Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inofem, inofolic, ovarin - to podobne do siebie suplementy polecane przez ginekologow przy staraniu sie o dziecko. Dedykowane glownie kobietom z pcos, ale nie tylko. Zawieraja mio-inozytol substancje wspomagająca utrzymanie prawidlowej gospodarki hormonalnej.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Na moim inofemie napisane jest: spozywac 1 saszetke dziennie i tak tez robilam. Nejsi jest osobny watek na ten temat mozesz sobie poczytac. Oczywiscie nie daje to zadnej gwarancji, ale jest w 100% bezpieczny i nie powoduje zadnych skutków ubocznych.Mio-inozytol jest elementem blony komorkowej i wg ostatnich badan spelnia istotna role w dojrzewaniu komorek jajowychSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Właśnie grzebałam w internecie i dowiedziałam się,że zażywają go kobiety z pcos.Okres unormowała mi ostatnia ciąża,mam w sumie regularne i z okupacją też nie mam problemu.Może dwa cykle spróbuję bez wspomagaczy.Dziękuję za odpowiedzi.5 tydzień ciąży:)jeszcze nie poznałam,ale się zakochałam:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Adele27 wrote:Dziewczyny testujące trzymam kciuki za II kreski
Moja @ daje mi popalić... Tak bolesnej juz dawno nie miałamsyn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnyAdele, ja mam zawsze takie @, że mam ochotę umrzeć, wiec wiem, co czujesz ;( ale jak pisze Majamia - spokojnie, to już ostatnia!
Ja chyba jutro zatestuję, bo nie wytrzymam - 25dc i 10dpo, test 10 ml/U. Co ma być to będzie, jak wyjdzie negatyw, to raczej zgodnie z prawdą, ale po prostu juz mnie nosi i dnia dłużej nie wytrzymam ;( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia, trzymam kciuki, żeby jednak pojawiły się kreski! ja mam w domu same 25mL/U, dlatego pójdę do rossmanna po czulszy i jutro z rana spróbuję - co ma być to będzie. Bo wiem, że jak juz test kupie to dłużej jak dzień nie poleży ;-P
Ale ja juz wynik znam i wiem, co będzie ;( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny