Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Majamia hehe co to za rozkminki ? nie obejrzysz sie i juz urodzisz dla mnie jakos leci bo leci. Jak sie czujesz ?
Linka tak mam syna ma prawie 6 lat prowadzilas wykres lub jakies obserwacje w tym cyklu ? -
Jakos tak odkryłam dziś, że 1/4 roku już minęła.
Dziękuję. Dobrze się czuję. Dzis rano trochę nudności z głodu, ale najgorzej nie było
Kciuki zaciskam za żebys juz zobaczyla dwie kreseczki.
A psik!syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
majamia wrote:Kwiecien... czwarty miesiac roku... czy tylko ja mam wrazenie, ze czas zapierd... czy kazdy tak ma?
Adele cos tam udostepnilam. Ale ja sie dopiero ucze tego serwisu..
Temperatury nie mierzylam.
Adele to fajny taki przedszkolaczek,moj maluszek przy nim.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2017, 20:37
-
nick nieaktualny
-
Hejka... Mnie niedziela zleciało jak szalona, bo chcrzcilismy synka. Byla super pogoda, goście dopisali, pyszne żarełko w restauracji, czego chcieć więcej? No może przydałaby się chwila na osobności z mężem, bo owulka czycha:) ale nie dało rady hehe..
-
Adele27 wrote:Linka no mam nadzieje, ze bedzie pomagal przy drugim bardzo chce rodzeństwo i ciagle pyta kiedy bedzie a co do programu to szybko ogarniesz
Adele to fajnie bo twoj jest podrosniety.
Szczerze to nie wiem jak to sobie dam rade z dwojka. ale moze to kwestia organizacyjna...
Majamia dni leca a my coraz strasi.
Chabasse u mnie tez owulka. Witaj w klubie.:)moze uda nam sie kiedys testowac razem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2017, 11:18
-
nick nieaktualny
-
Luci tule:* nawet nic nie da jak napiszę myśl pozytywnie ... ja mam jakieś kiepskie dni w tym cyklu po tej owu.. pms okruty,ciagle jajniki kluja, nic mi sie nie chce.. jeszcze tydzien czekania
jangwa oby małej szybko przeszlo a jak zabieg udany?