Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasuje masuje, dziwne ze w tej jednej piersi tak się robi ciągle.
Mysza ja zawsze jak mnie brzuch Podczas okresu bolał to pomagało. A tort przepiękny! Aż chyba sama zrobię na urodziny córki🤔
Aa pap a jak Szymus z brzuszkiem? Wrzuć jakaś foteczke😁
Mój Szymek się tak zmienił teraz (oprócz pobudek co 2 h) ale naprawdę jest dużo lepiej. I tak się zastanawiałam ciągle jak Ty kasia dajesz radę ale faktycznie idzie się zorganizować, im mniej czasu i więcej roboty to jakoś jestem bardziej wyrobiona niż wcześniej.Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
Alunia moj Szymiś to trudniejszy gosc niz starszy brat
z brzuszkiem dalej przeboje.w takim sensie,ze prezy sie i steka przy karmieniu (tak po paru chwilach zaczyna-to wyglads jak by probowal robic kupke), je duzo bo czuje dyskomfort lub bol w brzuszku i na to dalej chce ssac wiec to bledne kolo. Moim zdsniem on ma dyschezje-znaczy nie umie zrobic kupki bez dzwieku. Jak by to wyjasnic prosciej-robiac dwojke raczej trzebw przec ale bez dzwieku czyli zamknac gardlo/glosnie i wtedy przepona pracuje i wypycha. A Szymi prze z dzwiekiem czyli tej glosni nie umie jesscze zamknac i dlstego nie wypycha. Kupke robi raz na dobe-dwie co mnie dziwi bo statrszy ciagle sral za przeprosseniem 🤣 ale podobno jak kolor i konsystencjs sa ok i przybiera dobrze to tak moze byx.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
aLunia wrote:Kasuje masuje, dziwne ze w tej jednej piersi tak się robi ciągle.
Mysza ja zawsze jak mnie brzuch Podczas okresu bolał to pomagało. A tort przepiękny! Aż chyba sama zrobię na urodziny córki🤔
Aa pap a jak Szymus z brzuszkiem? Wrzuć jakaś foteczke😁
Mój Szymek się tak zmienił teraz (oprócz pobudek co 2 h) ale naprawdę jest dużo lepiej. I tak się zastanawiałam ciągle jak Ty kasia dajesz radę ale faktycznie idzie się zorganizować, im mniej czasu i więcej roboty to jakoś jestem bardziej wyrobiona niż wcześniej.
-
PAP mój robił jedna na dzień, potem co drugi dzień a teraz co trzeci więc też dziwnie. Największa poprawę zauważyłam jak zaczęłam podawać dicoflor ale 10 kropli a nie 5. Żaden espumisan itd a teraz po 3 miesiącu pewnie naturalnie przeszło. Więc może spróbuj jeśli nie dajesz.
Przetrwać tylko ten 4 trymestr 🙏 -
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Mialam dzis taki dzien że aż sie poplakalam po poludniu i to przy dzieciach.„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Iza co się dzieje? Za dużo na głowie czy teściowa znowu coś odwaliła? 😔
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Mysza piękny tort, mniam 😍
Iza łączę się w ciężkim dniu. Nie dość, że kilka złych informacji w pracy i nie tylko, to jeszcze zagoniony dzień po pracy, tyle rzeczy do załatwienia, zajęcia dodatkowe... Jak już wreszcie wróciłam z dzieckiem przed 19...to jeszcze robiłam strój królika na bal przebierańców na piątek i mi nie wyszedł. Jutro muszę jakimś drutem uszy usztywnić czy czymś, bo filc wiotki i opadają. No nie cierpię takich rzeczy i nie wychodzą mi zupełnie te przebieranki do przedszkola. Ale trudno, na szczęście mój syn nie jest wymagający pod tym względem. Byle do soboty mam już dość tego tygodnia. 🙄 -
nick nieaktualny
-
Ale się nie wyspałam dzisiaj...😴od 3-5 nie mogłam spać, a potem jak usnęłam to synek wstał o 6, bo kaszel go męczył ✌️ zaraz uruchomię inhalację. To będzie długi dzień.
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Może się kimniesz w ciągu dnia. Trzymaj się 😘
A mój Szymek zrobił mi dzisiaj przerwę 4 godz w jedzeniu, a po 3.5h sama się obudziłam jakoś dziwnie wyspana i się zastanawiałam co jest dopiero godz sprawdziłam, że to tyle przerwy. Jak to organizm się przyzwyczaja do wstawania co 2.
Wczoraj jeszcze dostałam informacje, że w przedszkolu w innej grupie dziecko ma covid. Myślę, że już naprawdę kwestia czasu kiedy my będziemy mieli. -
nick nieaktualnyA tam, wczoraj bylo minelo. Dzis nowy dzien, nowe zadania i nowe wyzwania.
Ja tez pospalam mimo ze 3 razy wstawalam (nie wiem czemu ale znow strasznie sie poce). A Ole dzis przytrzymalam z jedzeniem i nie jadla 8 godz. Dopiero jak zaczela poplakiwac to dalam.
Mother polecaja nowy lek do inhalacji Mufluil. Wczoraj kupilam zeby byl bo corce juz przechodzi przeziębienie. -
A my dziś mieliśmy szczepienie synka. Niby ostatnie i teściowa poszła. Oczywiście powiedziałam żeby doktórka sprawdzila mu nogi i to jak chodzi i ewentualnie jiech da skierowanie do ortopedy. Podobko dokladnie go przebadala i powiedziala że wszystko jest ok. A szczepieniemówiły że to już ostatnie ale dziś okazało się że za 4-6tyg musi mieć podaną jeszcze dawkę na meingokoki więc czeka nas jeszcze jedno. No ale dziś tesciowa mówi że w ogóle nie zapłakał jedynie w momencie ukłucia buzie szeroko otwożył. Jestem w szoku
Alunia ile to Twoje najmłodsze dziecię już ma?? Musisz ustawić suwaczek
Z
Iza super jak Ola tak pospała no ja syna zawsze karmiłam jak wołał tzn zaczynał płakać czy coś. Wtedy ladnie zjadał.
Mother kiepskie są rakie bezsenne noce. Ale powiem Wam że mnie Zosia obudzila po 2. Przewinęłam, nakarmiłam i stwierdzilam że powiesze pranie ktore wieczorem włączyłam a przy okazji synkowi dałam mleko i wstał dopiero przed 8Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2020, 10:57
aLunia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo w noc super ale odbija sie to na spaniu w dzien. Ni cholery do poludnoa nie chce, nie spi nawet i 7 godz. a potem jest placz i wielki problem. Cos za cos. Dzis to chyba zrobie obiad i wyjde z nią na spacer a ja obiad zjem pozniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2020, 11:16
-
aLunia no niestety jak niedawno wszyscy mówiliśmy, ,e w naszym otoczeniu nikogo nie znamy co miał coronę to teraz coraz częściej będą przypadki wokół nas...
Jagoda brawo dla dzielnego synka 👏
Iza dziś ładnie to w sam raz na dłuższy spacer ☀️ zapisałam sobie to do inhalacji co polecasz. Na razie mam tu zapas, ale jak coś to może spróbuję w przyszłości.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️