Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Moje temp jeszcze bardziej w dół aaaaaaa.. byłam pewna,że owu wczoraj była bo objawy wszystkie..a cyce to już od paru dni bolą dziś to już bardzo ale termometr coś mi dziwnie skwierczy chyba bateria pada :p -
nick nieaktualnyAdele a który dc u Ciebie ?
Ja się wczoraj czułam jak przed @ bo mnie nogi tak bolaly jakby się paliły od środka . Zaczęłam czytać o progesteronie ze to on może tak działać na żyły ze trudniej krwi jest przepływacstąd takie uczucie goraca.
temp u mnie póki co ponad 37. Zobaczymy na jak długo.
-
nick nieaktualnyczarna_ma wrote:Narazie dziewczynki nie dziękuję, aby nie zapeszac
Hugolina87 mnie też bolały nogi strasznie, uda to już wogole myślałam że mi odpada, w nocy spać nie umiałam i w sumie czasami do dziś mnie pobolewaja...
Testowalas?no ja czasami juz nie wiem co myslec o tych nogach
gdzie szukać punktu zaczepienia. Naprwno zaczynają mnie boleć w drugiej fazie cyklu i głównie na wieczór.
Acard biorą dziewczyny na zagniezdzenie tez czytałam. Ja z krwią chyba nie mam problemów. Bo w szpitalu mi robili różne badania a propo krzepliwosci itp przed operacjami. Wszystko mam w normie. Wiec może to poprostu hormony tak działają. -
nick nieaktualnySnilo mi sie ze bylam w ciazy, nawet ze juz bylam w szpitalu rodzic, mialam skurcze i krwawilam i nikt nie chcial sie mna zajac tylko wyganiali do innego szpitala. Straszne to bylo.
Wogole humor mam jak przed @, pofukalam sie wczoraj na męża dosłownie za 1 słowo, to jest nienormalne zeby sie tak zachowywac a jednak. Poza tym wkurza mnie ze zamiast odłożyć trochę kasy to on wydaje, tylko lepszy rok mamy a kasy i tak nie ma bo on wydaje, no i na sile chce mi samochod kupic i ja glupia zamiadt sie cieszyć to zla jestem. No mam swoj samochodzik, stary, co kawalek u mechanika a mi szkoda ale to moj pierwszy, kupiony przed slubem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa juz sama nie wiem, tu bym chciala, w tym cyklu w koncu ruszylam dupke i badania robie i do gina jestem zapisana ale jak siostra pytala czy cos sie ruszylo w tej sprawie to powiedzialam jej ze temat zamkniety i mam dość, nic nie dzialam tylko dbam o biezace sprawy i zdrowie.
-
nick nieaktualnyIza34 wrote:Ja juz sama nie wiem, tu bym chciala, w tym cyklu w koncu ruszylam dupke i badania robie i do gina jestem zapisana ale jak siostra pytala czy cos sie ruszylo w tej sprawie to powiedzialam jej ze temat zamkniety i mam dość, nic nie dzialam tylko dbam o biezace sprawy i zdrowie.
Iza ja coś wczoraj czytała o hurmonach i w większości piszą ze jeśli jest za mało estrogenow to się pojawiają problemy ze snem, potliwość. Itd czytałas o tym już ? Wiem ze d gina pójdziesz z wynikami i on zdecyduje ale tak mi wpadlo jak szukalam dla siebie a propo proga -
nick nieaktualnyWyczytalam ze niski poziom estradiolu przyczynia sie do nocnych potow. Ja ostatnio naprawde niewiele co spie.
Tylko nie wiem jak bez lekow podniesc poziom estrogenow. Niby sok z granata ma naturalne estrogeny, mozna pic albo w kapsulkach. Tyle ze ja juz mam tyle lekow, wkurzaja mnie te od kardiologa bo niby nic mi nie jest ale torba lekow, i zakatarzona jestem wiec zatok bez pomocy nie zostawię. Teraz spac bym poszla ale musze stanac nad zelazkiem, poza tym w dzien nie potrafię zasnac chyba ze na spamue cos wezme a nie moge bo po poludniu jadę samochodem po corke a pozniej do lekarza. -
Jolciaa witaj
Hugolina trzymam mocno kciuki za testowanko!
Adele no niestety, rozłożyło go na maksa, skończylo się lekarzem i antybiotykiemdziś poleciał na delegacje, wiec zostalam słomianą wdową na prawie 2 tygodnie , mam tylko nadzieje, ze doleczy sie do konca
Kat gdzie w tych górach jestes? wpadaj do mnie na kawęcórka- 2011
syn- 2019 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny