Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
agulas83 wrote:A powiedzcie dziewczyny kiedy, w jakim dniu cyklu robi się prolaktyne? Chce zrobić progestwron ale to w II połowie cyklu. Nie wiem kiedy prolaktyne.
-
nick nieaktualny
-
Dzięki
Mam 13 miesięcznego synka, ur. w grudniu 2016. Od nowego roku zaczęliśmy starania o drugie dziecko. Pierwszy cykl nieudany już za nami. Nadal karmię piersią, więc może to być kłopot, ale @ mam odkąd syn skończył 4 miesiące i są regularne. O pierwsze dziecko staraliśmy się prawie 3 lata. Mam cichą nadzieję, że tym razem pójdzie szybciej. Pozdrawiam -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 22:52
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
aLunia wrote:Śniło mi się że Ola napisała, że jest w ciąży
bo ja mam na imię Ola
Nita
witamy, tylko nie zasiedź się tu zbyt długo
Iza
do picia to ciężko kupić, trzeba pewnie poprosić w aptece żeby zamówili albo internet...
agula
mnie gin kazał 2-5 dc badać prolaktynę
u nas masakra, meza tak rozlozyło, ze jeszcze nie widziałam go nigdy takiego chorego, idzie dziś do lekarza, bo w poniedziałek leci na delegacje za granicę, kurcze, a on jak dziecko- gorączka, katar,kaszel, a stękania przy tym tyle, jakby miał umierać zaraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 07:56
córka- 2011
syn- 2019 -
Ja to mam pecha odkad dostałam okresu. Mąż zachorował na korzonki wiec mial zastrzyki.i mocne leki na ból a od paru dni ja chora biore antybiotyk i różne leki a dzis 12dc. Żadnych objawów owu ani śluzu nie ma ani nic. Czuje ze to cykl bezowulacyjny bedzie. Jestesm zła. A podobno dwa trzy cykle po sHsg Są najlepsze na starania i mi przepadły. Idzie sobie w łeb czyms walnąć
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Czy skok temp z 36,64 do 36,9(temp bazowa 36,7) to owu juz byla/ jest? To mój drugi cykl z temp od początku do końca i się gubię
wg apki na tel dziś jest owulacja. I nie wiem czy była czy lepiej dziś tez ♡ ;p bo były wczoraj i przedwczoraj.
-
nick nieaktualnyEwi28 wrote:Ja to mam pecha odkad dostałam okresu. Mąż zachorował na korzonki wiec mial zastrzyki.i mocne leki na ból a od paru dni ja chora biore antybiotyk i różne leki a dzis 12dc. Żadnych objawów owu ani śluzu nie ma ani nic. Czuje ze to cykl bezowulacyjny bedzie. Jestesm zła. A podobno dwa trzy cykle po sHsg Są najlepsze na starania i mi przepadły. Idzie sobie w łeb czyms walnąć
Ja miałam podobnie przed szpitalem. Sluz był 2 dni a bóli jajników żadnych. Ale na usg lekarz mówił ze owu była w dniu kiedy mam czyli 13dc. Może po cichu się dzieje u Ciebei również -
Tak, po owulacji bo chodzi chyba o to cialko zolte to powoduje wzrost temperatury. Ale nie ogarniam tego tematu do konca03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
Hugolina myślę,że już po owu
aaaaahhhh skąd ja znam ten umierający stan hehe mój ost też umierał antybiotyk brał praktycznie jednen za drugim... ciekawe w ogóle co z jego chłopakami przez to...
Ewi też się wczoraj wkurzyłam jakbym miała ten cykl po hsg stracony... ale właśnie różnieczytałam 3-6 miesięcy chyba się zakłada
Mi tem trochę spadła ale dalej jest jak w 2 fazie.. a tam.. śluzu tyle,że się topię..mam nadzieję,że nie będę się znów bujała z nim 10dni i owu jak zwyle będzie późno wrrr ale mój mąż dzielny na zmęczeniu wczoraj dał radę haha ale jaki był dumny z siebie
Paula_shells lubi tę wiadomość