Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
majamia, jakbym siebie widziała ja też 164 cm i zawsze ważyłam ok. 50 kg. Po pierwszej ciąży waga spadła do 46 (ja myślałam że to przez kp a się okazało że nadczynność tarczycy). Teraz mam 51 więc jak na mnie nieźle Życzę Ci aby faktycznie był to początek ciąży
-
Ja po pierwszej 50 wazylam +/- kilogram. A na początku drugiej do 47spadlam. Pozniej wymioty, etc.
Teraz mega zdziwienie, ze znowu 49kg... az ciekawa jestem co z testu wyjdzie.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Hej kobitki ten czwarty cykl juz pozbawil mnie cierpliwosci i zludzen ze potrafie podchodzic do staran bez stresu i o tym nie myslac ;p
Dzis 11 lub 12 dni po ovu a ja siedze przy tescie od kilku godzin i co chwile zerkam no czy czasem moze cos sie pojawilo. W pierwszej ciazy test pozytywny dopiero 14 dpo i pozytywny dopiero po kilku godzinach. I po kilku godzinach moje oczy widza jakis cien ale test jest taki jakis rozlany wiec nie licze ze to to co chcialam zobaczyc
Ahhh ta niecierpliwosc robimy testy jakby to mialo zmienic sytuacje ktora i tak jest przesadzona ;p
[ -
magdis wrote:majamia, jakbym siebie widziała ja też 164 cm i zawsze ważyłam ok. 50 kg. Po pierwszej ciąży waga spadła do 46 (ja myślałam że to przez kp a się okazało że nadczynność tarczycy). Teraz mam 51 więc jak na mnie nieźle Życzę Ci aby faktycznie był to początek ciąży
No to ja 165 cm i przed ciąża ważyłam 42 kg. Teraz już mniej niż 40 nawet myślałam że to tarczyca ale wyniki w normie więc raczej przez kp. Dlatego też chcę kończyć karmienie bo boję się że znikne. A o 50 kg to marzę 54 to w ciaxy ważyłam:) -
magdis wrote:jenny, ważysz mniej niż 40 kg przy wzroście 165 cm?! To już nawet nie jest skrajna niedowaga tylko wygłodzenie. Odżywiasz się normalnie?
Jem normalnie wszystko i non stop. I to nie w małych ilościach. Mi jest strasznie ciężko przytyć. Miałam nadzieje że po ciąży mi zostanie pare kg ale niestety
Zaczęłam niedawno dietę na przytycie, ale kiepska jest przy moim zespole jelita wrażliwego. Już sama nie wiem jak mam przytyć -
Jenny, a nie masz problemów z tarczycą? Bo faktycznie bardzo malutko ważysz. Ja ważę 50 kg przy 170 cm i też wydaje mi się bardzo mało, ale ostatnio ciężko z przytyciem.
Dlatego ja test robię najwcześniej 13 dpo, chyba że @ przyjdzie
Magdis, widzę że już po owu i ładnie tempka skoczyłaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 21:53
-
Ja miałam identycznie jak pojawiły mi się problemy z tarczycą, jadłam non stop, ilości naprawdę ogromne, nawet w nocy budził mnie głód a waga ciągle w dół... Ale jak mówisz że badałaś tarczycę to nie wiem co to może być, może ma to związek z tymi jelitami...
Wredotka, jestem tylko parę dni za Tobą a myślałam że będę parę tygodni więc nie jest źle ovarin jednak pomógł. Ale dziś mnie cyce zaczynają troche pobolewać a to kojarzy mi się tylko i wyłącznie z @ więc nie mam wielkich nadziei
-
Wredotka wrote:Jenny, a nie masz problemów z tarczycą? Bo faktycznie bardzo malutko ważysz. Ja ważę 50 kg przy 170 cm i też wydaje mi się bardzo mało, ale ostatnio ciężko z przytyciem.
Dlatego ja test robię najwcześniej 13 dpo, chyba że @ przyjdzie
Magdis, widzę że już po owu i ładnie tempka skoczyła
Własnie nie mam bo też tak myślałam i badałam. Ale ja więcej niż 45 kg nigdy nie ważyłam, no oprócz ciąży Mam poprostu bardzo szybką przemianę materii. Taki mój urok. Chce chociaż do tych 42 kg wrócić Myślę że jak skończę kp to waga powoli będzie wracać -
To najważniejsze, że zdrowotnie wszystko ok, widocznie taka Twoja uroda Pamietam, że podczas kp też miałam problemy z przytyciem.
Magdis - super, fajnie że ovarin zadziałał. U mnie na ciąże były podobne objawy jak na okres, piersi bolały także nie ma co się doszukiwać
U mnie dziś 37,2 na termometrze, mam tylko nadzieje że coś mnie nie zbiera. Dziś i jutro mam imprezę także weekendowe pomiary będą niemiarodajne albo w ogóle odpuszczę sobie mierzenie. Trzeba korzystać z końca karnawałuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2017, 07:52
magdis lubi tę wiadomość
-
majamia liiipa. U mnie owu na dniach, ale pewnie tez lipa bedzie. Jakos nie mam nadziei wielkich.
Alescie sie rozpisaly Jenny czesc
Taka banda chudzielcow na forum Czy ja sie jako jedyna paczkami objadlam wczoraj?? A Wy milczycie na ten temat? Toz to najwazniejsze swieto narodowe haha
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyHej
majamia
przykro mi, następny cykl jest Twoj
Kat
ja wczoraj zeżarłam 4
wieczorem jeszcze przyszła koleżanka z piwem, zrobiłam nam grzańca i myślałam, że w nocy umrę... na zgagę
a dzisiaj wybieramy się z mężem na randkę młoda ma karnawałową imprezę w przedszkolu z nocowaniem, to trzeba skorzystać! -
Hej Wam
U mnie owulka dzis lub jutro.
Ja wczoraj nasmazylam z 30 paczkow dla moich chlopakow heheh sama tez zjadlam troche
Luci
Ja nie wiem nie dosc, ze tak samo idziemy w cyklu to tak samo sie z mezami na randke wybieramy ! Hahaha wlasnie mnie maz w czw zaskoczyl i zaprosil na randkę -
nick nieaktualny