Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie boli mnie tam tylko w tyłku właśnie
dziś za szybko powiedziałam że jest ok bo teraz wrociłam z miasta i znowu boli jak nie wiem. Tak jak by troszke po lewo od kości ogonowej
od czego to może być? Wizyte u gin mam dopiero 20 maja...
Najgorzej jak chce zmienić pozycje. Jak siedze na podlodze to nawet przechylić sie nie moge. Kur... to dopiero 15 tygodni a gdzie do konca??Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2020, 10:53
-
Jagodowa no masz identycznie jak ja... Nie pociesze przy małym dziecku z tymi bólami jest przeje**ne. Sto lat dla synka. Wiki też później zaczęła chodzić chyba jakoś koło 14 miesiąca.
Calanthe dobrze, że coś działa. Ja się paracetamolem faszerowałam.
Kasia współczuję ale bym była zła 🙄
Ja mam dzisiaj też dosyć. Mąż się spakował po czym się zamknął bo on pracuje a ja z dziećmi przy nodze pakuje resztę. Faceci to mają życie 😡 -
Jagoda a moze to trwa ? Mnie tez tak bolalo, bol byl z tylu i wchodzil mi na posladek. Lekarz mowil ze to objaw rwy kulszowej. Rozejscie spojenia boli inaczej i typowo w jednym miejscu z przodu wiec to raczej nie to. Chyba ze moze kregoslup ?
-
Jagoda
Sto lat dla synka ☺️ Mój mąż też ma dziś urodziny, fajne chłopaki są z tego dnia 😉😀 A z chodzeniem, to grubość nie ma aż takiego znaczenia wg mnieDo 1,5 roku ma czas
Mój starszy zaczął chodzić jak miał 9 miesięcy, ale on wybitnie ciągnął do wszystkiego sam, bo wyrodna matka w niczym mu nie pomagała 😂 Nie było sadzania, nie było chodzenia za rączki 😅 Zobaczymy jak młodszy
Iza
Musisz odpocząć, nie da rady tak funkcjonować... Ola zaraz kończy 6 miesięcy, więc naprawdę długo dajesz radę z kpi 👏 Nie katuje się 😘 I jeśli nie chce jeść, to może na siłę nie dawaj? Spróbuj może kilka dni zobaczyć, kiedy będzie sama chciała jeść...? Może ona tych drobinek mało jedzących?
Codziennie Was czytam, ale nic nie piszę jakoś 😅 Jeszcze teraz mam remont kuchni i jadalni, więc trochę czasu małoAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Bosz, mam drugiego dzidziusia do karmienia. Starsza "umierajaca" bo ząb jej sie rusza 😟. Az szpitalem postraszylsm bo nawet pic nie chciala bo sie boi ze polknie zęba.
sama mu mowie gryz drugim bokiem a ten etam je normalnie i mu szybko wypadaja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2020, 12:51
-
nick nieaktualny
-
Pola to 100 lat i dla Twojego synka 🎂🎈
Jagodzia myślę że to rwa. Raczej chyba nic z tym nie zrobisz, po ciąży pewno dopiero przejdzie.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mother
To mój mąż, ale i tak dziękuję 🙂Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Podejrzewam że jak pójdę do gina to będzie mi kazała magnez znowu brać. W pierwszej ciąży jak powiedziałam że mam noge odrętwiałom to powiedziała że to pewiie ucisk na rwe i żebym magnez brała. A ten magnez nic nie pomagał. A jak poszlam na kolejną wizyte to mnie do szpitala dała bo mi sie brzuch stawiał to było gdzie koło 17 tygodnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2020, 20:39
-
Ciocie to ja Szymonek. Waze 390gram, wszystkie narządy dzialaja i sa na miejscu, siusaczek tez. W brzuchu fikam koziolki, ziewam i glaszcze sie po buzi. Moje wymiary pokrywaja sie idealnie z wiekiem ciazy (naprawde jestem swiatecznym prezentem)
pola89, AdelaX, Jagodazdw92, calanthe, Wiera, Adele27, Iza34, Emrica, Miśkowa, Kasia 1805, nadzieja_86, Ewi28, mother84 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Uwielbiam te zdjęcia z brzuszka ❤️ Cudny Szymonek ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2020, 21:17
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Pola zdrówka dla męża.
PAP Szymonek jaką ma pogodna buźkę 😍 pozdrowienia od drugiego Szymka 😉
Jagodowa ja aspargin biorę, też mi się tak brzuch stawia. Ale przynajmniej skurczy nie mam np w łydkach.pap86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się.
My dzis na szczepienie. Stresa mam. Ale w polowie jestem uratowana bo mozemy we dwoje byc z dzieckiem a mąż jest niezastapiony w uspokajaniu.
Wyobrazacie sobie ze od czasu zamkniecia szkol nigdzie nie bylam? Jak dzikus z buszu 😂.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2020, 07:01
Ewi28, Jagodazdw92 lubią tę wiadomość