Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdelaX wrote:Nie chcesz rozdzielić? Choć w sumie ja myślałam ze Tymon tak złe przechodzi bo miał 2 w jednym ale okazało się ze trzydniówka. Ale mimo wszystko bym teraz chyba te pneumokoki rozdzieliła.
Ja wszystko na NFZ
Pytalam to powiedziela ze tak szczepia i nic zlego sie nie dzieje. -
Iza34 wrote:No dobra, robie reklame. Zielarz nazywa się Janusz Załuski, Osowiec gm. Żabia Wola, to jest po trasie Warszawa-Katowice niedaleko Mszczonowa. Mam tel.kom. jakby co bo trzeba sie umowic. Ziola są dość drogie, w postaci nalewki (odpada uciazliwe zaparzanie), ja pilam 3 razy dziennie 6ml+woda, braliśmy- ja i mąż porcje na miesiac, drugie mialy inny smak czyli i sklad wiec cos zmienil. A "bada" patrzac na rece, paznokcie i oczy. W internecie znajdziecie o nim dosłownie 2 informacje na krzyz.
Dzień dobry,
Na wstępie gratuluję, że się wtedy udało 😃
Nie obwijajać w przysłowiową bawełnę, staram się dotrzeć do nr telefonu do Pana Janusza Załuskiego (chodzi o pomoc dla mojej Mamy) stąd mam prośbę o podanie jeżeli to możliwę numeru telefonu do Pana Janusza.
Pozdrawiam,
Piotr Figielski -
nick nieaktualnyPiotr wrote:Dzień dobry,
Na wstępie gratuluję, że się wtedy udało 😃
Nie obwijajać w przysłowiową bawełnę, staram się dotrzeć do nr telefonu do Pana Janusza Załuskiego (chodzi o pomoc dla mojej Mamy) stąd mam prośbę o podanie jeżeli to możliwę numeru telefonu do Pana Janusza.
Pozdrawiam,
Piotr Figielski
Dodałam pana do przyjaciół. Prosze zaakceptowac zaproszenie. -
Dziewczyny... Chciałam tylko napisać, że mój tata zmarł 02.01. w nocy. Mama spala obok i nic nie wiedziała dopiero dzieci wpadły im rano do pokoju i jak zobaczyłam, to właściwie już wiedzialam... Już było za późno na wszystko... Cały Nowy rok się źle czuł, ale mówi, że się chyba zatruł w sylwestra hamburgerem (bo robiliśmy), ale ani nie pomyślałam o tym, żeby wezwać pogotowie... Mam straszne wyrzuty sumienia, że mogłam coś zrobić... Już go pochowaliśmy, z dnia na dzień jest trochę lepiej, obowiązki pomagają, ale ogólnie mi strasznie ciężko... Przepraszam, że Wam tu to piszę, ale potrzebuje się wygadać... 03.01 mieliśmy robić Franiowi roczek, bo przecież był czas... Nie było czasu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2021, 09:27
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne)
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
nick nieaktualny
-
Wyrazy wspolczucia Pola.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Pola przykro mi bardzo...wyrazy współczucia...
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Pola przytulam.
Witam w Nowym Roku, czytam Was codziennie, ale wczoraj i przedwczoraj nie byłam na forum 🙈chyba pierwszy raz aż taaak dlugo😉
U nas ogólnie ok, jesteśmy zdrowi, chociaż jak tak się zastanowić to moja psychika po przebywaniu z moją 3 czasami bywa całkiem chora🤔😂
U nas też nie ma wizyty duszpasterskiej, a raczej jest ale na życzenie.
Co do szczepienia, hm... Ogólnie sama nie wiem co o tym myśleć i staram się nie myśleć jak narazie, jestem neutralna szczepionkowo 😁 Dzisiaj zaszczepiła się moja najstarsza siostra bo pracuje w przychodni, sprząta tam i musiała.
W niedzielę robimy roczek córeczki, 18 osób dorosłych 🙈 i 9 dzieci, praktycznie same rodzeństwo. Byłoby więcej, ale z 2 braćmi jestem na wojennej ścieżce i brat męża też nam odpadł bo jego teściowa w niedzielę wieczorem źle się poczuła i zawieźli ją do szpitala no i covid, a dodatkowo obustronne zapalenie płuc. Nie mieszkają z nią, ale kontakt mieli.
Nie lubię bardzo takich wielkich imprez w domu😵, ale jak narazie to już ostatnia.
W poniedziałek prawie zwichnęłam rękę, ale na szczęście nie wyskoczyła mi całkiem ze stawu, ale i tak bardzo bolało i męczyłam się strasznie w nocy i w dzień, dziś już lepiej chociaż jeszcze pobolewa.
A ostatnio mój mąż zaczął zastanawiać się nad, uwaga - zmywarką 🙂 tylko szkoda że nie troszkę wcześniej ✌️😏
Mother fajne imię, moja kuzynka i jednocześnie starsza druhna, którą traktuję praktycznie jak rodzona, ma Antosia😉
A u siostry ok. 09.03. 2021chyba będzie Miłosz.
-
nick nieaktualnyKasia zawsze mozna jakąś szafkę wyrzucic albo lodowke (jak u mnie) i wstawic zmywarkę 😁. Tylko wybierz lepszą niz moja bo moja dostala już wiecej jobow odkad ją mam niz stara przez cały swój żywot 😭.
Kuruj tą rękę. Mi sie odzywa stara kontuzja kciuka.Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
Iza34 wrote:Kasia zawsze mozna jakąś szafkę wyrzucic albo lodowke (jak u mnie) i wstawic zmywarkę 😁. Tylko wybierz lepszą niz moja bo moja dostala już wiecej jobow odkad ją mam niz stara przez cały swój żywot 😭.
Kuruj tą rękę. Mi sie odzywa stara kontuzja kciuka.
A właśnie jakie polecacie zmywarki i jakiej wielkości?
Edit. Mam do dyspozycji tylko 60cm.bo właśnie zmierzyłam 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2021, 14:04
-
Pola tak bardzo mi przykro, wyrazy wspolczucia 😞
Straszny czas😔
Kasia o podziwiam to jest wyzwanie, jeszcze przy trójce 🙈Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
Kasia to Cię czeka impreza 😁 ale ogarniesz to, na pewno 😊 co do zmywarki to my mamy Boscha. Zadowolona jestem, już 7 lat jest. My mamy 45tkę (zawsze myślałam, że to 60tka, ale właśnie zmierzyłam 😂)
Kasia 1805 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Kasia jak Ty dajesz rade bez zmywarki przy trójce dzieci 😝jak już zaczniesz używać to nie będziesz sobie wyobrażała życia bez niej 😍
Ja kupowałam rok temu i wszyscy polecają bosha wiec poczytaj o tych. Wcześniej miałam elektrolux i w zasadzie nie narzekałam ale teraz mam szufladę na sztućce co uważam ze jest mega. Jeśli masz możliwość wlasnie 60 cm to się nie wahaj nad większa 🤗Kasia 1805 lubi tę wiadomość
-
AdelaX wrote:Kasia jak Ty dajesz rade bez zmywarki przy trójce dzieci 😝jak już zaczniesz używać to nie będziesz sobie wyobrażała życia bez niej 😍
Ja kupowałam rok temu i wszyscy polecają bosha wiec poczytaj o tych. Wcześniej miałam elektrolux i w zasadzie nie narzekałam ale teraz mam szufladę na sztućce co uważam ze jest mega. Jeśli masz możliwość wlasnie 60 cm to się nie wahaj nad większa 🤗AdelaX lubi tę wiadomość