Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kinga ja bym też szukała kogoś kto sie zna...
Spona współczuję straty... Trzymam kciuki żebys szybko sie uporała z progesteronem i zaszła w ciążę.
Jeju skąd to diabelstwo sie bierze, zdrówka ✊
Hekate to ładne trasy robisz.
Mother a no pewnie im szybciej dziecko na noc sie da tym lepiej 😂 pomoc dziadków naprawdę nieoceniona.
Mojemu Szymkowi krzywda sie nie dzieje, nawet na wieczór wolał dziadka niz mnie 🤷♀️ musze troche na jego miłość zapracować. To jest przykre jak juz jest dobrze to znow go musze zostawić. -
Cześć dziewczynki🙂
Iza zdrówka dla małej, my jakiś czas temu przechodziliśmy jelitowke obeszło się bez gorączki ale Jasia nie widziałam nigdy w takim stanie, do wieczora wymiotował. Na szczęście mały lekko przeszedł ale dorwała każdego..
Wiera kciuki wciąż zaciśnięte czekamy zatem na rezultaty 🙂
Kinga myśle ze dobry lekarz by Cię pokierował.. cieszę się ze walczysz
Spona witaj, życzę powodzenia 😘
Ja odliczam do urlopu - jeszcze 6 dni(roboczych)😁
-
Spona 86 witamy😊 również mi przykro z powodu straty synka
trzymaj się dzielnie i życzę szybkiego szczęśliwego "finału". Rozumiem że progesteron za niski?
Wiera super że już po wszystkim. Trzymam kciuki żeby teraz szybko się udało. Ja zaszłam w następnym cyklu 😀
Zdrówka dla Oli i Szymusia!
Kinga przykro mi że nie wyszło. Ja na bazie swoich doświadczen też proponowalabym Ci klinikę, tam robią doglebna diagnozę i warto spisać wszystkie objawy i to co Cię niepokoi nawet jak wydaje Ci że coś w ogóle nie jest związane z plodnoscia.
Nadzieja u nas na expresie ustawia się ilość mleka pod przyciskiem cappuccino, stopień zmielenia kawy na mlynku- więcej mąż nie pamiętał a instrukcja gdzieś zakopana...
Hekate a poza tym zmęczeniem wszystko ok? Kiedy masz wizytę?4 cs o drugiego bobasa - II 03.01;20.01
Starania o pierwsze dziecko 2 lata (2015-2017)
Ona: PCOS, AMH 24, niedoczynność tarczycy,
czerwiec 2017 - laparoskopia, HSG, histeroskopia, usunięcie ognisk endometriozy
On: oligoasthenoteratozoospermia (01.2017 koncentracja 1,7 mln/ml; morfologia 1%; ruch 10%) -
nick nieaktualnyOho, chyba i mnie dopadnie jelitowka. Chyba ze to nerwy. Jakby tesciowa miala za co sie fukac bo przy chorym dziecku nie chce robic ogorkow w sloiki. Rano mnie wnerwila i teraz doprawila.
Mialam juz isc spac ale Ola sie przebudzila, co wyjde to mnie wola a ja chce sie umyc. -
Jak tam Iza dziś sytuacja? Lepiej z Olą? Cała reszta domowników uratowana?
Adelax szybko zlecą te dni i będziesz mogła cieszyć się urlopem ☺ jakieś plany?
Właśnie Hekate kiedy wizyta? ☺
Mnie dziś strasznie głowa boli, pierwsze co chciałam sobie zrobić kawę, a tu co? Kawy nie ma, skończyła się 🤣 miłego dnia dziewczyny 😊
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyU nas srednio. Niby termometr pokazuje 38st.ale Ola ma calkiem inny humor, jest weselsza, biega od godziny z przyklejonym woreczkiem i ni kropli a mamy zrobic badanie moczu. Co prawda moja wina bo moglam przykleic zaraz po nocy ale ani ja ani ona nie mialysmy ochoty na prysznice przed 6 rano, z reszta jakas taka otumaniala bylam rano, w nocy co 2 godz.sprawdzałam Oli temperature. I chyba dam jej juz spokoj i jutro sprobujemy pobrac.
-
nick nieaktualny
-
Adelax to fajnie tydzień to super. My też w Polsce wakacje ale ceny do góry poszły jak szukałam noclegu...
Wiera jak tam?
Hekate właśnie kiedy wizyta?
Mother o kawka na rozruch mąż zaradził szybko?
A to masz z Ola wyczny siuski zebrać.
Spona 86 hej powodzenia!
Jak dobrzeze piątekja wczoraj też późno przed 12 poszłam spać.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyU nas pobrac mocz u Oli to wyczyn 😂. Teraz tez sie nie udalo, zrobilo sie juz pozno a w woreczku 2 kropelki.
Kiedys wstala po nocy z całkowicie suchą pielucha. To mysle posadze na nocnik, usiadla chetnie, siedziala z pol minuty i nic. W koncu poleciala. Założyłam pieluszke i po minucie spompowana. -
Nadzieja, tak mąż pojechał z synkiem do przedszkola i w drodze powrotnej kupił mi kawkę 😁 już spijam drugą 🙊 od razu lepiej ☺
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2021, 10:15
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Iza 😳 biedna malutka, sił jej brak
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
No dziewczyny my dzis na wesele 🤣. Trzymajcie kciuki zeby impreza byla w miare, zeby nie bylo za sztywno bo to wyglada na zjazd majetnych osobistosci 🤣. Chyba przezyjemy, w sobote wieczorem dopiero wracamy 😁
-
Iza musiała być wymordowana choróbskiem. Może to trzydniówka? Szkoda bidulki ,dorosłego jak powykreca a co dopiero takie małe dziecko. Mam nadzieje ze dzis juz bedzie lepiej 😘
Mysza udanej zabawy zycze 💃
A co do tych majętnych na weselach to sztywni na początku a potem to gorzej od "wieśniaków " sie zachowują.
Wiecie co mi to podbrzusze nie odpuszcza ...od badania jak mnie tak poobijał to boli caly czas ,jak bym miala tam juz ze 2kg dziecko,rozpieranie czuje wewnątrz i opasa na lędźwie.
Podczas badania usg to każde dotkniecie scianek wewnątrz tym bolcem jak szukal jajnikow i wiercił to bolało. I od tamtej pory to odczuwam .Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2021, 10:43
-
Iza budulaka widać że zmęczona.
Mysza udanego weselicha! Baw się dobrze nie patrz na innych. Pochwal się kreacja 😉
Mother to miło że szybko dostawę miałaś ☺️
Co gotujecie na weekend pomysłu brak.
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja dziękuję za troskę, dziś nadal tak sobie. Tzn lepiej niż wczoraj, o wiele, ale siedzieć nie mogę za długo, muszę leżeć albo chodzić. Głównie leże
Idę zaraz na obchód ogródka zobaczyć ile pracy mi się szykuje na przyszły tydzień. Do weekendu daje sobie czas na rekonwalescencję a potem muszę się wziąć za pielenie 😝
Ja nie planuje zbyt wiele na obiad, dziś mam dostać od mamy zupę pomidorowa a jutro nie wiem jeszcze 🤔 Może jakiegoś ziemniaka z mięskiem i mizeriąChłopakom usmażę a sobie może upiekę, bo niby dietę lekkostrawną kazali stosować jakiś czas 😶
Iza zdrówka dla Oli, bidulki małej. I trzymaj się żeby nie przeszło na Ciebie.
Kinga myślę że Mother dobrze radzi, żeby zapisać się do kliniki w tzw. międzyczasie.
Mysza udanej imprezy! Czasem na takich co się nie spodziewasz jest najfajniej 😁
Mother mąż niczym rycerz na swym koniu przywiózł dostawę Czarnej Energii dla swej damy serca 😁 -
Mysza to udanej balangi! Baw się dobrze ☺
Hahah Wiera 🤣rycerz na koniu, dobre 🤣 rozbawiłaś mnie 🤣🤣🤣
My dziś idziemy z męża siositrą i jej rodzinką na pizzę, jutro to zrobię coś na szybko, bo potem znowu mamy gości 🤣 w ndz idziemy na obiad do siostry, więc jestem w zasadzie ustawiona 😁
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
Biedne maluszki ☹️Nie ma nic gorszego niż chore dzieci. Trzymajcie się Kochane🤗
Dziś ostatni dzień wakacji i jutro wracamy.
W poniedziałek do pracy, a wieczorem pierwsza wizyt.
Dziś wracając z targu rybnego zajechałem do diagnostyki i zrobiłam betę... jakoś tak ten brak widocznych oznak zaczął działać na moja podświadomość... no zobaczymy - będzie co ma być..„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Hekate to ogromne kciuki za betę, daj znać potem jak wynik i jak wizyta, ale powiem Ci, że mi w tej ostatniej ciąży na początku też minął ból brzucha i piersi i też łapałam schizy i nawet na forum czytałam czy to normalne, a wszystko jak się potem okazało było ok, czego i Tobie życzę 😘
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️