Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza bez kitu tez tak miałam na egzaminie na prawko, coś wydawało mi się ze złe zrobiłam już nie pamietam co i jechałam na luzie podjeżdżamy a egzaminator do mnie ze muszę mieć oczy bardziej dookoła głowy ale przepuszcza mnie a ja zonk bo to było pierwsze podejscie. Chyba 10 lat temu 😉
Oj Adele wytrwałości 😘 -
Ja zdawałam jak miałam 19 lat, udało się za pierwszym razem, ale słuchajcie - mi zgasł samochód na torach 😶😂😂😂 ale facet powiedział, że stare już to auto 😂
Ja kiedyś lubiłam jeździć, teraz mam cykora, jestem niedzielnym kierowcą, wracam czasem od znajomych jak mąż coś wypije, a tak to nie jeżdżę. Ale my też wszędzie blisko, do pracy autobusem mam pod sam budynek więc też jakoś nie czuję potrzeby. Może jeszcze mi się kiedyś odmieni.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2020, 18:34
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyAdele twoj Ignas ma 6-7 tyg? I wszystko jasne, on ma pierwszy skok, ty pierwszy kryzys laktacyjny-piersi flaczki, wydaje sie ze nie ma mleka. Nie wiem dlaczego natura to tak ustawiła, to jest bardzo trudny czas. Ja wkasnie wtedy przegralam walke o kp. A ty sie nie poddawaj tylko walcz, kp jest zdecydowanie wygodniejsze i latwiejsze. Trzymam kciuki.
-
Iza tak myślałam,że to kryzys może być ale czy on aż tyle może trwać? Mały taki jest jakoś od tygodnia ehh
Ja odkąd zmieniliśmy auto na większe to nie jeżdżę .. wcześniej mielismy kombi też nie małe i smigalam codziennie a teraz złożyło się z ciążą kupno nowego auta i jeździłam nim aż raz 👍 też jakoś cykora miałam i nie chciałam się denerwować hah .. a najlepsze,że to ja chciałam ten samochód 🤦 no ale siła wyższa i w końcu bede musiała nim jeździć. Choć marzy mi się też dla mnie autko BMW M1 🥰 małe zgrabne dla kobietki. Może kiedyś się doczekam -
My w tym cyklu pobiliśmy rekord przytulań jak teraz nie wyjdzie to ja już nie wiem o co cho 😆 Dziś mam 18dc i dopiero wczoraj była wielka gruba krecha na teście owu, czyli wnioskuję, że była dziś, choć jakiś wielkich boleści nie miałam za to śluzu sporo. Czyli dwa dni później niz kiedyś bywało. To pewnie termin @ (choć jasne że lepiej jakby nie przylazła) też będę liczyć dwa dni później. Gin mi kazał niby brać od 19 dc dupka teraz ale chyba zostanę przy 20 dniu bo jakby jednak jutro ta owu była to żeby nie zaszkodziło 🤔 Może jeszcze jutro męża skuszę na jedno 🧡 asekuracyjne 😁
Adele niech kryzys mija szybko 😘
Mother dojazdy autobusem mają tę zaletę że można poczytać sobie książkę w drodze 😃 Chyba że krótka trasa albo brak miejsc siedzących 😅 -
Adele polecam piwko 0% albo fermaltiker. Też to przerabiałam.
Wiera moje córki są z późniejszej owulacji, także trzymam kciuki baaardzo mocno.
A ja mam chyba jakaś infekcje. Od jakiegoś czasu myślałam, że to blizna po porodzie mnie ciągnie, mówiłam gin ale śluz ładny. Naszczescie dał mi receptę na globulki bo już dzisiaj mam pewność, że to to wrrr.Wiera lubi tę wiadomość
-
Uuuu Wiera to ostro było 😍😁 trzymam kciuki za pozytywne zakończenie ✊
aLunia db że masz receptę na globulki to jakoś się wyratujesz, bo domyślam się jak się czujesz.
Adele trzymam kciuki za Twoje kp✊
Ja w pracy dzisiaj. A tak mi się ruszyć nie chciałooo 😒 dzwoniłam do kliniki, ale jak chcemy na sierpień czy wrzesień to dzwonić mam miesiąc przed, bo na miesiąc mają grafiki, zatem w lipcu zadzwonię ✌️i idą już do mnie wymazówki z test dna, jutro będą 😁
Wiera lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyMother no to do przodu. Zrobisz badania, dobrze by bylo zeby i mąż zrobil i wtedy na wizyte.
Do mnie to chyba i dzisiaj kurier nie dojedzie 😤. Jeszcze ma troche czasu. Czekam.
Kasia a jak twoja kanapa, dotarła?
Poprawka:kurier wlasnie dotarl. W czwartek mial 250 paczek do dostarczenia 😲 i nie dał rady.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2020, 13:15
-
No oni mają teraz trochę sajgon z tymi paczkami. Grunt, że dotarł 😁
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnymother84 wrote:No oni mają teraz trochę sajgon z tymi paczkami. Grunt, że dotarł 😁
Licze ze ta czesc do laktatora że mi pomoże bo juz mnie cyc kluje bo mi źle ściąga. Tylko zebym sie nie przeliczyla jak z tymi lejkami ☹.
A tak wogole w czwartek idziemy na szczepienie a na czwartek zapisalam juz Ole na usg bioderek, wybralam wiec szczepienie, usg przełożyłam. Tyle wrazen na raz to za duzo na takie male dziecko. -
Ja muszę też Wiki umówić na szczepienie, cały czas miała katar a jeszcze ospa nam została.
Pochwale się dziewczyny, że w czwartek wyjeżdżamy pod Karpacz do agroturystyki. Można tam karmić zwierzątka, doić kozy, jeździć na koniach. Natalka przeszczęśliwa oby nam pogoda dopisała, zostajemy do niedzieliKasia 1805, AdelaX lubią tę wiadomość
-
aLunia odpoczywajcie i ładujcie akumulatory! 😊
Mother to plan jest! A planujesz jeszcze iść do tej gin co ostatnio, żeby coś pomyślała jeszcze czy czekasz na wyniki testu?
U nas na razie ze szczepieniami cisza, mam czas chyba do czerwca mniej więcej. Muszę przedzwonić z ciekawości czy coś u nas rusza.
aLunia lubi tę wiadomość
-
Iza34 wrote:Mother no to do przodu. Zrobisz badania, dobrze by bylo zeby i mąż zrobil i wtedy na wizyte.
Do mnie to chyba i dzisiaj kurier nie dojedzie 😤. Jeszcze ma troche czasu. Czekam.
Kasia a jak twoja kanapa, dotarła?
Poprawka:kurier wlasnie dotarl. W czwartek mial 250 paczek do dostarczenia 😲 i nie dał rady.
-
aLunia to super! Na pewno przyda się Wam taka odskocznia od tego siedzenia w domu i całej tej koronawirusowej otoczki ☺️
Wiera nie, nie planuję do niej iść. Szkoda kasy 😝 mam jeszcze jedno opakowanie dupka to może teraz jeszcze wezmę i tyle.
Kasia nooo bo my czekamy na foto metamorfozy 😁aLunia lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Calanthe 10-14 dni roboczych ☺️
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Pochwalę tylko niech przyjedzie 🙂 Ale z góry ostrzegam - zdjęcie sprzed jest straszne🙈 więc to dla ludzi o mocnych nerwach bo skutkiem mogą być koszmary w nocy 😉😂 A dzisiaj dotarł przynajmniej dywan 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2020, 20:17
-
Alunia zazdroszczę 🙂🙂🙂 odpoczywajcie i bawcie się super
Kasia ja tez czekam na ta metamorfozę ☺️
Adele oby to był tylko skok rozwojowy, umnie w 5 tyg wyrywał się od cycka płakał nie wiedziałam co mu jest, pare razy nawet butle dałam bo tak wrzeszczał ale to minelo. Tak wiec siły i wytrwałościKasia 1805, aLunia lubią tę wiadomość