Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo coś tam wyszło na tym teście ale nie wiem czy to błąd czy co, wcześniej te Sanę testy nawet po 24h nic nie pokazywały a tu wysechł i coś jest ale to takie jestem albo nie jestem, bo niewiadoma pozostaje ta sama, jestem 6dpo albo 8dpo bo stronka różnie pokazywała ... zobaczymy. Póki co jakiś tam drugi paseczek jest ale cieńszy od kontrolnego wiec nie wiem ... muszę czekać
-
Wow... Laska, Gabriela... Graty gratki. Zazielenilo nam się tutaj. Zauważyłam, że częściej dobre nowiny nadchodzą od nowo przybyłych staraczek. I super. Hehe. To ja się chyba wypisuje z wątku i zaraz dołączę ponownie. Może i mnie się pofarci. a tak serio, to ja chyba delikatnie odpuszczę starania od nast cyklu, bo to chyba źle na mnie wpływa. A na pewno śledzenie wykresów i wgapianie się jakby to miało w zajścia pomoc.
-
nick nieaktualnyNieeeeee noooooo! U mnie to raczej wyszła kreska bo test wysechł i zaszły jakieś dziwne reakcje chemiczne, nie interpretuje tego jako kreseczki. W piątek będę robić test kolejny i jeśli wtedy coś wyjdzie w odpowiednim czasie to ewentualnie będę sie cieszyć
-
nick nieaktualny
-
Gratki dziewczyny, będzie dobrze Good vibes only!
Adele - szkoda, tulę...a tak się ładnie zapowiadało
Domis - mojej znajomej mąż miał bardzo słabe wyniki nasienia, mieli ivf i teraz mają śliczną córeczkę także głowa do góry, ważne że jest minimalna poprawa!
Chabasse - ja też trochę odpuściłam w tym i w poprzednim cyklu, mam nadzieję że to przyniesie efekty, jestem dobrej myśli.
Witam nowe dziewczyny!
Ja już chyba po owu, zaczynam odliczanie Cieszę się, bo ostatnio owu miałam cały czas z prawego jajnika, a teraz lewy tak bolał, że raczej z niego. Chyba to zasługa inofemu. Pociągnę jeszcze z dwa z cykle z suplami (teraz to poszłam na maxa ) i jeżeli się nie uda to odstawiam wszystko i niech się dzieje co chce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 01:24
-
Wredotka ja sie ograniczam z suplementami. Jak policzylam ostatnio sobie, to gdybym chciala brac wszystkie naboznie jakie mam w domu, to bym wcinala 550 tabletek miesiecznie A co bierzesz procz inofemu?
Gabriela fajnie, ale 6dpo? To zaledwie twoj drugi cykl, spokojnie.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Laska gratuluję!!!! to nawet nie bladzioch tylko ładna druga kreseczka Adele to trzymam kciuki za wyniki!!!! Gabriela niestety testy jak wyschną to wyglądają różnie... ale u Ciebie piękny wykres więc na pewno będzie zielono
GabrielaeSz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny!
Tak, wiem, że takiego wyniku nie warto interpretować po takim czasie, wiec nawet się nie nakręcam na nic ;-P
Co ma być to będzie - jeśli w tym cyklu nie wyjdzie, to wyjdzie w kolejnym - takie mam nastawienie;)
Zatestuję w piątek, myśle, że jakoś wytrzymam do tego momentu ja się nie do końca zgadzam z moim wykresem bo wydaje mi się, że dziś bardziej mam 9dpo a nie 7., ale kłócić się z wykresem nie będę - tak mi wyznaczył to tego się trzymam
Adele, widziałam niejeden wykres gdzie przy spadku temperatury był zielony kropek wiec może akurat! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kat, Gabriela - magnez,wit.D, B6 w większych dawkach, wisiołek, inofem plus zioła o. Sroki. W przyszły cyklu jak coś to spróbuję jeszcze cynk, a potem wyrzucam wszystko cholerstwo, bo zawsze się zastanawiam czy to nie naciąganie kobiet, które bardzo chcą zajść w ciążę.
Laska - cieszę się, że Ci się udało natomiast idealne wykresy o niczym nie świadczą, ja mam zawsze piękne i co z tego A widziałam ciążowe takie, że nigdy bym nie przypuszczała, że będzie z nich ciąża.
-
nick nieaktualnyWredotka, to prawda, czasem w galerii wykresów ciążowych są takie wykresy, ze aż oczy przecieram ze zdumienia, że to ciążowy wykres ;-P
Dziękuje za informację, to ja nie biorę tylko ziół o. Sroki ale jak nie będzie nic pomagać to po nie sięgnę. Co do Inofenu, to po rozmowie z moim ginekologiem i po przeczytaniu wielu wątków w sieci stwierdzam, że pomaga. Tylko pamiętaj, że na takie działanie tego specyfiki z prawdziwego zdarzenia należy poczekać nawet 3. miesiące ;( ja pije, jak przez dłuższy czas nic nie da, to wtedy będę sie zastanawiać, czy nie dać sobie spokoju. -
nick nieaktualnywitam, jestem tu nowa ale stara, jestem juz kaiwtniowa mamusia 2014 i bardzo milo wspominam ovufriend , teraz przyszedl czas na drugie malenstwo i jestem spowrotem
z pierwszym malenstwem poszlo gladko w drugim cyklu sie udalo , teraz niestety okazalo sie ze mam niedoczynnosc tarczcy i niestety mega nieregularne cykle 28-49 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 10:28