Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kat to super
oby był z tego owoc miłości hahaha
A mój też co w tym cyklu nie chce.. muszę jakieś podchidy robić ehhh dziś w sumie powinno być a pewnie dupa będzie. Trzymajcie więc kciuki żeby mi si udało go zbałamucić heh teraz sobie mecz wlaczyl więc już jestem na przegranej pozycji. . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Udało mi się wczoraj zbałamucić męża ale było ciężko i bez finiszu ehh ale mnie wkurzaja takie seksy ...
mój cykl jakiś dziwny. Temp za wysokie ale owu chyba jeszcze nie było..
Hugolina jak zmierzysz wczesniej to może być niższa -
nick nieaktualnyNo tak przypuszczam że była niższa przez godz pomiaru. Dziś już 37,19 była. Ale w tym cuklu mierze sobie w pochwie
wyczytalam ze jest batdziej miarodajne bo w ustach moga byc zbyt duze rozbierznosci . zobaczymy jak będzie dalej. A chce zobaczyć czy ten dupek będzie potrzebny bo może coś jest nie tak.
Adele bez finiszu męża ? Czy Twojego :p :p
Mój bierze Mace od miesiąca i androvit od dwóch czy trzech także chyba ma to wpływ bo czasami na trzeci dzień nie miał już jakoś siły a teraż było okWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2018, 08:40
-
nick nieaktualny
-
Adele Ty szalona kobieto! Męża tak męczyc hehehe
U mnie @ na calego. Cykle jednak mam 27dniowe wiec w tym sie nie moglo udac bo serduszkowalismy za wczesnie (11dc wieczorem) i 14dc wieczorem a owu w takim razie musialam miec 13dc (najwyrazniej zolnierzyki nie mialy tyle sily zeby doczekac). To by sie zgadzalo z bolem owu w 13dc. W tym cyklu wypada mi owu przed wizyta u gina albo w dniu wizyty w chcialam cytologie pobrac kurdea wiem,ze wtedy nie powinno soe serduszkowac. I co tu zrobix..co tu zrobic
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyA mnie boli brzuch tak jakoś @. A to 3dpo dopiero :p oczywiscie sobie wkręcam ze jestem w ciąży
;p
w sb mam imprezę i to dopiero będzie jakies 8dpo. I oczywiście już rozkmine mam czy ostro imprezowac bo za wcześnie będzie żeby sprawdzic.
Pap nie pomogę. Ja pewnie bym ♡ bo szkoda cyklu :p -
No wlasnie dziewczyny- spojrzcie w swoje wykresy i od 1dnia okresu cofnijcie sie 14dni i sprawdzcie czy Wasze odczucia co do owu beda sie zgadzac. Podobno owu nie liczy sie 14dni OD 1dnia okresu tylko 14dni WSTECZ. czyli ze pkres przychodzi zawsE 14dni po owulacji.Szymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyZazwyczaj tak jest ze 14 dni wstecz jest owu ale faza lutealna może trwac od 12 do 16 dni . U mnie akurat trwa 13 tak mnie się zdaje patrząc na temp i te objawy okoloowulacyjne. Terax ovuview mi wyznaczy owu na przełomie 12/13 dc. Gin mówił ze FL powinna trwac min 10 dni i niby jest ok.
-
pap tak jak Hugolina napisała faza lutealna się wacha ale przeważnie u każdej kobiety jest stala. Zaobserwujesz jaka jest u Ciebie np.mierzac temp
ja też mam 13 dni. Mi by było zal się nie seksic ale też nie ma pewności,że Ci się coś nie przesunie
Hugolina ja tam bym imprezowała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my dzis na spontana, mielismy siedziec dzis w domu mimo zaproszenia na urodziny ale wstalam rano, stwierdzilam ze ze mna i z corka nie tak źle jesli chodzi o infekcje, zrobilam szybki wywiad jak u jubilata sytuacja zdrowotna, zjedlismy śniadanie i w droge. Corka zadowolona bo 2 godz. dzieciaki spędziły w sali zabaw na kulkach (u nas tego nie ma), pozniej w domu sie wybawila i niedawno wrocilismy. Bo tak sobie pomyslalam ze niedziela a ja znow bede przy garach, zelazku i z odkurzaczem. A teraz padam na ryjek a corka przespala sie w samochodzie i chce sie bawic.
A, ona rano wstala, stwierdzila ze jutro poniedzialek i juz plecak z zabawkami zapakowala na jutro, a druga torbe zabawek na dzisiaj. Oj dlugo bedzie pamietala "poniedzialkowy armagedon". -
Adele to szybka akcja haha
Mi też się udało męża dopaść dwa dni pod rząd. Normalnie szok. Uparlam się że potrzebuje świeży materiał. Stary wykorzystałam wczoraj, mam nadzieje.
Jestem już w Polsce i słuchajcie śnieg! Śnieg w górach. Boże jak pięknie. Od lat śniegu nie widziałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 00:13
Paula_shells, Urszulka89, jangwa_maua lubią tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning