Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny!!!! no jestem już, ale niestety nadal pojedynczo!!! @ przyszła, a raczej nadchodziła długo i powoli... nie wzięłam CLO bo nie wiedziałam czy nowy cykl już się zaczął czy jeszcze nie.... najpierw jakieś plamienie później przez dwa dni lekkie krwawienie i już... zaznaczyłam nowy cykl ale nie wiem co o tym myśleć, nigdy tak nie miałam! zostawiam więc CLO na następny cykl, poczekam aż się wszystko unormuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi dziś ovufriend zmienił owulkę z 13 na 15dc, w zasadzie bardziej bym się cieszyła, jakby jednak była tego 13-go, ale co poradzić. Testować będę chyba 12dpo. Może coś już wyjdzie jeśli będzie miało wyjść. Mój Mąż jedzie do Holandii na delegacje na tydzień i chyba mi oddam termometr, żeby mi zabrał, bo tak to się będę tylko stresować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simon kciuki za kolejny cykl :*
Luci kurdeeee nie tak miało być. Myślałam,że Ci sie uda w tym cyklu z aromkiem z pewnością do Ciebie dołączę niedługo
U mnie 9dpo cyce bolą mocniej, jakieś pobolewanie brzucha już są.. no i wykres zaczyna wyglądać jak każdy poprzedni -
nick nieaktualnyAdele, ból cyców to może być zarówno ja @ jak i na zieloną kropeczkę! Póki temperatura nie spada i bie ma krwawienia to jest nadzieja, także głowa do góry i nie załamywać się proszę! To tak jakbym ja zaczęła mówić, że w tym cyklu nie zajdę, No nie serduszkowalam z mężem dzień po owulacji a czytałam, że powinno się wówczas również starać ;-P będzie dobrze, dziewczyny ☺️
-
nick nieaktualny
-
Gabriela po tylu miesiącach starań zajście w ciąże będzie dla mnie jak cud po prostu przyzwyczaiłam się,że się nie udaje
Tak serduszkowanie można ustawić kiedy udostępniasz wykres masz na dole opcje czy chcesz czy nie pokaz notatki i czas współżyciaGabrielaeSz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdele tez liczyłam na tego Aromka. mnie juz chyba nic nie pomoże
robię w przyszłym cyklu HSG i to bedzie tyle, co zrobię w kwestii staran. mam juz dośc. serdecznie dość. latania z gołą dupą u gina 2 razy w tygodniu, biegania na badania 2 razy w miesiacu, garści leków rano i wieczorem, dziesiątek zasikanych testów.o kosztach nie wspominając.
moze nie jest mi dane miec wiecej dzieci? -
nick nieaktualnyU mnie w rodzinie był taki przypadek, że o drugie dzieciątko ciotka z wujem starali się bardzo długo i nic nie wychodziło, po prostu nic. Po 10. latach w wieku 45 lat urodziła im się Ala;) oczywiście nie życzę Wam, byście musiały czekać tak długo i jestem pewna, że 2017r dla każdej z nas okaże się szczęśliwy, ale są takie momenty, kiedy myślimy, że nic sję już nie uda i bach - wychodzi!
-
nick nieaktualny
-
Luci zrób HSG i odpuść latanie do lekarza na monitoring i sikanie na testy. Skoro z mężem i z Tobą jest wszystko ok to może problem jest w głowie.. ciąża pewnie w naszym przypadku nas zaskoczy i przyjdzie jak nie będziemy się jej spodziewać...
-
nick nieaktualny