzi ale dziś akurat ją zauważyłam i mnie zastanawia co to jest....
Może któraś kiedyś miała coś podobnego??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2020, 22:14
-
Jagoda nie wiem co to może być. 🤷♀️ Jak nie masz żadnych objawów obserwuj.
Calanthe a dużo ludzi się kręci? Ja lubię też pepko nawet jakieś pierdolki do domu. A teraz jakas promocja też była.
Ja widziałam ostatnio w deichamnie fajne butki ale się cykam jechać widziałam że na necie można zamówić z dostawą kuriera. Zamawiała któraś tak?
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Jagoda nie wiem, może na wszelki wypadek warto skonsultować z kimś, na jakieś wideowizycie
Nadzieja my ostatnio zamówiliśmy trzy pary butów synkowi, bo na lato nie miał nici przez net, mierze zawsze długość wkładki i wg tego zamawiam, nieważne jaki rozmiar wyjdzie, byle odpowiednią długość. I sobie chwalę, syn zadowolony jak przymierzył w domu adidasy tak nie chciał ich zdjąć później 😆 Kilka razy kupowałam stacjonarnie i prawie nigdy nie było rozmiaru z tych modeli co mi się podobały, no i drogie. A tak do wyboru do koloru, zwracam uwagę na markę, żeby nie był jakiś chiński no name i w zasadzie nigdy się jej nacięłam jeszcze
Sobie też kupuje, wiadomo szpilki może nie, bo to muszę przymierzyć, ale sandały, klapki, jakieś sportowe to bez problemu 😁
Moje dziecko zachwycone przedszkolem, stwierdził, że teraz mu się bardziej podoba niż przed wirusem 😆 jutro panie mają robić "wideokonferencję" z innymi dziećmi z jego grupy.nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Wiera no to świetnie, że tak mu się podoba 😊 kamień z serca dla Was i spokojnie możecie go oddawać jak wiecie, że chce😉
Jagodzia nie wiem co to może być, obserwuj. Może zniknie.
Calanthe kto by kiedyś pomyślał, że wypad do Pepco sprawi taką radochę co? 😂 Też lubię ten sklep
Nadzieja z Deichmanna akurat chyba nie zamawiałam, ale z CCC i eobuwie tak. Zawsze biorę więcej par i oddaję jak coś. Ostatnio wzięłam synkowi adidasy to dobre okazały się te mniejsze, ale tak mu się podobały, że większe też zostawił, bo była promocja i aż szkoda było oddawać 😉 a co do testu to pozytyw, już ten pierwszy był moim zdaniem, więc proszę dziś świętować w łóżku 😁nadzieja_86 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Dzień dobry 😉
Mother tekst dnia 😂
To chyba sie skusze i przez net zamówię.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualnyTak, zobaczyc ludzi innych niz domownicy to bylo wczoraj cos.
Śmieje się ze wczoraj u Oli "aktywowali" głód, w nocy pobudki z wyciem z glodu. A wieczorem poszla druga dawka przeciwbolowego bo biedna spac nie mogla, wyraznie jej cos dokuczalo, no i temperatura szla w górę. Dostala apap w syropie (mialam akurat swiezo otwarty dla starszej) i spala, o 5.30 znow pobudka z placzem z głodu. Ale dzis pospalismy. Co prawda ja wstawalam ale jeszcze Ola przysnela do 7 to i ja.
Jak ja bym chciala moja starsza gdzies wyslac. 2 godz.nas wczoraj nie bylo i po zabawie z dziadkiem w domu armagedon, te prace domowe to mnie wykoncza a jej wieczorne zachowanie, do tego ten ruszajacy sie ząb to mieszanka wybuchowa. -
Mother oj tak, cały pierwszy dzień jak poszedł, nie mogłam się skupić w pracy, bo się martwiłam jak mu czas mija. Ale się okazało, że nasze panie stworzyły na tyle przyjazną atmosferę mimo ciężkich warunków, że wrócił bardzo zadowolony
Wczoraj już były jego panie ulubione to w ogóle pełnia szczęścia. Ma tam dwóch kolegów i koleżankę.
U mojej koleżanki jej mama nadal dobrze się w miarę czuje, ta starsza pani więc nie taki koronawirus straszny jak go malują
Calanthe super oderwanie od domowych pieleszy miałaś 😄
Nadzieja to kciuuuuki za owocne świętowanie 😊
Ja dziś wizyta u gina ciekawe czy znowu będzie mi robił wymaz żeby sprawdzić czy globule zadziałały.nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
A ja zjadłam obiad i czekam aż mały wstanie i mam w planach iść do moich rodzicóe. Tam jest podwórko to można spokojnie sobie posiedzieć. A takiej pogody szkoda by było nie wykorzystać
Myślę że świeże powietrze dobrze mu zrobi -
nick nieaktualnyWstyd sie przyznac ale my 4 dzien w domu. 2 dni padalo, wczoraj po szczepieniu Ola duzo spala wiec dalam jej spokoj z kolejnym nielubianym ubieraniem a dzis mąż znow pojechal smierdzacym opryskiem i lepiej tego nie wdychac a jak teraz stwierdzil ze mozna wyjsc to Ola spi i spi. Moze jeszcze damy rade zaliczyć dzis spacer.
-
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Dzisiaj tak, 200% pozytyw bo jest ciemniejsza od kontrolnej więc jest akurat pik lh, także atakuj męża 😉❤ Jutro też zrób test i zobaczymy czy będzie już sporo jaśniejsza bo coś czuję że masz piękną ovu w tym cyklu, aby tylko owocna ✊✊✊🙂
-
Iza34 wrote:Wstyd sie przyznac ale my 4 dzien w domu. 2 dni padalo, wczoraj po szczepieniu Ola duzo spala wiec dalam jej spokoj z kolejnym nielubianym ubieraniem a dzis mąż znow pojechal smierdzacym opryskiem i lepiej tego nie wdychac a jak teraz stwierdzil ze mozna wyjsc to Ola spi i spi. Moze jeszcze damy rade zaliczyć dzis spacer.
-
Zrobię wieczorem i jutro jeszcze 2 razy jak zawsze.
Ale dziś tak czuje jajniki aż promieniuje na plecy i krocze 😁 niech boli także owu dziś obstawiam.
Także nie zmarnuje takiej okazji. ❤️
Iza żaden wstyd to wiosna dopiero nadrobicie jeszcze. Nic na siłę macie wdychać to.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
My właśnie wróciliśmy z ponad godzinnego spaceru, ale gorąco, w maseczce ledwo idzie oddychać. Nie wyobrażam sobie latem...
My codziennie wychodzimy, bo po prostu czas lepiej leci i potem lepiej się śpi 😂
Nadzieja ja słyszałam, że pozytyw zaznaczasz tylko raz, za pierwszym razem jak testowa jest tak samo mocna lub mocniejsza w porównaniu do kontrolnej. Dalej już się nie zaznacza i czas do owulacji liczy się od tego pierwszego pozytywnego 😉 tak czy siak działajcie.
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
A mnie gin zaskoczył. Chce mi robić hsg tuż po @ tej. Jakoś czuje się nieprzygotowana psychicznie 😶 Pobrał próbkę do czystości i jak wyjdzie ok to za tydzień na wizycie już wyznaczy mi termin. Choć oczywiście dodał, że życzy mi żeby jednak zabieg nie był konieczny. No, ale realnie patrząc...zobaczymy. Termin @ mniej więcej za tydzień. Obiecał że może uda się w jeden dzień zrobić. Kurcze będę musiała o wolnym w pracy pomyśleć 😅
Ruch na mieście już niemal taki tak przed epidemią, chyba jednak już dużo osób wróciło do pracy. -
Wiera nie zaszkodzi zrobić, a co tam, jak chce to rób 😁 ja db wspominam sam zabieg, nic nie bolało, bardziej po, ale szybko doszłam do siebie. u mnie akurat wyszło wszystko ok, a sam zabieg nie pomógł w szybkim zajściu, ale warto zrobić 😉
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️