Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJoweg - witamy, niestety czasem tak jest, że z pierwszym idzie gładko, a o drugie trzeba się bardziej postarać. I odwrotnie życzę Ci powodzenia i oczywiście możesz liczyć na nasze wsparcie
Adele, przykro mi ;( oby pp badaniu męża, jeśli niepowodzenia leżą po jego stronie - udało się wspomóc żołnierzyki i by udało się raz dwa inaczej nie może być! Ja osobiscie mam przeczucie, że w tym cyklu nic z tego nie będzie. Z Mikołajem, jak było zagnieżdżenie to poczułam takie ukłucie, że aż musiałam kucnąć... a tutak taki spokój, zero bólu. Wiem, że to nie jest warunek konieczny - wtedy mogłam coś poczuc, teraz wcale nie muszę, ale jakoś podświadomie wypatruję tego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 11:04
joweg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia zawsze mi temp spada dzien przed lub w dzien @ i do tego plamie od 2 dni tak juz mam odkąd prowadzę tu wykresy i tak sie nie nastawialam,ze sie uda wiec nie rozpaczam zacznę rozpaczać za tydzień jak wyniki męża wyjdą zle hehe wtedy to bede Wam tu dopiero lamentować mysle pozytywnie ale cos mam przeczucie,ze wyjdzie dupa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyw sumie nic mi lekarka nie powiedziala ale czytalam ze przez tarczyce moze byc a ja mam niedoczynnosc o ktorej tez sie dowiedzialam bo zmusilam lekarza do pobrania krwi, dzis ma mi lekarka zadzwonic wieczorem i da znac co robimy dlaj bo byllam oddac krw znow jak dostalam okres hhmmm sama niewiem co o tym myslec ale mam nadzieje ze na lato sie uda
-
nick nieaktualnyLASKA wrote:Wiem ze idealne wykresy o niczym nie świadczą i uwiezcie jak wam bym pokazala wykres ciazowy z corka to temperatura dwa razy w drugiej fazie cyklu dobila kreski lini podstawowej. Ja bylam pewna ze @ sie zbliza a tu taka niespodzianka
i tu masz racje u mnie z cora bylo tak samo ten cykl spisalam na straty wieczorem piwska sie napilam z zalu a nastepnego dnia pozytywny test ,myslalam ze to pomylka bo dzien wczesnije nie bylo nawet cienia cieni , a temperatura tez mi spadla do lini podstawowej tak jak mowisz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGabrielaeSz wrote:Laska, ja w tamtym cyklu cztery dni przed @ miałam temperaturę ciała 38 i ponad i tak się cieszyłam, bo żadnych objawów nie miałam, żadnej choroby, byłam niemal przekonana, że to fasoleczka ale niestety nie ;(
jak dlugo sie juz starasz ? jak mysle akurat czy jest sens mierzyc temperature..... w sumie to lipa troche bo pracuje na zmiany i niemam jak o regularnej porze zawsze ... -
joweg czesc
Ech... Dziewczyny, rece mi opadaja juz.
Dzwonilam do szpitala, zeby sprawdzic liste oczekujacych na operacje. Dwa razy sie ze mna rozlaczyli, bo mnie polaczyli ze zlym oddzialem. W sumie spedzilam 40 minut na telefonie, az mnie glowa boli.
I tak w UK jesli w grudniu mowia, ze poczekam na laparoskopie 2-3 miesiace, to im wychodzi, ze mnie zrobia w... sierpniu Koncem sierpnia wlasciwie.
Ja pierdziu.
Na pierwsza wizyte u gina czekalam 9 miesiecy. Na druga 4. Na laparo teraz 8. W sumie tyle mam z tego, ze mi najpierw wcisneli Clo w ciemno i narobili torbieli bez monitorowania. Usg jakims cudem dopiero na drugiej wizycie, stwierdzili PCOS, co im zajelo jedyne 2,5 roku zeby zdiagnozowac.
Ja pinkole.
Mam serdecznie dosyc brytyjskich konowalow.
Foch z przytupem
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyKat, a nie przyjeżdżasz do Polski w odwiedziny? Może spróbuj zarejestrować się w Polsce na podobne terminy, jakbys była akurat w kraju to bys mogła w podobnym czasie porobic. Sama już nie wiem;(
Joweg, No teraz dopiero drugi cykl, o pierwszą ciążę starałam się 7 miesięcy