Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
aLunia wrote:Paula no mam nadzieje ze ten raz jednak był szczęśliwy.
Hugolina to walentynki szykują się pełne emocji, obu tylko te pozytywne.
Ja wasa też robię woskiem. Brwi byłam raz na wosk i potem słyszałam, że nie powinno się robić woskiem. Coś było, że powieka może opadac.
-
nick nieaktualnyKurcze, zamiast sprzatac to balaganie, wlazlam jedna noga na parapet, druga na wersalke, chciałam kurze zetrzec z karnisza i poprawic oberwana zaslonke, wersalka fikla, ja spadlam z parapetu tylko noga tam zostala i jeszcze tak uczepilam sie karnisza ze ten sie polamal. Na szczescie mialam miękkie ladowanie na tej wersalce, ale az sie odbilam, stwierdzilam ze umieram a jak sie podnioslam to cala spocona z wrazenia bylam. Teraz to moge sie śmiać. Zawsze tak wlazilam i bylo ok, do dzisiaj.
-
nick nieaktualnyagulineczka wrote:Hugolina to testujemy podobnie. Ja 12-13 luty.
Ale zaczne pewnie ciut wczesniej znajac mnie
Na upartego będę mogła testować 13 gojeśli temp będzie się trzymać to pewnie się zaopatrze w test
Trzymam kciuki za Ciebie
Latopałanka co u Ciebie ?agulineczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej czarna!
Cykam się bo nie wiem jak ta kosmetyczka robi brwi, w środę mam wizytę, po ginekologu.
Ledwo chodzę z tym bólem jajników, ale ten ból bardziej po środku, więc sama nie wiem co mnie tak boli. Miałam tak już w zeszłym cyklu, w tym samym czasie przed @, ale teraz boli non stop na maksa.
Iza kaskaderstwa się zachciałodobrze że skończyło się pozytywnie.
-
Paula_shells wrote:Hej czarna!
Cykam się bo nie wiem jak ta kosmetyczka robi brwi, w środę mam wizytę, po ginekologu.
Ledwo chodzę z tym bólem jajników, ale ten ból bardziej po środku, więc sama nie wiem co mnie tak boli. Miałam tak już w zeszłym cyklu, w tym samym czasie przed @, ale teraz boli non stop na maksa.
Iza kaskaderstwa się zachciałodobrze że skończyło się pozytywnie.
A stanu zapalnego nie masz czasem? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:A kiedy testujesz? Bo widzę ze juz końcówka cyklu u Ciebie
Dziś testowałam i była słaba jasna druga kreseczka, jutro zatestuje jeszcze raz a chyba pod koniec tyg przejdę się na betę bo 3dni już mi się @ spóźnia więc liczę to to heheaLunia lubi tę wiadomość