Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdele - mąż był zaciągnięty wczoraj wieczorem i poważnie rozmyślam czy go zaciągnąć dziś znów czy dopiero jutro rano / wieczorem
Kat - ja PMS to głównie chęć na słodkie, niestety tez około tydzień przed @. W tamtym cyklu miałam wszystkie objawy na ciąże m, podwyższona temperatura ciała, ból piersi (nigdy mnie na okres nie bolą) i co tylko. I cóż ... @ przyszła w terminie ;< -
nick nieaktualny
-
Ja w poprzednim cyklu miałam OKRUTNY pms a w tym jak narazie jest dobrze mąż nie obrywa wręcz chyba jestem za mila hehe
Gabriela ja juz chyba przerabialam wszystkie metody zaciągania codziennie przez dni plodne,co drugi dzien,z dluzsza przerwa przed owu a teraz bylo tak co 2/3 dni -
Luci - ale piękny prog, czuję kropka
Adele - inny objaw niż zazwyczaj to dobry znak! Kurczę dziewczyny, mam nadzieję że Wam się uda w tym cyklu - kciuki
Kat - gratulacje, to teraz masz co robić! Jak czułaś się w roli położnej?
Gabriela - owocnego serduszkowania
Simon, gdzie jesteś?
-
Jangwa nie odpuszczaj tyle stresu i staran!!!
Gabrielae no nie jest sie gotowym, ale to jeszcze wieksza rewolucja.pierwsze dziecko za ktorym trafem jesli moge zapytac wam sie udalo?
Adele, Wredotka 3 mam w koncu kicuki zeby wam sie udalo!!!Bo wy tu najdluzej i jestescie weteranki!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 14:54
-
Linka - co raz bardziej się utwierdzam,że ten związek nie ma przyszłości. Czuję się jakbym czas spedzała z kolegą a nie partnerem. Drugie dziecko nic by nie zmieniło. A jedynie to że bym została sam z dwójką ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 17:39
-
nick nieaktualny
-
Cześć. Niestety nasze marzenia pękły jak bańka mydlana.... we wtorek mialam zabieg lyzeczkowania. Ciąża obumarla w 10 tyg. Pobralismy próbkę do badan genetycznych... czekamy na wyniki i dopiero wtedy będziemy myśleć co dalej.
Mam nadzieję że u was wszystko dobrze i pojawiają się nowe fasolki. Trzymajcie się.😇😁😇😇😁 -
Zgredek - ojej przykro mi przytulam mocno i życzę dużo siły Kochana .
Rozmowa już chyba powoli nie wiele zdziała... widzę,że chyba mu przestało zależeć na związku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 19:42
-
Zgredek... Tak bardzo Ci współczuję. Nawet nie wiem co napisać. Trzymaj się kochana, pewnie, żadne słowa nie ukoją teraz Twojego bólu. Trzeba poznać przyczynę niepowodzeń. Pamiętaj jednak, że po burzy zawsze wychodzi słonce. Tulę :*Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Linka - ja w sumie 5cs więc nie tak długo Choć wiadomo chciałoby się już.
Jangwa - strasznie to przykre Na pewno nie macie tego jak uratować?
Emi - wierzę, że uda się do końca roku. Wśród moich znajomych Ci, którzy o pierwsze starali się długo, z drugim poszło szybciej. Wierzę, że u Was też tak będzie!
Zgredek - bardzo Ci współczuję i mocno tulę. Nie wyobrażam sobie jak to musi boleć. Mam nadzieję, że poznacie przyczynę i następna fasolka pięknie będzie się rozwijać. Trzymaj się!Emi12 lubi tę wiadomość