Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Gabriela tak zawsze mam na 1-3dni przed @ plemienia nie mając nawet spadku temp. Tak mi sie rozkręca @... Pewnie nawet jak oddasz mężowi termometr to i tak bedziesz się nakręcać przez inne objawy hehe taka juz nasza natura
-
nick nieaktualnyTo prawda, ja już się łapie na tym, że wchodzę w galerie wykresów codziennie i porównuje to czy tamto... przed pierwsza ciąża znów czytałam każdy możliwy artykuł i wątek na forum o zachodzeniu w ciąże, teraz już nie czytam, podchodzę do tego jakoś luźniej. Wiem, że jak na dwie kreseczki trzeba trochę poczekać to poczekam, byle nie za długo ;-P
W pierwszej ciąży nie miałam ZADNYH objawów, nic zupełnie, jedynie miałam jakieś przeczucie i dzień przedb@ poszłam z moim po test i wyszły dwie kreski i to z moczu popołudniowego nawet. Ja płakałam ze wzruszenia a mój z wykształcenia chemik zaczął mi tłumaczyć , że taki test to nic pewnego i żebym poczekała do wizyty u lekarza poszłam w 8tc i widziałam już serduszko. Później jedynie doszła mi zgada i przeogromna chęć na colę i grapefruity. Nic mi więcej nie dolegało. A nie, dwa razy zwymiotowałam w drodze samochodem ;P wiec się objawów jako takich nie doszukuje. Aktualnie od wczoraj zalewa mnie biały, kremowy sluz, ale tez nie wiem, czy to nie wiesiołek, który brałam wcześniej itd wiec jedynie notuję te ewentualne objawy w głowie
ADELE, w takim razie przykro mi bardzo ;( miałaś bardzo ładny wykres i wyglądało, że wszystko musi się udać. W takim razie trzymam kciuki by badanie męża wyszło dobrze, a jak wyjdzie źle to drugie dobrze, bo znajdziecie przyczynę i będzie można już zacząć leczyć. Ja mojemu daje codziennie wit. C, D, magnez, B6, zmielony korzeń macy, selen i cynk, kwas foliowy - pięknie łykaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2017, 14:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry wszystkim, u Was tez taka beznadziejna pogoda? ;(
Mój termometr pojechał jednak do Holandii, uznałam, że nie chce wiedzieć o ewentualnym niepowodzeniu przed testem, który zrobię w piątek lub sobotę, a że nam tych testów ze 20, to w zasadzie co za różnica jeden czy dwa zmarnować -
Jedna z @ sie cieszy, inna z braku termometru... male rzeczy, a ciesza...
Jestem półprzytomna... w nocy impreze sasiedzi mieli, wrzaski na klatce... jak wybylam z lozka przed 3 zobaczyc co sie dzieje, to juz policja przybyła.syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nick nieaktualnyMajamia, No to niezłych masz sąsiadów. Przypadkiem nie studenci?
No termometr pojechał to za to dziś 6dpo (albo 8dpo bo nie jestem pewna, czy na tej stronie dobrze mi wyznaczyło) zrobiłam test ciążowy... teraz jak o tym myśle to się zastanawiam, co mną kierowało w ogóle oczywiście negatyw ale jakże inaczej jak pewnie nawet jeśli to ledwo by się jajeczko zagnieżdzilo albo nawet wcale jescze dopiero po jakimś czasie wyszła druga, bardzo cienka i blada kreseczka ale to już po 10 minutach, wiec taki test uważa się za nieważny... pozostaje zatem czekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2017, 16:41