Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
A w ogóle to go zrobiłam bo widziałam,że zmęczony i chyba nici z seksu to chodziłam i gadałam,że rady nie da,że taki ogier a tu nic bla bla i co od razu mówi to ja ci pokarzę haha zawsze to na niego działa
Kat83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Hugolina jak jest skok to juz po. Przewaznie owu jest w tym spadku przed skokiem. Choc wiadomo roznie moze byc
Ja wyczytalam ze podczas owu rośnie temp przez uwolnione jajeczko. Że to ono podgrzewa organizm. -
Dziewczyny ale mam ochotę wrócić do mierzenia temp. ale zwyczajnie mi się nie chce. Ledwo do pracy wstaję, nie cierpię wcześnie wstawać.
No Iza, weź nic nie mów. Ja 20 min przed rozpoczęciem pobierania przyjechałam do punktu pobrań i co.... kilkanaście osób już w kolejce, i większość emerytów. Poprosiłam kilka osób o wpuszczenie i dzięki temu tylko 5 min spóźnienia miałam.
Myślę że jak kupię termometr to może się zmobilizuję do mierzenia, poprzedni sprzęt synek gdzieś schował. -
Adele27 wrote:Hugolina jak jest skok to juz po. Przewaznie owu jest w tym spadku przed skokiem. Choc wiadomo roznie moze byc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula_shells wrote:Dziewczyny ale mam ochotę wrócić do mierzenia temp. ale zwyczajnie mi się nie chce. Ledwo do pracy wstaję, nie cierpię wcześnie wstawać.
No Iza, weź nic nie mów. Ja 20 min przed rozpoczęciem pobierania przyjechałam do punktu pobrań i co.... kilkanaście osób już w kolejce, i większość emerytów. Poprosiłam kilka osób o wpuszczenie i dzięki temu tylko 5 min spóźnienia miałam.
Myślę że jak kupię termometr to może się zmobilizuję do mierzenia, poprzedni sprzęt synek gdzieś schował.
Ja na pobranie to z marszu tylko pani dr jakas zaspana, wkurzylam sie ze godz.9 a jej nie ma wiec poszlam na zakupy, wracam , ona jest ale nadal tlum. A mialam o tej godz. Byc juz w domu. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2020, 22:53
Hugolina87, Paula_shells lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyDzis dzien dobroci dla zwierzat-tesciiwa wziela sie za mycie garow w mojej kuchni pod moja nieobecnosc i juz sie rzadzi i robi po swojemu a ja tego nie lubie, moja kuchnia to moje porzadki. Odezwalam sie to juz zle. To juz nic nie mizna powiedzieć, w takim wiezieniu i ucisku mam siedziec? Wystarczy ze mi cisnie w glowie od zatok i malo co nie peknie.
-
Hellou. Dzis 26dc i plamienie wiec na bank jutro sie rozkreci @. Czyli jednak moje cykle są raczej 27dniowe! (Tak mi sie wydawalo). No to dzis ogladajac harrego pottera wypije piwko! Albo 2 hahaha. I przyloze sie do zaciązenia w kolejnym cyklu
obiecuje! Hihihi
Paula_shells, Urszulka89 lubią tę wiadomość
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza34 wrote:Hugolina to z rana jest lepiej?
Pierwsze było z rana zdzialane. U faceta jest niby rano wyższy poziom testosteronu może ma to jakiś wpływ?
Rano tez dobrze bo po tym wzroście temp ponoc odrazu działać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 14:41
-
nick nieaktualny