Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka... Ja dzisiaj 13 dc i dziwnie niska temp, owulki zwykle mam około 16-18 a część i 20 dc. I jak na złość nie było ostatnio ... Wrr obym nie przegapila. Wieczorkiem trzeba zadziałać. Choć pewnie jak się tak planuje to zawsze coś wypadnie co przeszkodzi. Zobaczymy...
-
no raczej, że zadowolony spróbowałby narzekać będę trzymać kciuki za Wasze badanie, no chyba, że okaże się zbędne
Luci nie mierz przez majówkę, tak jak piszesz owu wyznaczona to i sobie stresu zaoszczędzisz. No chyba, że chcesz zobaczyć czy jakoś inaczej się będzie kształtować, w końcu to pierwszy "aromkowy"cykl.
Ja sobie dzisiaj siknęłam na test owu i ciążowy i krechy tak tłuste, że aż piękne Takiego testu owu to chyba jeszcze na oczy nie widziałam
Umowiłam się na pierwszą wizytę na 29 maja. Trochę późno, ale od 22 mnie nie ma przez tydzień, a wcześniej nie było terminów już, poza tym nie chce iść wcześniej niż w 7tyg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 11:25
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Mamusie,
Pomóżcie. Zazwyczaj mierze temp o 6.30, dziś przebudzilam się o 5.30, zmierzyłam i wyszło mi 36,28 poszłam to toalety i dalej spać, kolejno obudziłam się o 6:45 i temperatura wskazywała 36,45. Nie wiem, który pomiar sobie wpisać. Czy wyższa temperatura mogła wynikać z tego, że godzine wcześniej byłam w WC? Później jeszcze troszkę leżałam w łóżku zanim zasnęłam. Ale chwilkę jeszcze spałam.