Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
AdelaX wrote:A no wlasnie Iza, prawie 2 miesiące ale wybaczyłam bo to siostra hihi ma zapieprz nie z tej ziemi 😜
Tymus jest wlasnie taki biały blondynek Jasiek taki nie był 🤔 ciekawe czy mu ściemnieja.
Dziekuje za miłe komentarze ❤️
Kasia mniam! Ja mam w planach jutro sernik, robię taki z jogurtów niebo w gębie 🙂
-
Adelax wspaniała rodzinka ❤
Ja robiłam drożdżowe ale uwaga jedno ciasto nie urosło 😂 więc zrobiłam drugie a i tak jest takie sobie choć najlepsze jakie kiedykolwiek zrobilam drożdżowe 😂. No nigdy mi drożdżowe nie wychodzi, milion przepisów już próbowałam i nie wiem 🤷♀️
AdelaX lubi tę wiadomość
-
Ale mi tu smaka robicie na noc z tymi ciastami 😀. Ja ogolnie srednio lubie slodkie ale ciasta to bym mogla jesc kilogramami 😆. Szkoda tylko ze lubie jesc a nie piec 🤣
-
Adelax pięknie razem wyglądacie, takie pozytywne fluidy od Was biją
A w ogóle śliczna i zgrabna kobietka z Ciebie 😍
Kasia schrupałabym brzdąca bez wahania 😁
aLunia moim "ciastem wstydu" jest.. pleśniak. Niby prosty jak konstrukcja cepa, a mi jeszcze nie wyszedł taki żeby mi smakował. Moja siostra za to robi niebo w gębie, a kiedyś aż patrzyłam jej na ręce, to od niechcenia powrzucała do blachy i voila🤷🏼♀️🤣
AdelaX, Kasia 1805 lubią tę wiadomość
-
Wiera aaaa pleśniak 🤤🤤🤤 przypomnialas mi o tym cieście ! Muszę je koniecznie zrobić tak dawno nie jadłam a uwielbiam 🤤
A tak to kocham serniki 😁❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2020, 21:09
-
nick nieaktualny
-
Aż sprawdziłam jakie to ciasto i nie wiedziałam, że się nazywa pleśniak choć jadłam😂 spróbuję zrobić
Adelax to popatrz jak jeszcze mnie najdzie. Narazie to męża wyzwałam, że to jego zachcianka a tyle się narobiłam 😅
Mysza a jak tort? -
Kasia, ciasto wygląda bassrdzo apetycznie👍
Wiera, tym plesniakiem przypomniałaś mi utracone smaki dzieciństwa....
A co do brownie- też popełniłam - mój 15- latek uwielbia wszystko, co czekoladowe😂Kasia 1805 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Tort nadal w produkcji haha. Gosci mam na 15, zostalo mi jeszcze go ozdobic. Mam nadzieje ze bedzie dobry bo to zlepek kilku przepisow. Od wczoraj go mecze 🤣. Boje sie, ze nie zasmakuje ale maz sie smieje ze przynajmniej wtedy rodzina sie szybko ulotni i bedziemy miec spokoj 🤣.
Corka ma urodziny w srode ale robimy teraz bo za tydzien bysmy nie dali rady. Powiem Wam ze tak mi sie nie chce, ona od rana lata zadowolona, szczesliwa a ja juz bym chciala zeby byl wieczor. Taka u nas paskudna pogoda, glowa mnie boli. No ale co zrobic. Musze jakos przezyc 😆 -
Mysza to pochwal się potem tortem 😁 na pewno wyjdzie pyszny 😋 i udanej imprezy, już życzę wszystkiego naj dla córci 🎂
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyMysza skad ja to znam ze dziecko sie cieszy a my bysmy chcialy zeby dzien się juz konczyl 😁.
Starsza corka kaszle i smarka, slysze ze Ola tez cos co jakis czas zakaszle i chyba mnie jakas zaraza zaraz wezmie, tak dziwnie się czuje. Jak sciagnelam mleko to wzielam apap przeziębienie i ratuje sie syropem z cebuli ktorego córka tknac nie chce. Jej daje to co mam-flegamine, nasivin i robi irygacje nosa inhalatorem (mamy taka specjalna koncowke do irygacji). Szkoda ze zapomnialam ze mam masc rozgrzewajaca do stop, na noc jej smarowalam. No i vick. I chyba wiecej nie ma sensu szczegolnie ze ona anty czosnkowa, anty sok z malin czy czarnego bzu, anty miodn chyba ze to apteczny syrop który daje tyle co umarlemu kadzidlo, ale i tak zadnego nie mam. -
Girl25 wrote:Kiedy dziecko powinno kolorować kolorowanki? Samo oczywiście 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2020, 14:56
-
U mnie mąż stracił totalnie węch. Doszedł do tego, że właściwie od środy już chyba nie czuje zapachów. Teraz pytanie czy to covid czy przez to, że w pn, wt był podziębiony lekko, miał katar i to pozostałość po tym 🤷 nawet nie wiemy czy coś z tym robić. Mówi, że jutro teleporadę zrobi, ale co to da? Jeeeeesu ciągle coś.
Co lepsze byliśmy dziś u teściowej i męża babci, która ma prawie 90 lat... dopiero po wizycie stwierdził, że chyba coś nie tak z tym węchem ma i poskładał wszystko w całość, że już w środę nie czuł...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2020, 18:45
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
mother84 wrote:U mnie mąż stracił totalnie węch. Doszedł do tego, że właściwie od środy już chyba nie czuje zapachów. Teraz pytanie czy to covid czy przez to, że w pn, wt był podziębiony lekko, miał katar i to pozostałość po tym 🤷 nawet nie wiemy czy coś z tym robić. Mówi, że jutro teleporadę zrobi, ale co to da? Jeeeeesu ciągle coś.
Co lepsze byliśmy dziś u teściowej i męża babci, która ma prawie 90 lat... dopiero po wizycie stwierdził, że chyba coś nie tak z tym węchem ma i poskładał wszystko w całość, że już w środę nie czuł...
-
Mother a innych objawów nie ma? Może też zatoki nabroiły, oby tylko to. Teściowa brata po zabiegu w szpitalu, wróciła do domu, kilka dni minęło i ból gardła, gorączka... Też się martwią, dziś przyleciała bratowa po termometr, bo już nie wiedzą czy dobrze mierzy ten ich stary czy nie.
A do mnie zadzwoniła koleżanka z pracy, że od jutra ma kwarantannę do przyszłej niedzieli. W szkole u córki nauczycielka z pozytywnym wynikiem.
Ech co za czasy... -
No powiem Wam, że nic prócz zatraty węchu (totalnej) mu nie jest, smak normalnie, wszystko inne ok. Pół biedy jak ma i go tak przejdzie, ale ja w ciąży, synek, babcia, teściowa...oby nikt z nas ew.tego nie złapał. Generalnie to ja się nie denerwuję, bo łudzę się, że to po katarze chwilowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2020, 19:33
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Mother teraz utrata węchu i smaku to jedyny objaw u takich młodych ludzi, ale trzymam kciuki aby jednak nie to. Ja dziś distslsm info że w naszym przedszkolu jeden nauczyciel z covid i że jeśli można to jutro nie przeprowadzać dzieci. Także przyrost covid widać już na własne oczy..