Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA wogole moja corka przechodzi samą siebie, jej teksty mnie rozbrajaja. W piatek klade ja spac, ona wyczynia cuda wianki na lozku to jej mowie ze musze zlozyc na nia reklamacje, moze wymienia albo naprawia a ona "mama tak nie mozna, juz za pozno, mam 5,5 lat, taka sie urodzilam i taka mam byc". Wiec jakby ktos jeszcze chcial to nie ma. Rozwalila mnie tym.
Paula_shells, Adele27, Urszulka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kat udanego wypoczynku !! trzymam kciuki żeby juz tam kluła się fasolina hyhy
Mnie to tak wkurzają te dni płodne... ciągną się jak zwykle w nieskończoność temp dziś sporo w dół więc oby to była owu bo mam już dość
Iza mój syn też mnie zagina tekstami -
Kat miłego wypoczynku
Też mieszkam na południu, do Zakopanego mam godzinkę ponad ale jak jest ładnie i czyste powietrze to sprzed domu widzę Tatry
Co do tekstów to Iza, taki wiek się zaczynaU mnie mała nieraz mówi "Takie jest życie młoda" albo właśnie "Taką mnie urodziłaś" - i weź się kłuć...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny. Kat życzę udanego wypoczynku
To teraz wszystkie albo przez owu albo po tak? Za którą trzymać kciuki w najbliższym czasie z testowaniem?
A co do tekstów dzieci. Bardzo mnie wysypalo na twarzy. Już nawet nie wspomnę że teściowa wyjechala mi z tekstem że mam syfa na brodziejakby nie wiedziała. No ale wczoraj corka mówi że ale mam brzydkiego na brodzie syfa hehe ja mówię no dzięki wielkie na co ona ale reszta jest ladna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAdele27 wrote:Hugolina wykres jak ta la la
to czekamy na pozytywne zakończenie
;p
To dopiero początek po owu.
Trzymam kciuki za Nas wszytkie które pozostały
Ja wąsy wyrywam mimo że są białewłaśnie jadę na brwi i wasa a jutro idę do fryca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 10:44
-
Paula_shells wrote:aLunia ja mam @ w czwartek, ale nie testuję bo było tylko raz i nawet nie trafiliśmy w owulację. Czekam grzecznie do @
A ja mam stresa bo wybieram się na brwi, to będzie mój pierwszy raz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2018, 11:21
-
nick nieaktualny
-
Paula no mam nadzieje ze ten raz jednak był szczęśliwy.
Hugolina to walentynki szykują się pełne emocji, obu tylko te pozytywne.
Ja wasa też robię woskiem. Brwi byłam raz na wosk i potem słyszałam, że nie powinno się robić woskiem. Coś było, że powieka może opadac.