Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Adele @ nadal brak! niby miała być wczoraj, test sprzed dwóch dni negatywny, jest jeszcze jakaś nadzieja? boję się rozczarowania..... A dzisiaj rano mnie zalało, ale kremowym śluzem... może lepiej iść na betę?! aż cała w nerwach jestem... no idiotka
-
simon jeśli Cie beta uspokoi to idź. Choć ja bym jeszcze czekała spokojnie. Ile dpo jesteś ?
Luci no mam nadzieje,że jak już coś wyjdzie źle to będzie można to naprawić tabletkami i znów czekanie kolejne miesiące... a proga zbadam tylko czekam aż mi owu wyznaczy ciągła choć myślę,że dziś jestem 2dpo -
Mój wrócił w nocy. O 3 po niego jechalam... zaczął nawet teges teges,ale co z tego jak znów nie mógł dojść strasznie źle się pot akim zbliżeniu czuję. Kupuję dziś gumki i jak tylko coś będzie chciał to na wstępie niech zakłada. Skoro boi się ciąży to niech to robi w gumce.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimon, poczekaj jeszcze dziś a jak nie przyjdzie @ to podejdź na betę. Mojej koleżance wyszedł pozytyw ok. 2 tygodnie od spodziewanej @, drugiej kilka dni po. Także póki nie ma małpy ciagle jest nadzieja, pamiętaj!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 10:08
-
nick nieaktualny
-
Simon ja bym zrobila test dzisiaj, a jak juz za pozno to jutro. Ja nie jestem zwolennikiem bety bez pozytywnych testow, no chyba, ze juz bardzo dlugo @ by sie spozniala.
Adele dobrze, ze jakis krok do przodu. Nie boj sie wynikow, tak jak Luci napisala to bezplodny na pewno nie jest. Proga zbadaj koniecznie.
Jangwa wydaje mi sie sie,ze to faktycznie zmeczenie, bo zeby az taka blokade mial?
Caly czas trzymam za Was kciuki dziewczyny!Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Jenny u mnie owu zazwyczaj w 15/16dc, a w dwoch pierwszych cyklach po porodzie owu wyznaczona na 22 i 20dc. Bardzo czesto pierwsze cykle sa bezowulacyjne. Miejmy nadzieje, ze cykl nie przedluzy Ci sie az tak bardzo.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
A mnie głowa boli.Nie wiem czy się przeziebilam katar mam i kaszel czy alergia??
Badz tu madry i pisz wiersze:P:P:P:P:P
U mnie 9 dc.
Simon nie denerwuj sie tak , czekaj ze stoickim spokojem na @.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 11:43
-
nick nieaktualnyAle sie zdenerwowałam, bo teściowie sobie wymyślili, ze nas w weekend odwiedza mimo, ze byliśmy u nich półtora tygodnia temu (my mieszkamy na Pomorzu oni dolnyslask) a ja w weekend mam mieć owulacje. I mówię mężowi, że ma się nie zgadzać a on się zgodził -_-
-
Gabriela trzeba liczyć że może jednak nie przyjadą. U nas często tak bywało że ktoś z rodziny męża przyjeżdżał na weekend jak była owulacja. Teraz jak młody śpi z nami w łóżku to już by nie było gdzie jedynie łazienka:D
agulineczka u mnie pewnie bezowulacyjny będzie. Może chociaż normalnie się skończy:) -
nick nieaktualny
-
Luci to super odpoczniesz sobie no u Ciebie zawsze wysokie temp
Ja dziś koleżanki do siebie zapraszam na pogaduchy
Mój mąż ma 8.05 badanie nasienia aaaaaaaaaaaa wariuję
I chyba będę musiała tego dnia zrobić test ciążowy żeby się upewnić,że się nie udało bo termin @ mam na 9.05 i wtedy puszczę męża do lekarza -
nick nieaktualnyZastanawiam czy by termometru na majowke nie odlozyc, bo bede musiała budzic sie specjalnie o 5 na mierzenie...
Adele w rossmanie kupiłam testy na promocji, po 4,99 były
pamietajcie, ze przed badaniem 3-7 dni abstynencji
nie mniej i nie więcej, bo wyniki beda niemiarodajneWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 08:29