Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Spróbuje znaleźć kogoś innego. Nie wyobrażam sobie kolejnych wizyt. Tak naprawdę to nie odezwał sie słowem, miałam parę pytań ale stwarza taką barierę, że nie śmiałam się odezwać.
Wygląda na to, że mam być dozgonnie wdzięczna za prowadzenie w ramach NFZ i wszystko musi sie zgadzać ale tylko w papierach.
-
nick nieaktualnyJa chodzilam prywatnie, wizyta 100zl ale od poczatku dawal zwolnienia, ja jestem w KRUSie, duzych pieniedzy nie dostawalam bo za 30 dni zwolnienia 210zl ale bylo na leki i lekarza. Ale wiecej do tego lekarza nie pojde, do tego co teraz jestem zapisana czeka sie 5 tyg., do lekarzy "fabryki pieniedzy" w pobliskim miescie nie usmiecha mi sie isc i sama nie wiem gdzie.
-
nick nieaktualny
-
DoveLove wrote:Moniśka, tak, mam już karte ciąży. Mam mętlik w głowie, rozważam znów wizyty prywatne.
Urszulka, cukier mam 94. I strasznie mi ciężko, że tych USG jest tak mało. Teraz trzy tygodnie w niepewności
-
Iza34 wrote:A jeszcze pytanie- jak czesto powinno sie robic badania tych hormonow co robi sie 3-5dc? Robilam chyba w sierpniu. Czy teraz powtarzac przed wizyta czy isc z tamtymi?
-
DoveLove wrote:Kochane, załamka z tymi lekarzami...mialam dziś wizyte z wynikami badań (wszystko super, tylko cukier blisko górnej granicy) i na koniec mówię, że potrzebuje zwolnienia, bo pracuje z dziećmi i ciągle choruje (teraz mamy podejrzenie bostonki) a on do mnie, że nie ma wskazań do wypisania zwolnienia...
Że takie mamy państwo, taki ZUS i dopiero od 20tc może dac zwolnienie.
To mu mowie, ze nawet dyrektorka nie chce żebym ryzykowala i że moim zdaniem praca z małymi dziećmi jest wskazaniem.
Nagadal sie, w koncu wpisał podkreslajac wciaz ze nie powinien i jak juz miałam wychodzic powiedział, ze doktorowi mam przynieść "coś na ząb", to się żartem pytam czy to ma byc cos słodkiego, a ten, ze nie. Finlandia. Litrowa....
Nie mam słów
-
aLunia wrote:Oszalec idzie, najpierw tyle człowiek się stara i jak już się udaje to cały czas strach.
niech dzidzia rośnie zdrowo aLunia.
aLunia lubi tę wiadomość
-
Dove masakra jakas. Jak tylko ci sie uda to zmieniaj dziada. Tez znam jednego takiego gbura, ale moja mama (pielegniarka) mu zawsze jego durne teksty ucina z marszu. Doktor nie doktor, ale mama starsza i sie nie da zastraszac, jak mlodsze pielegniarki
a i ja mu nie bylam dluzna, jak marudzil kiedys. Nie szczypie sie z lekarzami, oni dla nas litosci nie maja haha
Ja tez teraz chodze prywatnie, ale mam nadzieje, ze nie bede musiala dlugo, bo wizyta 150 funtow... Boli dupskoCo wiecej zarobie teraz na pelnym etacie, to bede musiala lekarzom oddac ech... Nieplodnosc mnie za duzo kosztuje, trzeba w ciaze zajsc w koncu
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Asia przykro mi
trzymam kciuki za następny raz. Chociaż tutaj mówimy że dopóki @ nie ma to jedynie nadzieja.
Paula to jest fakt, moja pierwsza ciąża też taka na lajcie była.
No ale jakoś wieczorem wyluzowalam -
aLunia wrote:Asia przykro mi
trzymam kciuki za następny raz. Chociaż tutaj mówimy że dopóki @ nie ma to jedynie nadzieja.
Paula to jest fakt, moja pierwsza ciąża też taka na lajcie była.
No ale jakoś wieczorem wyluzowalamIgor 2008
Aniolek lipiec 2017 kocham Go -
U mnie dzis 25dc i zapał na ckunze tez opadl bo i temp nizej (co prawda moze nie powinnam sie tak sugerowac bo zwykle mierzylam o8 w tym cyklu a dzis musialam o 6 i wyszlo 36,72 - to moze jak bym dodala za 2godz 0,2 to i 36,9..) ale kto wie.. moze to juz spadek przed @.. nie ma co tak tragizowac-wymarzylo mi sie grudniowe dziecko to najdalej w marcu musze zaskoczyc :pSzymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Hej
Witam nowe dziewczyny
Dove kurde postaraj się zmienić tego gina koniecznie...brak słów..
Ja jestem zła.. ten cykl chyba na straty... Dziś 9dc a temp zmierzyłam i jest wysoka jak po owulce..nie spodziewałam się tego. Wczoraj rano już sluz się mega ciagnal wieczorem jakiś szybki seks był ale dłuuuga przerwę mieliśmy więc mąż same padlaki tam wpuścił.. qrwa ale żeby tak szybko owu była jak ja zawsze ok 18dc miałam ...