Starania o dziecko 2016 - 2017 cd KAFE...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViola999 wrote:No no, rzadkko się zdarza by kobieta cieszyła się, że tyje;)
Brawo WY!!!
Kochana fasoleczka rośnie zdrowo dlatego:)
A teraz już przyznawać się, która była grzeczna i ma prezent od Mikołaja?
A jak sie viola czuje? Jak tam zagniezdzenie? Hihi -
Martynka1234 wrote:Eh zaczelam pic ta wode i od razu kilogramy leca do przodu haha, mam juz 3,5 na plusie
no to ladnie
-
Dombrusia masz swietne nastawienie z tego nastawienia bedzie dzidzius napewno
Kate czekam na zdjecie mebelkowmacie tam wybor czy cc czy sn? Jak widzisz swoj porod?
Effy, Tasza jeszcze raz gratuluje pieknie weszlyscie w ten swiateczny magiczny miesiac zycze Wam spokojnych ciaz
No i Agusia... zrob jutro ten test bo nie wytrzymam mocno sciskam kciuki aby Ci sie udalo nalezy Ci sie bobasek
I Kuchcinka terminator nie do zdarcia nie zrobi testu i koniec a ty mysl czlowieku czy w ciazy czy niemam nadzieje ze bedziesz zadowolona z konkretnej wizyty i
Agnieszka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKateA92 wrote:Dombrusia Aga strasznie jestem ciekawa rozwoju sytuacji u Was
Martynka nie myślę kiedy najlepiej urodzić- kiedy się zacznie to się zaczniewolałabym tylko, żeby samo się zaczęło, żeby nie musieli wywoływać tego porodu.. no i niech mi Fabianek da jeszcze minimum 1,5tyg hehe bo mąż musi złożyć meble a ja muszę poprac jego ciuszki
ciekawa jestem ile już waży :)dziś się raczej dowiem
3tyg temu a w sumie to 3,5tyg temu ważył 1855g
Mila to widze ze z waga podobnie u nas na tym etapie bylo
Kate, Mila mozecie sprawdzic ile wasze dzidzie wazyly w 20tyg na polowkowym?zastanawiam sie czy moje 388g to duzo czy normalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 09:51
Mila123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka1234 wrote:No to jeszcze troszke musi urosnac
Mila to widze ze z waga podobnie u nas na tym etapie bylo
Kate, Mila mozecie sprawdzic ile wasze dzidzie wazyly w 20tyg na polowkowym?zastanawiam sie czy moje 388g to duzo czy normalnie