Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejkuuu Zgredek, ogromnie mi przykro. Ja również nie iem nawet co napisać w takiej sytuacji.. jedyne co mi przychodzi do głowy, to żebys nie traciła nadziei i dalej wqlczyla o mqrzenia. Trzymaj się cieplutko.. i odzywaj się do nas, może to pozwoli ci jakoś się z tego wydostać i iść dalej... przytulam..!!!
-
nick nieaktualnyZgredek, bardzo mi przykro - ja również raz poroniłam w 9tc wiec wiem, co czujesz ;( z każdym dniem będzie lepiej. Odczekajcie ile trzeba i starajcie się. Moja przyjaciółka również straciła dzidzie pod koniec 2016 roku, a już jer wysoko w ciąży ponownie! Głowa do góry.
Cześć!
Mam dosyć malowania, wczoraj 12h spędziłam malując ściany, dziś mnie bardzo boli nadgarstek, także dzień odpoczynku się dziś należy.
Kurcze, ja w tym cyklu chyba bezowulacyjne, bo na moim wykresie póki co nic ciekawego się nie dzieje ;< -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGULINECZKA, Bbardso dziękuje!
Korytarz zajął mi 12h, a pokój Mikołaja 10, wiec lekko nie było, ale jestem zadowolona z siebie a to najważniejsze!
Co do owu, to ze mnie taka panikara, ale wykres na dziś dzień prezentuje się u mnie tak:
Serduszka też zdaje się są dobrze polokowane i w okresie okoloowulacyjnym jest ich niemało, wiec pozostaje po prostu czekać, ale dzisiejsze mierzenie temperatury było jak taki kamień z serca:
1) 36,81
2) 37,72
3) 37,71
Zawsze robię trzy pomiary i wyciągam średnią, na studiach mnie nauczyli, że taki wynik jest najbardziej miarodajny i tak już z przyzwyczajenia robię ;-P tak czy inaczej skok byl, wiec pozostaje czekać na testowanko -
A ja dzisiaj przy okazji zakupow wstapilam do labo zrobić bete. Wiem ze najlepiej sprawdzic dwudniowy przyrost, ale chcialam dla wewnętrznego spokoju sprawdzic czy ladnie urosla. Ostatnia robilam 14dpo, a dzisiaj juz 22dpo. Takze czekam na wyniki. Wrzuce je sobie pozniej do kalkulatora hcg. Pierwsza wizyte mam pozno to chociaz tak troszke sie uspokoje (oby).Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
Luci nie zrobiłam bety niestety bo wyjechaliśmy z mężem na spontanie na majówkę. Bede musiała zrobić w kolejnym cyklu. Samopoczucie dobre co mnie dziwi heh nie mam chyba pmsu albo dopiero sie zacznie cycki troche mocniej zaczely dzis bolec i tyle. A u Ciebie jak ?? Jakies nowe objawy w tym cyklu ?
Witaj Aenu który dc u Ciebie ? -
Tak Luci, przyrost bety poprawny
Ja czuję sie calkiem w porzadku. Czasami wieczorem ciagnie mnie brzuch, a dzisiaj troszkę mnie mdlilo przed obiadem, ale poza tymmoe czuje się ciazowo. Pewnie to sie niedługo zmieni.
Adele, Luci nadal trzymam za Was mocno kciuki! Wyskakujcie z zielonymi kropkami w maju
Aenu witam i powodzenia!Luccecita lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny