Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa sobie mierze temp w tym cyklu i jeszcze owu nie było tak przypuszczam bo jest niższa niż wczoraj. Wiec chyba będzie o czasie jutro albo dziś. W każdym razie ♡ powtórzymy
jajniki narazie mniej bolą. Mój synek jeszcze jest w domu. Po tej grypie kaszel go nadal trzyma i zloty glut w nosie. Do pon powinien już być zdrowy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucecita wrote:gorzej jak trzeba do pracy chodzić
Kat83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucecita wrote:moze trzeba antybiotyk?
mnie na zatoki pomaga theraflu zatoki
Nie no co miesiac antybiotyk to ja sie wykoncze. Poluje na reklame tego niby nowego spraya na zatoki, z takimi skladnikami jeszcze nic nie mialam wiec sobie kupię ale na złość tej reklamy nie ma. -
Iza34 a nie chodzi Ci o Sinumedin?? Ja również często mam problem z zatokami i to do tego stopnia, że cała puchne
Na szczęście cały czas działa na mnie Ibuprom zatoki
Iza34 lubi tę wiadomość
Nadia 24.01.2010 ❤ 36+4; 2700g i 51 cm ❤
Antonina 17.09.2018 ❤ 38+0; 3260g i 53 cm ❤
Mikołaj 14.06.2021 ❤️38+1; 3510g i 53 cm ❤️
Aniołek [*] 9tc - 18.11.2016 -
Jest dzidziol 3,19cm. Babka mnie tak wystraszyla bo na jednym usg nie widziala bicia serca i musiałam przejść do innego gabinetu. Ciśnienie mi zaraz skoczylo do 170/100. Ciąża troszkę starsza bo już 10 tydzień. Ale dostałam skierowanie do poradni patologi ciąży bo ona boi się prowadzić moja ciążę bo jest trudna że względu na poronienie, nadciśnienie i niedoczynność.
Prosiłam o zaświadczenie do pracy i dostałam dwa wpisy 10 tydzień wg usg i 12 wg Om. Nie wiem czy pracodawca nie będzie mi robił problemów. No ale już trudno. Kamień z serca.Urszulka89, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aLunia wrote:Jest dzidziol 3,19cm. Babka mnie tak wystraszyla bo na jednym usg nie widziala bicia serca i musiałam przejść do innego gabinetu. Ciśnienie mi zaraz skoczylo do 170/100. Ciąża troszkę starsza bo już 10 tydzień. Ale dostałam skierowanie do poradni patologi ciąży bo ona boi się prowadzić moja ciążę bo jest trudna że względu na poronienie, nadciśnienie i niedoczynność.
Prosiłam o zaświadczenie do pracy i dostałam dwa wpisy 10 tydzień wg usg i 12 wg Om. Nie wiem czy pracodawca nie będzie mi robił problemów. No ale już trudno. Kamień z serca.
Super, że wszystko ok
A dlaczego masz taką dużą rozbieżność wg usg a om? Bo to dwa tygodnie jest.aLunia lubi tę wiadomość
-
NatkaZ wrote:Adele ja też taki cykl spisała ma starty a jednak się udało
Asia tak jak piszą dziewczyny, póki nie ma @ to jest ciągle chociaż cień szansy. Mi w poprzedniej ciąży w 2016 druga kreska wyszła dopiero 10 dni po terminieIgor 2008
Aniolek lipiec 2017 kocham Go -
aLunia wrote:Jest dzidziol 3,19cm. Babka mnie tak wystraszyla bo na jednym usg nie widziala bicia serca i musiałam przejść do innego gabinetu. Ciśnienie mi zaraz skoczylo do 170/100. Ciąża troszkę starsza bo już 10 tydzień. Ale dostałam skierowanie do poradni patologi ciąży bo ona boi się prowadzić moja ciążę bo jest trudna że względu na poronienie, nadciśnienie i niedoczynność.
Prosiłam o zaświadczenie do pracy i dostałam dwa wpisy 10 tydzień wg usg i 12 wg Om. Nie wiem czy pracodawca nie będzie mi robił problemów. No ale już trudno. Kamień z serca.
Ja odebrałam dzis trzeci wynik bety HCG i wiecej już nie bede chodzic bo pięknie przyrasta, także czekam cierpliwie na wizytę 8.02:) -
Iza a irigasin próbowałaś?
Olinkowa pewnie trzy wyniki na pewno wystarcza. Cieszę się że ładnie rośniea wizyta musi być udana, akurst w moje urodziny będę na pewno pamiętać
OlinkowA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaLunia wrote:Iza a irigasin próbowałaś?
Olinkowa pewnie trzy wyniki na pewno wystarcza. Cieszę się że ładnie rośniea wizyta musi być udana, akurst w moje urodziny będę na pewno pamiętać
Caly czas stosuje, codziennie. Po ostatnim ciagle mialam katar, nic uciazliwego ale troche kapalo a teraz znow coś powazniejszego sie szykuje. Mi to ciezko pozbyc sie kataru, mimo ze stosuje krople, biore lek na alergie ktorej nie mam i codziennie plukam zatoki, ciagle cis splywa i pozywka dla byle wirusa jest i szybko sie odnawia i robi sie powaznie.