Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejkuuu Zgredek, ogromnie mi przykro. Ja również nie iem nawet co napisać w takiej sytuacji.. jedyne co mi przychodzi do głowy, to żebys nie traciła nadziei i dalej wqlczyla o mqrzenia. Trzymaj się cieplutko.. i odzywaj się do nas, może to pozwoli ci jakoś się z tego wydostać i iść dalej... przytulam..!!!
-
nick nieaktualnyZgredek, bardzo mi przykro - ja również raz poroniłam w 9tc wiec wiem, co czujesz ;( z każdym dniem będzie lepiej. Odczekajcie ile trzeba i starajcie się. Moja przyjaciółka również straciła dzidzie pod koniec 2016 roku, a już jer wysoko w ciąży ponownie! Głowa do góry.
Cześć!
Mam dosyć malowania, wczoraj 12h spędziłam malując ściany, dziś mnie bardzo boli nadgarstek, także dzień odpoczynku się dziś należy.
Kurcze, ja w tym cyklu chyba bezowulacyjne, bo na moim wykresie póki co nic ciekawego się nie dzieje ;< -
nick nieaktualny
-
Gabriela bardzo profesjonalnie pomalowane
pokoj synka super. Uwielbiam jak juz jest po remoncie, wszystko umyte, meble wstawione. Tak czysciutko 
Co do owulacji, robisz testy owu?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualnyAGULINECZKA, Bbardso dziękuje!
Korytarz zajął mi 12h, a pokój Mikołaja 10, wiec lekko nie było, ale jestem zadowolona z siebie a to najważniejsze!
Co do owu, to ze mnie taka panikara, ale wykres na dziś dzień prezentuje się u mnie tak:

Serduszka też zdaje się są dobrze polokowane i w okresie okoloowulacyjnym jest ich niemało, wiec pozostaje po prostu czekać, ale dzisiejsze mierzenie temperatury było jak taki kamień z serca:
1) 36,81
2) 37,72
3) 37,71
Zawsze robię trzy pomiary i wyciągam średnią, na studiach mnie nauczyli, że taki wynik jest najbardziej miarodajny i tak już z przyzwyczajenia robię ;-P tak czy inaczej skok byl, wiec pozostaje czekać na testowanko -
A ja dzisiaj przy okazji zakupow wstapilam do labo zrobić bete. Wiem ze najlepiej sprawdzic dwudniowy przyrost, ale chcialam dla wewnętrznego spokoju sprawdzic czy ladnie urosla. Ostatnia robilam 14dpo, a dzisiaj juz 22dpo. Takze czekam na wyniki. Wrzuce je sobie pozniej do kalkulatora hcg. Pierwsza wizyte mam pozno to chociaz tak troszke sie uspokoje (oby).Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
Luci nie zrobiłam bety niestety bo wyjechaliśmy z mężem na spontanie na majówkę. Bede musiała zrobić w kolejnym cyklu. Samopoczucie dobre co mnie dziwi heh nie mam chyba pmsu albo dopiero sie zacznie
cycki troche mocniej zaczely dzis bolec i tyle. A u Ciebie jak ?? Jakies nowe objawy w tym cyklu ?
Witaj Aenu
który dc u Ciebie ?
-
Tak Luci, przyrost bety poprawny

Ja czuję sie calkiem w porzadku. Czasami wieczorem ciagnie mnie brzuch, a dzisiaj troszkę mnie mdlilo przed obiadem, ale poza tymmoe czuje się ciazowo. Pewnie to sie niedługo zmieni.
Adele, Luci nadal trzymam za Was mocno kciuki! Wyskakujcie z zielonymi kropkami w maju
Aenu witam i powodzenia!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny