Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
No wszystko fajnie, ale mam tylko tyle urlopu, ile mam Do Polski wpadam raz, dwa razy do roku na tydzien czy dwa i tyle. Hsg robilam rok temu dokladnie wlasnie w Polsce. Moj doktor mi powiedzial, ze jakbym byla w Pl to oooj, by mnie wzial w obroty Dziadek ma juz z 75 lat i powinien byc na emeryturze, ale jest super lekarzem i nigdzie sie nie wybiera Wiesz jak mowia, wyzej D. nie podskoczysz. Wiec siedze tu, bo nie mam wyjscia i czekam na kazda najmniejsza bzdure i wizyte miesiacami.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyKat, i tego Ci życzę, żeby tak było ;-P
Wiesz, tylko głośno myślę, wiem, że rzeczywistość jest jaka jest niestety ;( tez długo chodziłam do starszego lekarza i bardzo dokładnie mnie badał, wypytywał o rzeczy, o które teraz lekarze nie pytają. Ale niestety zmieniłam miejsce zamieszkania, tutaj chodzę prywatnie do gościa fajnego ale muszę tez kogoś na NFZ znaleźć, bo w ciąży, kiedy w końcu (mam nadzieję) zajdę, nie będę płacić niewiadomo ile za badania, zwłaszcza, że składki zdrowotne płacę!
Kurcze, ale dziś jestem rozbita. Z moim młodym spałam od 13 do 16., rano myślałam, że mam jelitówkę, teraz znów nie mogę się załatwić a nie brałam żadnych lekow na to - dziwne. To chyb ta pogoda, zimno, szaro, ponuro.. ;( -
nick nieaktualnyKat, a spróbuj może z Inofemem, albo Symfolic - nie wiem, jakie są odpowiedniki tego w Anglii zawsze możesz przez Allegro zamówić za granicę. Bo ponoć jest bardzo dobry na PCOS i insulionoodporonosc. Wielu dziewczynom pomógł, sama biorę. Nie mam P OS ale zaburzenia hormonalne i owszem, wiec piję. Nie wiem, czy pomoże ale nie zaszkodzi - zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
WITAM.A ja mam pytanie odnośnie starań o kolejno dziecko,w moim wypadku o trzecie:)Muszę się wyrobić przed 30-stką 2008-syn,pierwszy cykl i dwie kreseczki.2015-córka,trzy miesiące spontan i nic,potem 3 miesiące z ovu,wiesiołkiem,castagnusem i witaminami +mąź salfazin.W ten sposób po 6 miesiącach dwie kreseczki.I ciąża z niepokojem,pojawiła się cukrzyca a więc i insulina.I teraz pytanie.Z mężem chcemy się starać od lipca.Waham się czy zacząć brać wcześniej wymienione suplementy?Podczas starania sie o córkę,miałam comiesięczne plemienia od owulacji aź do samego okresu.Przypuszczam,że to było powodem oczekiwania 6 miesięcy.Dopiero castagnus to chyba uregulował.Teraz plamień nie mam.Nie wiem czy dmuchać na zimne i się ju ź faszerować lekami?Jak myślicie?Czy branie castagnusa może mieć odwrotny skutek?Wieskołek na śluź będę brała,bo nie zaszkodzi.Pozdrawiam5 tydzień ciąży:)jeszcze nie poznałam,ale się zakochałam:)
-
nick nieaktualny
-
nejsi88 wrote:WITAM.A ja mam pytanie odnośnie starań o kolejno dziecko,w moim wypadku o trzecie:)Muszę się wyrobić przed 30-stką 2008-syn,pierwszy cykl i dwie kreseczki.2015-córka,trzy miesiące spontan i nic,potem 3 miesiące z ovu,wiesiołkiem,castagnusem i witaminami +mąź salfazin.W ten sposób po 6 miesiącach dwie kreseczki.I ciąża z niepokojem,pojawiła się cukrzyca a więc i insulina.I teraz pytanie.Z mężem chcemy się starać od lipca.Waham się czy zacząć brać wcześniej wymienione suplementy?Podczas starania sie o córkę,miałam comiesięczne plemienia od owulacji aź do samego okresu.Przypuszczam,że to było powodem oczekiwania 6 miesięcy.Dopiero castagnus to chyba uregulował.Teraz plamień nie mam.Nie wiem czy dmuchać na zimne i się ju ź faszerować lekami?Jak myślicie?Czy branie castagnusa może mieć odwrotny skutek?Wieskołek na śluź będę brała,bo nie zaszkodzi.Pozdrawiamsyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualny