Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIza u nas tez kiepsko teraz bo mały w domu i ciężko rano jest coś zdziałać. Pocieszam się ze w lutym mam jeszcze druga owu ;)tak akurat wypadają w ty miesiącu dwie
dziś czytałam jakieś wpisy na owu a propo temp i jej skoku.i sam skok nie musi oznaczac ze juz po owu a tyle ze w ciągu trzech dni w jedna lub druga stronę mogła być lub będzie. U mnie w cyklu kiedy mierzyłam był skok ale owu była na drugi dzień dopiero co usg potwierdziło. Ten trzydniowy skok świadczy ze owu juz najprawdopodobniej była. Pogubić się można
generalnie tylko usg daje ta pewność. Wiec zobaczymy jak będzie u nas teraz.
-
nick nieaktualny
-
Hugolina nie przejmuj się tak
chłopaki na jajo poczekają i podobno potrzebują 6h żeby dojrzeć do zapłodnienia. Ja w 1 ciążę zaszłam po szybkim seksie gdzie od razu poszłam do łazienki. 2 lata praktycznie zawsze leżałam sobie po
i nic więc przestaję już na to zwracać uwagę
Paula_shells lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ech ja tez lubie rano... ale musialabym chyba o 6 wstawac
A tak to dodrzemuje, bo do pracy mam 100 metrow
Ja juz w ogole nie patrze kiedy, byle sie bzyknac okolo owu. Ja w robocie caly dzien, maz dniowki albo nocki, no nie da sie zaplanowac porzadnie. I nastolatek po domu gania i nam lysoHugolina87, Urszulka89 lubią tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo to wlasnie zrobilam te badania bo wybieram sie do gina. Jeszcze zdaze zrobic progesteron przed wizyta, no i bede na swiezo po wizycie u endo wiec i tsh bede miala. Caly komplet. Niech mnie dziad oleje to steaci pacjentke. A i moj mąż ma badania testosteronu, prolaktyny i tsh to moze pojdziemy razem do gina.
LH/FSH 0.83 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza niektorzy zaparzaja i pija ten glut z gory. Ja probowalam olej juz gotowy, ale jest ohydny. Wylalam cala flaszke
Pije smoothies i tam sobie domielam siemie lniane na zmiane z ziarenkami chia.
Kurde ale mi sie cyknieJutro jade na tydzien do Pl, rano dopadlam meza, jutro tez rano zdaze jeszcze a dzisiaj mam prawie pozytyw na owu tescie
9dc.
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualnyKat to owu się jakoś dopasowuje do Twojego wyjazdu ;p jak później tydzień posuchy to trzeba korzystać. Mój dziś juz nie chce, trzy dni z rzędu mu starcza
Ja sobie może pójdę w czwartek na proga. Dziś się mega nie wyspalam, koszmar poprostu..winkiem dalej podlewam endo, może się lepiej będzie spalo
-
nick nieaktualnyHugolina nic nie mow o niewyspaniu. Ja juz z tydzien źle sypiam, budze sue co ok.2 godz. zlana potem, musze wstać, przebrac sie, wysuszyc włosy bo cale mokre i tak w kolko. Jeszcze kilka takich nocy i sie wykoncze. I jeszcze jakies glupoty mi sie snia.