Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow Simon niezla historia, podobną majamia opisywala.
Adele poczekajcie na wyniki meza, mam nadzieje, ze beda dobre. Ja na Twoim miejscu sprobowalabym z inofem lub ovarinem, niektorym pomaga.
Ja bralam jeszcze wit D, ale ją juz dlugo suplementuje i cynk. Na ktoryms watku przeczytalam,ze jakas dziewczyna zaszla po wielu miesiacach staran prawdopodobnie dzieki cynkowi, bo miala bardzo duze niedobory.
Ja inofem pilam 3 m-ce, w pierwszej ciazy pilam inofolic.Cynk zaczelam lykac w udanym cyklu, byc moze tylko zbieg okolicznosci, ale ja tam probowalabym wszystkiego no albo ten pylek o ktorym pisala majamia sprobuj.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Simon, ale historia prawie jak u mojej znajomej. Tylko in vitro, a tu naturalnie organizm sam wie kiedy, co i jak.
Szkoda ze - na testach minusy przydałyby sie jakies dwie kreseczki! Apsik! Za duzo witamin bierzecie i nie chcecie sie zarazicWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 09:55
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
agulineczka tak jak piszesz chce najpierw poczekać na wyniki męża a po nich zacznę cos myśleć o sobie. Pewnie pójdziemy na wizytę do tego gina u którego mąż robi badanie i nas jakos poprowadzi. Znajomi sie u niego leczyli i po paru miesiącach juz sie udalo i będą miec bliźniaki hehe
majamia lubi tę wiadomość
-
Lucy no niby mam 5dc dzisiaj ale z uwagi na tą dziwną @ to nie wiem czy dobrze zaznaczyłam 1 dc, najpierw miałam 3 dni plamienia, później jeden dzień niby lekkiego krwawienia i znowu jeden dzień plamienia... mogłabym jeszcze dzisiaj zacząć, ale gin mówił o 2 dc więc chyba lepiej przeczekam ten cykl
Przyszło mi do głowy jeszcze jedno: od 14dc brałam acard, możliwe jest żeby to przedłużyło mi cykl? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduje @ i zaczynam 34 cykl...
Gdyby to dzialalo tak, jak piszecie, to juz bym w ciazy byla Bo odpuscilam jakies 3 miechy temu i bimbam sobie totalnie. A brzucha jak nie bylo tak nie ma.
Jesli jest problem jakis natury fizycznej w organizmie, to sobie mozna odpuszczac ile wlezie i tak nic z tego nie bedzie.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Witaj Sylwia 1 cykl staran u Ciebie ?
Kat dupa dupa ale pewnie gdzies tam w głębi duszy pragnie sie tego maleństwa mimo "odpuszczenia" ja tez sie juz nie spinam ale nadzieje zawsze mam. Chyba Ci co zaskakuja po rezygnacji ze staran na prawdę musieli z nich zrezygnować. Czyli nie liczyli dni plodnych nie obserwowali nie wyczekiwali i nie ludzili,ze sie może jednak uda.. Po prostu zajęli sie życiem bez myśleniu o dziecku. Moze to takie odpuszczenie... ? Ja tak nie odpuszczam bo zalezy mi zeby zajść w ciążę. Ale bez spiny juz tez 3 miesiac u mnie nie wspominając o 6 pierwszych które były totalnie na luzie czasem chyba lepiej jak jest jakis problem medyczny i sie go leczy niż problem w glowie no nie wiem co lepsze -
No wlasnie to takie odpuszczanie chyba, bez spinki. Jasne ze chcialabym miec jeszcze dwojke dzieciakow, ale mam absolutnie dosyc liczenia dni, stresowania meza, sikania na dwa testy codziennie praktycznie od owu Ale to jest takie strasznie meczace, cale to mierzenie temperatur, obserwacje sluzow, szyjek i cudow raaanyyy.
I owszem, zazwyczaj mam gorszy dzien i becze, jak sie dowiaduje o kolejnych ciazach wokol, bo ludzie sobie nie zdaja sprawy z tego, jakiego maja farta. Kolejna moja kolezanka rodzi niedlugo a tez sie starala juz dluzszy czas. Moze choc ta doceni ile trzeba wysilku wlozyc w starania.
Jedna tu taka sasiadka zasrana niedawno usunela ciaze, bo juz ma dwojke a trzeciego nie chce. Bardzo sie musialam gryzc w jezyk, oj bardzo.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat a masz tam jakiegos dobrego lekarza,który Cie prowadzi ? Kojarzę,ze pisalas cos kiedys na ten temat,ze lekarze tam kiepscy tak ? Grunt to chyba miec zaufanego lekarza,który wie co robi.. A tez mam koleżankę,ktora jest w ciąży i gada,ze najchętniej by poronila... Ehhh szkoda gadać
Laska wykres ladny ciekawe czy z niego wyjdzie -
nick nieaktualnyOficjalnie tak 1 cykl, chociaż poprzednie cykle "nie uważaliśmy " za bardzo . Generalnie w ! ciąże zaszłam po tabeltkach anty więc nie wiem na ile to ich zasługa, na ile szczęście, a na ile coś innego.
teraz nie wiem jak będzie bo akurat jak podjęliśmy decyzję, że w tym cyklu na poważnie to akurat przyplątał się ząb, leki i choroba synka..... jeszcze tego mi brakowało żeby zacząć ewentualna ciążę od leków...... no ale nic zobaczymy.
Nie wiem jak to będzie bo śluz płodny nie pokrywa mi się z owulacją - jest przesunięcie jakieś 4-5 dni..... albo niedowidzę i źle sprawdzam . Robiła test owu i pozytywny wyszedł w 19dc więc późno..... ostatnie cykle nie przyglądałam sie dokładnie cyklom bo chciałam iśc na żywioł. troche teraz żałuje bo bym więcej wiedziałaCytrynaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaska, No wykres książkowy, teraz tylko czekać na kropekę!
Luccecita, spokojnie - tez nie dostałaś wciąż @ wiec może Twój idealny wykres to nie przypadek,
Sylwia - witaj i powodzenia, ja tez nie obserwowałam wcześniej swojego cyklu i owulacja rozminęła mi się ze śluzem o jeden dzień, jednak używam do starań żelu Conceive plus, gdyż od zawsze mam słaby śluz płodny, dodatkowo po inofenie mam go trochę mniej i nawet wiesiołek nie za bardzo pomaga
CZEŚĆ DZIEWCZYNY!
Mnie już nogi nie niosą, skończyłam dziś remont, z lekka ogarnelam, jutro będę sprzątać bardziej, moje dziecko 3-latek to istny szatan, kompletnie się nie słucha, chodzi, pluje, wyrzuca zabawki przez okno, skacze po łóżkach, z których spada... nie mam już do niego siły ani pomysłu na Niego - ani groźby ani prośby nie pomagają.
Dziś ze mnie leje się potok śluzu takiego kremowego, czuję, ze spływa jak przy okresie. Nie wiem co na to wpływa ale muszę się zaopatrzyć we wkładki. Może to Inofem? Nie wiem. -
Powiem Wam ze chyba sie udalo... nie chce zapeszać ale jakies tam cien wyszedl na teście .dam znac jak potwordze za 5 dni
Nie wiem czy bawic się w pokazywanie testu ... jak chcecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2017, 07:13
GabrielaeSz, chabasse lubią tę wiadomość
LASKA