Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello
Meldujemy sie po wczorajszej wizycie, wszystkie wyniki w porządku
Dr zobaczył po 5 pęcherzyków na jajnikach a to 1 dc był. Wiec mam nadzieje ze cos ruszy przy stymulacji i bedzie ich sporo
Od niedzieli 3dc zaczynam stymulację puregon 150 i w piątek kontrola
Jeju pierwszy zastrzyk.... chyba zemdleje przy nimTP 21.07.18
-
Domis witaj a jak tam wyniki męża ? Co bral na poprawę nasienia ? Trzymam kciuki za Ciebie :*
Mnie juz tak brzuch nawala,ze masakra.. dzis 11dpo
Laska na to gratuluje po cichu -
Cześć
Długo się nie odzywałam, święta, majówka, w międzyczasie laptop mi się zepsuł a z komórki mi było niewygodnie.
Gratuluję kreseczek
Niestety w tym cyklu również nie dołączę do ciężarówek, właśnie dostałam okresu. Za to zasypał mnie grad wiadomości o kolejnych ciążach w otoczeniu - straciłam już rachubę ile ich jest. Z każdej się cieszę, ale każda jest też jak ukłucie w serce. Najbardziej bolą te nieplanowane, nie do końca chciane.
W poniedziałek umówię się do lekarza, unikałam tego, liczyłam że zaskoczy ale 12 razy nie zaskoczyło, więc pora udać się po pomoc.
Pyłek na mnie nie podziałał, ale nie poddaję się - w tym cyklu też będę piła, wszak ma też inne dobre właściwości.
Matylda
-
Laska gratulacje.
Domis no super, trzymamy kciuki
Adele a powiedz mi, co to jest lekarz prowadzacy??? Na serio, tutaj nie ma kogos takiego, za kazdym razem jak mam wizyte widze inna paszcze i kazda tak glupawa jak poprzednia
Na pierwsza wizyte u gina czekalam 9 miesiecy gdzie mi dali w ciemno Clo, na druga 4 i tu mi wreszcie zrobili usg i to bylo w grudniu. Czekam na laparo, cholera wie ile jeszcze i czy w ogole cos zrobia raz porzadnie.
No i to moj 34 cykl staran, wiec jeszcze dwa, trzy miesiace i umyja rece ode mnie, wysla mnie do prywatnej kliniki na platne w ciul in vitro. Sama radosc.
A dupa sromotna z tym wszystkim. Mam dosc czasem. Serdecznie dosc czekania.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Kat na prawdę za każdym razem inna gębę widzisz ?? no u nas przeważnie kazda ma jednego gina który ja prowadzi. U mnie w miescie jest specjalny gin od nieplodnosci podobno zajebisty. Wiec u niego moj robi badanie nasienia i chce zeby on bas dalej prowadził w leczeniu. Ale to juz prywatnie sie do niego chodzi nie nfz. Każdy lepszy to juz kasę trzeba bulić...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja mam 5dpo, dziś mnie dziwnie ciągnie w podbrzuszu, ale nie mam pojęcia, czy to może mieć związek z czymkolwiek, więc się nie nakręcam, ani nic tylko grzecznie czekam na testowanie, choć najchętniej to już bym siusiała na test, ale teraz to bez sensu zupełnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny