Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie to chciałam wiedzieć
żeby nie płacić przypadkiem za wizytę prywatnie. Jutro podjadę do gina na nfz i się zobaczy co powie czy zrobi taki wymaz.
o proga się spytam żeby nie płacić za badania może da skierowanie to sprawdzę 7dpo.
Miałam mieć dziś fryzjera Relax itd a się tak wkurzylam. Okazało się ze nie zdąży mi zrobić włosów i chyba jutro pojadę znowu. Miałam mieć od 12 do 15 robione a miał jakiś poślizg. A że muszę kota zawiezc do lekarza to nie mogłam czekać żeby np do 16 się wyrobił z moja głowa . Ale.takiego nerwa miałam że mi się płakać chciało ze złosci ;p -
hej :0
u mnie tez humor taki se...wkurza mnie to już ciagle ze stale sama siedze bez faceta ale ba nic nie poradzę.
ogarniam jakos ferie 1 tydzień juli żeby gdziesniedziele wybyc,w niedziele skoczymy do aquaparku,wtorek Kinder park,a czwartek kręgle,w piątek mój pan wraca ale ja @ będę mieć.i zas nici
Gratuluje 2 kresek
huligonia pijesz inofolic? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luci w Żywcu jestem. Albo w Bielsku gdzie Ci bliżej haha do soboty się wczasuje i nie mam planów oprócz opieprzania się.
Kurde ale mnie ten cholerny lewy jajnik napinkala już czwarty dzień. Wczoraj chodzić nie mogłam. To nie jest normalny ból owu.60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Hugolina ja też piłam po dwie saszetki. Z tego względu że moja koleżanka chodzi do bardzo dobrej ginekolog endokrynolog w Poznaniu, ona też się zajmuję niepłodnością i tak właśnie polecała. Tylko ja inofem bodajże tak to się nazywało.
-
aLunia wrote:Hugolina ja też piłam po dwie saszetki. Z tego względu że moja koleżanka chodzi do bardzo dobrej ginekolog endokrynolog w Poznaniu, ona też się zajmuję niepłodnością i tak właśnie polecała. Tylko ja inofem bodajże tak to się nazywało.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny